Biologische brandstoffen van TesWood

Van harte welkom op de website van TesWood, waar u ecologische en biologische brandstoffen kunt kopen. Online duurzame biologische brandstoffen bestellen is wat bij ons op ieder moment tot de mogelijkheden behoort. Daar zijn wij blij mee en trots op. De brandstoffen die wij verkopen zij geschikt voor verbranding in de haard. We verkopen producten van de beste kwaliteit en dragen hierin bij aan een meer duurzame wereld. Onze stoffen leveren namelijk geen schade op zoals chemische stoffen wel doen. Wij stellen onszelf zeer hoge eisen en verwachten dat ook van onze leveranciers. Duurzaamheid is steeds belangrijker aan het worden en vormt tevens een steeds groter onderdeel van onze maatschappij. Het is jammer dat de nood aan de man moet zijn voor er echt grote stappen worden gezet. Gelukkig is het zo dat we door social media en een vergrote toegang tot nieuwsuitingen steeds meer te weten zijn gekomen over het belang van duurzaamheid en het grote belang van het gebruik ban duurzame en biologische brandstoffen in diverse vormen. De verduurzaming van de samenleving gaat voor een heel groot deel gepaard met de verduurzaming van de woon- en werkomgeving van mensen. Duurzaamheid is iets waar iedereen aan moet werken ook particulieren door het kopen van biologisch brandstoffen en altijd de duurzame keuze maken. Biologische brandstoffen kunt u bij ons kopen in verschillende vormen zoals:

  • pellets
  • briketten
  • RUF-briketten
  • pini-briketten
  • haardhout

Biologische brandstoffen en duurzaamheid

Hoeveel biologische brandstoffen u af wenst te nemen is helemaal aan u. Wij kunnen u natuurlijk wel altijd bedienen van advies als u met een vraag over de biologische brandstoffen bij ons aanklopt. Wij hebben de kennis en expertise in huis en service staat bij ons zeer hoog in het vaandel. Het moet vanzelfsprekend zijn dat u voor alle vragen die u heeft bij ons terecht kunt en dat is het bij ons ook. Online kunt u kijken wat voor producten wij allemaal bieden. Op zoek naar biologische brandstoffen voor uw haard? Dan zijn wij de juiste partij. Wij bieden niet alleen een zeer kwalitatief assortiment, maar tevens geniet u bij ons van hele scherpe prijzen. Deze prijzen kunnen wij u bieden omdat wij grote hoeveelheden biologische brandstoffen in een keer opkopen. Daardoor besparen wij op logistiek en transport. Het is voor u geweldig om op deze manier te kiezen voor een biologisch product zoals biologische brandstoffen terwijl u zeker weet dat u ook een goede prijs betaald. Natuurlijk voldoen onze producten aan alle gestelde eisen. U kunt dat tevens terugvinden op onze website. Wij hechten belang aan het navolgen van alle regels die gelden en bijdragen een duurzamer wereld. Bent u op zoek naar haardhout, dan kunnen wij u vertellen dat wij u de beste kwaliteit leveren. We hebben in ons assortiment Essen-, Elzen- en Eikelhout. Om te stoken kiest u het beste voor Essen. Bent u in het bezit van een kleiner formaat kachel dan raden wij u aan om te kiezen voor Elzen omdat dit houtsoort sneller vlam vat. Eikel is ten slotte heel erg goed te gebruiken voor de open haard. Wij hebben de mogelijkheid om hout te leveren dat in de oven is gedroogd. Dat zorgt ervoor dat er weinig roet zal ontstaan en uw haard blijft daarmee wat schoner en er zal minder aanslag ontstaan. Kies voor de Biologische brandstoffen van Teswood; altijd de beste keuze. Veel mensen kiezen iedere keer weer voor onze duurzame hout en wij zijn trots op ons mooie assortiment.

Duurzaam kiezen niet duur

Vroeger had ‘duurzaam’ ook het imago van ‘duur’. Mensen dachten dat ze veel meer betaalden wanneer ze de duurzame keuze te maakten. Vaak was dat ook zo en dat imago bleef enige tijd aan groene producten plakken. In de supermarkt, wat betreft energie, en in vele verschillende gebieden waren mensen wat twijfelachtig wanneer het ging om groen en duurzaam. Want is dat niet veel duur? Veel mensen willen heel eenvoudig gewoon zo min mogelijk betalen. Dat is ook helemaal niet zo gek. We kunnen het mensen dan ook niet kwalijk nemen dat zij deze keuze maken. Zeker mensen die het niet breed hebben zijn genoodzaakt om voor de goedkopere variant te kiezen. Gelukkig zijn er wat dit betreft grote veranderingen en ontwikkelingen gaande. Steeds meer mensen kiezen voor duurzame producten dat zien we terug in de energie en ook wat betreft biologische brandstoffen. Deels heeft deze verandering te maken met bewustzijn, maar natuurlijk heeft deze verandering ook alles te maken met het feit dat we ook gewoon niet veel duurder en in sommige gevallen zelf goedkoper uit zijn wanneer we de groene keuze maken. Kijk naar het kiezen voor biologische brandstoffen, maar kijk bijvoorbeeld ook naar groene stroom. Steeds meer mensen maken de duurzame keuze en daar zijn wij als bedrijf heel erg blij mee. Mocht u direct contact op willen nemen als u iets meer wilt weten over onze producten, kijk dan even naar het contactformulier. Wij komen altijd zo snel mogelijk bij u terug om uw vraag te beantwoorden. Mocht u meer willen weten over de kosten van een bepaald product dat wij verkopen, dan kunt u ook altijd even een offerte opvragen. Wij vinden het heel erg belangrijk dat wij u snel van dienst zijn en dat u snel weet waar u aan toe bent. Het aanvragen van een offerte is natuurlijk altijd helemaal vrijblijvend. U kunt dat tevens online doen.