Een bedrukte powerbank

Doordeweeks zijn mensen soms de hele dag op pad en altijd druk met de telefoon. De telefoon van vandaag is veel meer geworden dan alleen een toestel om mee te bellen. Het wordt ook gebruikt voor het lezen en versturen van e-mails, het maken van foto’s en filmpjes, het bijhouden van het laatste nieuws, het luisteren van muziek, het onderhouden van contact met behulp van applicaties, enzovoorts. Het komt daardoor voor dat de telefoon snel leeg raakt en aan het eind van de dag, wanneer de telefoon vaak nog hard nodig is, niet meer gebruikt kan worden. Vaak is dan ook geen stopcontact in de buurt of geen oplader meegenomen. Daarvoor is een oplossing: de powerbank. Dit is niet alleen een handige gadget, maar ook mooi om als relatiegeschenk te geven met het logo van het bedrijf dat deze geeft. Met een mooie bedrukte powerbank wordt een statement afgegeven naar de relatie. Het zegt namelijk dat het bedrijf waar de bedrukte powerbank van afkomstig is, modern en trendy is, oftewel: met z’n tijd mee gaat. Een fles wijn is leuk, maar niet echt een persoonlijk relatiegeschenk. Een pen of ander kantoorartikel met het logo van het bedrijf er op afgedrukt is iets wat een paar decennia geleden nog leuk was, maar nu ouderwets. Immers, veel kantoren werken zonder papieren, de zogenaamde paperless offices, die pronken met hun duurzame imago. Door middel van het cadeau geven van een bedrukte powerbank werkt een bedrijf ook sterk aan zijn imago. Het kan zo zijn dat sommige mensen geeneens weten waarvoor de gadget dient. Wanneer uitgelegd wordt dat een bedrukte powerbank de mobiele telefoon kan opladen zonder dat een stekker of een oplader nodig is, wordt vaak vol blijdschap gereageerd. Het overkomt namelijk iedereen wel eens dat de telefoon uitvalt en dat is nooit op een goed moment. Vaak wanneer de telefoon nodig is om te bellen of om de weg te zoeken. Nu neemt de relatie zijn bedrukte powerbank mee in de tas en zal vaak gebruik van maken zodat de mobiele telefoon niet uitvalt. Wanneer de telefoon wordt opgeladen, staat de bedrijfsnaam van de gever pontificaal voor de neus van de gebruiker. Oftewel; een blije gebruiker ziet de bedrukte powerbank en denkt zeer positief aan het bedrijf. Deze methode van klantcontact onderhouden is zeer effectief. Maar werkt alleen wanneer de relatie veelvuldig gebruik maakt van de bedrukte powerbank. Die garantie is groot, want iedereen maakt mee dat de telefoon snel dient te worden opgeladen en dat is vaak onderweg wanneer geen stopcontact in de buurt is.

Bestel een zelfbedacht bedrukte powerbank op legetelefoon.nl

Hierboven is duidelijk omschreven dat een bedrukte powerbank een succesvol cadeau voor de zakelijke relaties is. Maar waar kan zo’n cadeau worden gevonden? De website legetelefoon.nl is daarvoor een goede plek om daar mee aan de slag te gaan. Allerlei informatie kan daar worden ingewonnen over soort powerbank en ook hoeveel vermogen deze heeft. De keuze bestaat uit:

  • 2600 mAh
  • 5600 mAh
  • 000-12.000 mAh

Het vermogen is ook gekoppeld aan de grote van de bedrukte powerbank. Op legetelefoon.nl is meer informatie te vinden over de verschillende types. Hier is echter niet de plek om verder op de technische discussie in te gaan. Elk bedrijf is namelijk eerder op zoek naar de mogelijkheden voor het plaatsen van het logo op de bedrukte powerbank. Wat zijn de mogelijkheden? Hoe kan dit handige gadget gelijk een uithangbord zijn voor het bedrijf? Daarvoor zijn verschillende opties mogelijk. Als eerste is de keuze of bedrukken of graveren de voorkeur heeft. De eerste optie is meer van een strakker design, de tweede is meer om stijl en een persoonlijke touch mee te geven. Op de bedrukte powerbank is verder mogelijkheid om de bedrijfsnaam toe te voegen, alsmede het logo van het bedrijf en of zelfs een slogan. Die keuze is geheel aan het bedrijf zelf. Immers, geen bedrijf is hetzelfde en daarom is ook geen bedrukte powerbank hetzelfde. De meerwaarde die wordt meegegeven aan dit moderne en doeltreffende relatiegeschenk is geheel naar wens van het bedrijf dat deze aanschaft. De medewerkers achter legetelefoon.nl hebben ruime ervaring met het helpen van bedrijven voor het kiezen van het juiste design van de bedrukte powerbank. De omvang de bestelling kan sterk variëren. Of het bedrijf een klein aantal relatieschenken wilt of in bulk, dat maakt niet uit voor deze website. Het persoonlijk maken van de powerbank door middel van bedrukken of gravering is al mogelijk vanaf 25 exemplaren. Of de order kan ook in bulk; misschien wel 500, of wel 5000 of nog meer. Het is allemaal geheel afhankelijk van de klantenschare van het desbetreffende bedrijf.

Hoe werkt het eigenlijk?

Misschien is dit het punt waarop nog steeds wordt afgevraagd hoe zo’n bedrukte powerbank precies in zijn werking gaat. Het moet gezien worden als een soort batterij. Deze wordt thuis opgeladen door aan te sluiten op een USB-poort. De verschillende lampjes geven aan hoe het opladen verloopt. Vervolgens kan het lichte wegende object meegenomen worden in tas of gewoon in een jaszak. Met behulp van een klein kabeltje kan de moderne batterij aangesloten worden aan de smartphone en begint het opladen van de telefoon. Afhankelijk van het vermogen begint het opladen en duurt 3 tot 5 uur. Hoe sterker het vermogen, zoals hierboven al opgesomd, hoe eerder de mobiele telefoon weer volledig is opgeladen. Te allen tijde kan de telefoon gewoon gebruikt worden tijdens het opladen.