Arbeidsfysiotherapie

Is er binnen uw bedrijf sprake van ergonomische fouten die in het verleden zijn gemaakt? Hierbij doelen we op onder andere slecht meubilair, slecht afgestelde bureaus en ga zo maar door? Dan bestaat de kans dat u als werkgever verantwoordelijk gehouden kan worden voor dergelijk fouten. Dat is misschien niet fijn om te horen maar u dient hier wel iets aan te doen want dit is natuurlijk uit den boze. Uw mensen verdienen toch zeker het beste van het beste? Kies daarom voor arbeidsfysiotherapie. Arbeidsfysiotherapie van workfits.nl kan zeer veel voor u betekenen en ervoor zorgen dat uw medewerkers in no time weer topfit zijn. Klinkt u dit als muziek in uw oren en wilt u niet alleen dat mensen die al last hebben van bijvoorbeeld RSI of een andere ergonomische aandoening zo snel mogelijk geholpen worden door onze arbeidsfysiotherapie, maar wilt u ook preventief te werk gaan? Ook dan kunt u bij ons terecht want wij kunnen een werkplekonderzoek uitvoeren en een PMO onderzoek doen zodat u meteen weet hoe de vork in de steel zit en hoe u dit zo spoedig mogelijk kunt oplossen. De arbeidsfysiotherapie die wij tot uw beschikking kunnen stellen is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat problemen worden aangepakt. Daardoor is het voor hen een peulenschil om de problematiek binnen uw bedrijf, in hoeverre aanwezig natuurlijk, in te zien en op te lossen. Voorkomen is altijd beter dan genezen zeggen we altijd maar en een ongeluk zit in een klein hoekje dus wacht niet langer en schakel onze arbeidsfysiotherapie in. Zij kunnen dan direct aan het werk en zo uw werknemers laten zien wat een goede houding is en welke meubelen u maar het beste kunt aanschaffen om uw collega’s tegemoet te komen. Ze zijn van alle markten thuis dus u kunt hen het hemd van het lijf vragen.

Snel weer op de werkvloer na goede arbeidsfysiotherapie

Arbeidsfysiotherapie is van alle markten thuis, zeker als u met ons in zee gaat. We beloven u dat we de wortel van het probleem snel kunnen achterhalen en meten over kunnen schakelen naar de oplossing zodat u met frisse moed verder kunt gaan met uw bedrijf zonder al te grote tegenslagen, in ieder geval niet meer op het gebied van medisch ongenoegen en blessures. Dat is immers iets dat u ongetwijfeld te allen tijde wilt voorkomen want de onkosten kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Een preventieve aanpak zal dan ook lonen, zowel op de korte als op de lange termijn. Ook al kan het geen kwaad om dit eens in de zoveel tijd te herhalen want u wilt immers met de tijd mee gaan en onze arbeidsfysiotherapie blijft up to date door de laatste ontwikkelingen binnen de arbeidsfysiotherapie op de voet te volgen, cursussen te doen en ook zelf methodieken ontwikkelen om u zo goed mogelijk en zo adequaat mogelijk te kunnen blijven helpen. Ook in de toekomst zult u aan onze arbeidsfysiotherapie een goeie hebben. Wat zijn zoal de kenmerken van onze arbeidsfysiotherapie? Voor uw gemak sommen we hieronder drie pluspunten op waarvan we wel mogen stellen dat dit onze kernpunten zijn en daar zijn we dan ook behoorlijk trots op.

  • Gratis een vrijblijvend dossierbespreking. U gaat dus pas met ons in zee als u overtuigd bent van onze plan van aanpak.
  • Een duidelijke analyse en plan van aanpak is dan ook altijd wat volgt, inclusief een geheel vrijblijvende offerte waarin u de kosten voor de arbeidsfysiotherapie in terug kunt vinden net als de manier waarop we de problemen binnen uw bedrijf willen aanpakken. Hebt u nog wensen en wilt u het een en ander aanpassen? Dan kunt u dit voortijdig aangeven. Wij staan altijd open voor veranderingen dus daag ons uit, dan leren wij er ook van en ontstaat er een win-winsituatie waar we allemaal de vruchten van kunnen plukken.
  • Gerenommeerde opdrachtgevers gingen u voor en hebben dan ook diverse reviews geschreven die u op de site terug kunt vinden. Allicht doen zij u er ook van overtuigen dat u bij ons aan het juiste adres bent.

Meld uw medewerkers vandaag nog aan en profiteer van onze kunsten

Hebt u veel medewerkers met klachten en ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is onze arbeidsfysiotherapie de beste methode om hen maar ook u zelf te hebben. U wilt natuurlijk enkel de beste hulp mogelijk voor uw medewerkers en dat zit bij ons wel snor. Wij hebben enkel gerenommeerde en ervaren fysiotherapeuten in dienst die al meer dan 10 jaar ervaring hebben op het gebied van de arbeidsfysiotherapie. Ze komen dan ook niets liever dan uw bedrijf tijdelijk versterken en om uw medewerkers letterlijk en figuurlijk weer op de been te krijgen. Dankzij de arbeidsfysiotherapie van ons betaalt u nooit te veel want wij leveren service voor een zeer aanlokkelijk bedrag zodat u bij ons geen dief van uw eigen portemonnee, of beter gezegd: die van uw bedrijf hoeft te zijn. De arbeidsfysiotherapie zal u allen helpen bij een goede re-integratie of preventief onderzoek onder uw medewerkers. Hebt u nog vragen over arbeidsfysiotherapie of andere functies? Wacht dan niet langer maar klim in de pen en mail ons. Ons bellen kan ook net als het achterlaten van uw eigen nummer. Dan zullen we u zo snel mogelijk terugbellen en kunt u ons alles vragen wat u maar wilt. En bent u eens in de buurt van Gorssel? Kom dan gerust eens langs op afspraak.