Bent u op zoek naar een kantoorruimte in Amsterdam?

Het vinden van een betaalbare plek om te werken in onze hoofdstad is een zeer lastige opgave. Of u moet zeer veel betalen of de locatie is ergens ver buiten de stad. Het is echter wel degelijk mogelijk om voor een normale prijs een kantoorruimte in Amsterdam te huren. Via het bedrijf Tauro is dit verrassend gemakkelijk. Tauro beschikt namelijk over een grote kantoorruimte in Amsterdam op slechts 15 minuten van Schiphol en zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Ondernemers kunnen hier een unit huren die al begint vanaf 25 vierkante meter. Ook voor startende bedrijfjes of kleine ondernemers is er dus de mogelijkheid om een kantoorruimte in Amsterdam te huren bij Tauro. In Amsterdam beschikken we over maar liefst 1100 vierkant meter kantooroppervlak dus het is ook zeker mogelijk om grotere ruimtes te huren. Zeer handig aan de diensten en locaties van Tauro is dat het goed mogelijk is om te krimpen ofwel te groeien binnen het pand. De kortlopende contracten zijn snel opzegbaar dus u zit niet voor een lange tijd vast aan een ruimte die eigenlijk te groot of juist te klein voor u is. De kantoorruimte in Amsterdam van Tauro is bovendien gestoffeerd en de panden zijn van alle gemakken voorzien. Dit zorgt niet alleen voor minder kosten maar is bovendien een stuk efficiƫnter qua gebruik van het oppervlak.

Voor iedereen een betaalbare kantoorruimte in Amsterdam

Naast locaties voor bedrijven zijn er ook flexwerkplekken beschikbaar in Amsterdam bij Tauro. Maak bijvoorbeeld gebruik van de ondernemerslounge of kies ervoor om op de flexwerkplekken te gaan zitten. U hoeft bovendien alleen te betalen voor de uren dat u er bent. Dit is erg handig als u geen vaste werktijden of vaste locaties heeft waar u werkt. Dit principe gaat overigens ook op voor andere huurders van een kantoorruimte in Amsterdam. Er zijn bijvoorbeeld receptiediensten en personeel beschikbaar en onder andere vergaderruimtes en catering in het pand aanwezig. Als u hier gebruik van wilt maken dan kan dit uiteraard. U hoeft ook hier alleen te betalen voor de uren dat u het gebruikt. Dit scheelt behoorlijk aangezien u niet zelf een ruimte hoeft in te richten en permanent te huren. Het is een veel duurzamere en goedkopere manier van werken om dit soort ruimtes te delen met de andere huurders en daarmee is Tauro voor elk bedrijf een uitstekende keuze om een kantoorruimte in Amsterdam te huren. Uiteraard zijn voorzieningen zoals snel internet en voldoende parkeerruimte beschikbaar voor alle huurders.

Duurzame panden

Om het milieu zoveel mogelijk te ontzien is het huren van een kantoorruimte in Amsterdam van Tauro zeker aan te raden. De panden zijn allemaal aangesloten op groene energie en er zijn handige features ingebouwd zodat bijvoorbeeld lampen niet te lang blijven branden. Ook de warmte- en koeltevoorziening is uiterst duurzaam. Daarnaast is het bovendien efficiƫnter om samen met andere bedrijven gebruik te maken van de panden. Zo wordt de ruimte optimaal benut en is er geen nodeloze leegstand en verwarming van kantoorruimtes die niet worden gebruikt. Het is overigens ook mogelijk om in andere steden dan Amsterdam een kantoorruimte te huren van Tauro. Dit is namelijk ook in de volgende steden mogelijk:

  • Den Haag
  • Rijswijk
  • Alphen aan de Rijn
  • Delft
  • Haarlem
  • Heemstede

Overal zijn dezelfde voorwaarden geldig en het is tevens mogelijk om eenvoudig op een andere locatie te werken als u flexibel wilt zijn. Voor alle mogelijkheden kunt u de website bekijken of eens geheel vrijblijvend contact opnemen met Tauro.