Een bartafel kopen voor de bedrijfskantine

Iets wat je de laatste jaren steeds vaker ziet, is een bartafel in de kantine van een bedrijf. En dit heeft natuurlijk een goede reden. Niet alleen is een bartafel geschikt om heerlijk je lunch aan te nuttigen, maar ook voor het houden van (informele) vergaderingen is het een ideale locatie. Steeds meer bedrijven kiezen dan ook voor een bartafel kopen. En waar doe je dat anders dan bij Kantoormeubelen.PRO.

  • Gratis montage
  • Geen verzendkosten
  • 2 jaar garantie

Waar ben jij naar op zoek als je denkt aan een bartafel kopen? Natuurlijk wil je een keuze kunnen maken uit een ruim assortiment. Daarvoor ben je bij Kantoormeubelen.PRO zeker aan het juiste adres. Maar ze bieden je hier nog veel meer voordelen aan. Denk bijvoorbeeld aan het krijgen van 2 jaar garantie als je hier kiest voor een bartafel kopen. Wanneer je een nieuw product koopt, dan hoop je er natuurlijk altijd een lange tijd mee te kunnen doen. Soms gaat dat niet helemaal zoals verwacht, daarom krijg je bij dit bedrijf wel 2 jaar garantie. Als er in deze tijd iets misgaat met de bartafel, dan is de kans groot dat ze dit bij Kantoormeubelen.PRO voor je kunnen oplossen. En dat zonder dat jij er een cent extra aan kwijt bent.

Een bartafel kopen met gratis montage

Wanneer je kiest voor een bartafel kopen dan wil je wel zeker weten dat de tafel goed in elkaar gezet wordt. Bij Kantoormeubelen.PRO geven ze je de keuze om het meubel zelf in elkaar te zetten of dat je dat overlaat aan een van de professionals van dit bedrijf. In de meeste gevallen kun je gebruik maken van de gratis montage die ze hier aanbieden. Zo weet je dus zeker dat dit helemaal goed zit en dat de tafel niet ineens in zal storten. Ook dit is voor veel bedrijven een goede reden om hier te kiezen voor een bartafel kopen. Ben je er nog niet helemaal uit of je gaat voor een bartafel kopen of juist een ander soort tafel? Neem dan gewoon eens een kijkje op de website van dit bedrijf. Ze verkopen hier allerlei soorten tafels (en andere meubelen) voor op kantoor. Je staat hier zeker vinden waar je naar op zoek bent. Of je nu liever met je collega’s rond een lagere tafel zit of dat je juist kiest voor een bartafel kopen. Uiteindelijk ligt de keuze natuurlijk helemaal bij jou.

Maak van vergaderen een leuke ervaring

Vergaderen heeft bij de meeste mensen nu niet de beste associatie. Veel mensen vinden (met name lange) vergaderingen erg saai en besteden hun tijd liever aan iets anders. Dit is natuurlijk niet effectief voor de doelstellingen die je voor de vergadering hebt gezet. Als je graag wilt brainstormen over een nieuw product, dan wil je wel dat iedereen zijn volledige aandacht erbij houdt. Door te vergaderen in een iets informelere setting kun je dat al voor elkaar krijgen. En door te kiezen voor een bartafel kopen is dat nu makkelijker dan ooit. En wanneer je voor een bartafel kopen gaat, dan hoef je deze natuurlijk niet per se in de bedrijfskantine te plaatsen. Overal in het kantoor zal een dergelijke tafel goed kunnen staan. Zeker met de verschillende formaten en kleuren voor een bartafel kopen die je bij Kantoormeubelen vindt is dit een goede optie. Wil jij hier graag meer over weten? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Je kunt hier dan in alle rust het assortiment bekijken en beslissen wat voor jouw bedrijf wel en niet zal werken.