De laadkabel voor u

Mensen die een elektrische auto hebben, hoeven niet naar het benzinestation, want zij kunnen hun auto bij de speciaal daarvoor aangelegde oplaadpunten opladen. Hiervoor wordt een laadkabel gebruikt, en deze kunt u in verschillende lengte, maten en soorten krijgen. De laatste jaren rijden steeds meer mensen een elektrische auto. Dat is een mooie ontwikkeling die hopelijk zal blijven groeien. We zijn ons steeds meer bewust van het feit dat er iets moet veranderen. Onze fossiele brandstoffen raken op en als we op de manier willen leven zoals we nu doen, zullen we alternatieven moeten vinden voor het vervoer. Een van deze alternatieven is de elektrische auto. In lang vervlogen tijden waren er ook al mensen die zich bezighielden met het ontwikkelen van een elektrische auto, maar dat was voor de oorlog en voor de tijd waarin wij ons meer bewust werden van de vergankelijkheid en de mate waarin wij met het gebruik van fossiele brandstoffen ons milieu vervuilen. Een tijd dus, waarin en weinig sprake was van bewustwording maar vooral opgebouwd werd. Dat is niet verwonderlijk want net als aan iedere plek, is er aan iedere tijd een bepaald lot verbonden. Bij de laadkabel shop bent u op het juiste adres voor de aanschaf van uw laadkabel. Wij hebben een drietal vaste afmetingen altijd op voorraad. Op die manier kunnen wij u een zeer snelle levering garanderen. Deze standaard maten komen in de laadkabel van vier meter, de laadkabel van zes meter en die van acht meter. Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeur. De meeste mensen met een elektrische auto maken gebruik van laadpunten in de buurt en hebben daarom maar een bepaalde maat nodig. Mensen die een elektrische auto hebben waarmee ze langere reizen maken, gebruiken over het algemeen meer verschillende laadpunten. Zij hebben dan ook een laadkabel nodig die eventueel wat langer is, voor het geval dat er extra lengte vereist is. Naast de laadkabel van zeer hoge kwaliteit verkopen wij ook andere producten die u kunt gebruiken in combinatie met de kabels. Zo verkopen wij bijvoorbeeld tassen waar u de laadkabel in op kunt bergen. Deze tassen zijn tevens van een zeer goede kwaliteit. Onze basisproducten zijn:

  • laadkabels van hoge kwaliteit
  • verlengstukken
  • tassen voor de opslag van kabels
  • opzetstukken
  • stekker houders

Veilig opladen met een goede laadkabel

Uw auto veilig opladen doet u met een goede laadkabel. Als u gebruik maakt van een kabel die niet meer goed is, dan kan dat schade opleveren omdat het risico’s met zich meebrengt. Een kabel moet daarom ieder jaar gekeurd worden en er gelden ook speciale regels en eisen omtrent de veiligheid van de laadkabel. U kunt er van op aan dat al onze producten aan de gangbare veiligheidsnormen voldoen. Op het moment dat u vragen heeft over onze producten kunt gewoon naar onze website surfen. Hier vindt u een chatroom, waar u direct al uw vragen kunt stellen aan een van onze medewerkers. Zij zullen u bedienen van het advies dat u nodig heeft. Ook is het mogelijk om ons een mailtje te sturen.

Voordelen van elektrisch rijden met een goede laadkabel

Er zijn vele voordelen op te noemen van het elektrisch rijden. De auto’s zijn namelijk stil. Daarom zorgen niet voor geluidsoverlast. Dat scheelt ontzettend veel problemen en geld voor de aanleg van bijvoorbeeld geluidswanden naast de snelweg. Geluidsoverlast kost de regeling jaarlijks miljoenen euro’s, die in een wereld met alleen maar elektrische auto’s beter besteed kan worden aan de ontwikkeling van goede laadpunten. Natuurlijk kent dit gebrek aan geluid ook wel een nadeel, want mensen horen de auto niet zo makkelijk aankomen, mits de fabrikant de auto boven een bepaalde snelheid een geluid laat maken. Veel fabrikanten doen dat al, wanneer een auto boven de dertig kilometer rijdt. Maar ook in de bebouwde kom vinden veel mensen toch dat de auto iets van geluid moet maken zodat mensen zien dat hij eraan komt. Er rijden in Nederland meer dan veertigduizend mensen in een elektrische auto en veel van deze mensen maken gebruik van een goede laadkabel. Hiervoor kunnen zij al zes jaar bij ons terecht. Wij zijn vanaf het begin betrokken bij het proces en de ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden en daar zijn wij maar wat trots op. Inmiddels bevolken onze wegen dus elektrische en normale auto’s die op brandstof rijden. Dat betekent dat we te maken hebben met verschillende belangen. Weggebruikers zullen dan ook rekening moeten houden met elkaar. Zo mogen reguliere auto’s geen gebruik maken van de parkeerplekken die zijn bedoeld voor elektrische auto’s, want zij moeten hier opladen en als er een andere auto staat, dan is dat behoorlijk vervelend. Het opladen van de auto is natuurlijk het grootste punt van aandacht wat betreft de ontwikkelingen, want deze oplaadpunten bevinden zich op beduidend minder plaatsen dan de oplaadpunten voor reguliere auto’s, te weten; de benzinestations. Het is soms dus nog best wel behelpen om ervoor te zorgen dat elektrische auto’s allemaal op tijd opgeladen worden. Wij zien het als een prachtige ontwikkeling dat zo veel duizenden mensen gebruik maken van een elektrische auto en daarom zetten wij ons dagelijks in voor deze zaak. Als u vragen heeft over de mogelijkheden van het opladen of u zit met andere zaken waar u niet helemaal uitkomt, schroom dan niet en neem contact met ons op. Daar zijn we ten slotte voor.