Dozen voor iedereen

Van harte welkom op de website van de Dozenhal, waar wij voor u klaarstaan wanneer u zoekende bent naar een doos op maat! Vul de maten in van de doos die u wilt hebben en dan vindt u de doos middels onze zoekfunctie. Er zijn flink wat voordelen verbonden aan het bezoeken van onze webwinkel en deze zetten wij graag voor u op een rijtje zodat u de juiste keuze maakt en weet waar u voor kiest. Wij hebben ons als webwinkel helemaal gericht op dozen en weten alles van dit product. Wanneer we denken aan het gebruiken van dozen, dan denken we doorgaans aan verhuizingen en transport, maar natuurlijk kunnen dozen ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt. De Dozenhal is de specialist op het gebied. Wanneer u de doos heeft gevonden die u wilt hebben, dan plaatst u de bestelling. Wij zorgen er altijd voor dat de bestelling die u plaatst al de volgende dag worden geleverd. Wij hebben een waanzinnig aanbod aan dozen en daarbij moet u denken aan wel 2500 verschillende soorten dozen van de beste kwaliteit, maar dat is nog niet eens alles! Het is ook nog eens een keer zo dat u bij ons vanaf 700 euro geen verzendkosten betaalt. Ook rekenen wij geen speciale belasting voor de verpakking van de dozen. De Dozenhal houdt zich sinds jaar en dag bezig met het verkopen van een groot aantal dozen en dat doen wij met veel plezier. Bent u op zoek naar een speciale maat doos, vul de maten dan direct online in en dan kunnen wij u garanderen dat u een doos vindt die aan uw wensen voldoet. Kies bij de Dozenhal voor:

  • Een bedrijf met vele jaren ervaring en passie voor de zaak
  • Een zeer snelle levering van de producten die u bestelt
  • Vanaf 700 euro helemaal gratis verzonden op het adres
  • Wij rekenen helemaal geen verpakkingsbelasting
  • Een overzichtelijke webwinkel met zoekfunctie

Dozen hergebruiken

U heeft vast wel eens gehoord van hergebruik. Hergebruik betekent niet veel meer dan wat het woord al aangeeft. Oude dozen opnieuw gebruiken. We noemen de dozen die we van andere, oude exemplaren maken ook wel groene dozen. Deze benaming herinnert ons aan de groene keuze die we hebben en natuurlijk aan het belang van duurzaam en duurzaamheid in de breedste zin van het woord. Duurzaamheid betekent de keuze maken die voor weinig of geen belasting zorgt aan het milieu. Soms kan deze keuze er voor zorgen dat de natuur bespaard blijft. Wilt u graag kijken naar de mogelijkheden van het bestellen van een groene doos? Kijk dan eens op onze website en plaats uw bestelling. U kunt een doos bestellen of een grote oplagen. Een doos kan dienen als goed verpakkingsmateriaal. Het voordeel van het materiaal karton is dat het erg licht is. Ook zijn ze erg stevig en kunt u zware producten in dozen doen. Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden die wij hebben voor het verpakken van producten en de verschillende maten van onze producten, dan kunt u natuurlijk altijd wel contact opnemen met een van onze medewerkers en dan helpen wij u graag verder. Bestierd u een webwinkel of een webshop? Dan voorspellen wij dat u voor het verzenden van producten flink wat dozen nodig heeft. Deze dozen dienen over het algemeen te worden geleverd in bepaalde maten, want de producten die u verkoopt zullen ook komen in een aantal verschillende maten. Voor deze doeleinden bieden wij u onze speciale webshop pakketten. Dat zijn pakketten die helemaal zijn gericht op webwinkels met producten in bepaalde maten. Ook doen wij aanbiedingen en betaalt u geen kosten bij een bestelling vanaf de zevenhonderd euro. Het is zaak dat u de juiste dozen kiest bij onze webwinkel en daarom kunt u ook altijd even bellen als u niet goed weet welke doos de beste keuze is voor uw vraag. De pakketten voor uw webshop bevatten een aantal verschillende dozen en 36 rollen.

Altijd veilig betalen

Wanneer u heeft gekozen voor de juiste doos en u weet zeker dat u uw bestelling wilt afronden, dan betaalt u op onze website helemaal veilig. U kunt makkelijk en snel betalen in een beveiligde betaalomgeving. Als webwinkel hechten wij er veel belang aan dat u zich goed voelt bij het afhandelen van een transactie via onze website. Voor de groene doos hebben wij natuurlijk oude dozen nodig. Dat is logisch. Daarom vragen wij aan u of u uw oude doos aan ons wilt verkopen zodat wij deze materialen weer opnieuw kunnen gebruiken. Wilt u een grote hoeveelheid ouder materialen aan ons verkopen? Neem even contact op met ons en dan helpen wij u graag verder. Er zijn volop mogelijkheden voor u als ondernemer om producten te bestellen op onze website. Omdat wij graag de beste diensten verlenen, vragen wij u ook om het ons te laten weten als u vindt dat wij een bepaalde dienst kunnen aanscherpen. Wij houden ervan om onszelf als bedrijf te blijven verbeteren zodat we onze klanten tevreden kunnen houden. Dat is voor ons en voor u heel erg belangrijk! Op naar een mooie samenwerking en de perfecte doos of dozen voor uw webwinkel, bedrijf of gewoon voor een verhuizing. Waar u ook een doos voor nodig heeft; u kunt er zeker van zijn dat u bij ons de juiste doos zult vinden. Reken op de beste kwaliteit en prijs!