Een creditcard aanvragen: Waarom eigenlijk?

U bent voor uw werk op reis en u wilt een hotelkamer boeken, in Nederland of in het buitenland. U vindt het niet prettig om honderden euro’s aan borg te moeten betalen. Niet alleen vindt u het onverstandig qua veiligheid, u realiseert zich dat u niet zoveel geld bij de hand hebt. Een creditcard aanvragen zou een verstandige keus zijn. Terwijl u voor uw werk onderweg bent naar klanten, komt het geregeld voor dat u parkeergeld moet betalen. Net terwijl u uw laatste kleingeld hebt besteed aan het kopen van een broodje of drinken. Eigenlijk hebt u nooit kleingeld bij de hand, en moet u er echt op bedacht zijn om kleingeld mee te nemen. Tegenwoordig is het gelukkig in vrijwel alle parkeergarages mogelijk om met de pin te betalen, maar een creditcard aanvragen zou een stuk handiger zijn. Hierdoor hoeft u zelfs niet eens meer naar de kaartautomaat. Dit kan u veel tijd schelen. Als u geluk hebt dan hebt u uw auto dicht bij een kaartautomaat kunnen parkeren, maar dit lukt helaas niet altijd. En als u dichtbij hebt kunnen parkeren, dan staat er wel weer een behoorlijke rij voor de automaat. Tenminste, als u uw kaartje hebt kunnen vinden. Want: ‘Waar heb ik mijn kaartje eigenlijk opgeborgen?’ is een vraag die bezoekers van een parkeergarage zichzelf geregeld stellen. Een creditcard aanvragen is een uitkomst. Het scheelt u tijd en energie. Een creditcard aanvragen is heel simpel. De website WelkeCreditcard.nl legt het u uit. Een creditcard aanvragen werkt als volgt:

  • kies de creditcard van uw keuze, met behulp van het creditcard overzicht of creditcards vergelijker
  • ga naar de (beveiligde) website van de aanbieder
  • het aanvraagformulier kunt u online invullen. Vervolgens wordt uw aanvraag getoetst. Of uw aanvraag in behandeling is genomen, laat de aanbieder u via een bericht weten
  • al binnen een paar dagen kunt u uw creditcard in huis verwachten
  • nog even uw creditcard activeren en hij is klaar voor gebruik

Een creditcard aanvragen heeft veel voordelen

Wat u wellicht nog niet wist is dat een creditcard aanvragen, om vervolgens bijvoorbeeld een ticket te boeken, ook veiliger is dan betalen via een andere wijze. Uw bagage is zelfs vaak verzekerd. Maar niet alleen het boeken van een ticket is veiliger. Ook uw andere aanschaffen worden vaak verzekerd tegen schade, diefstal en verlies. Voor het kopen van producten in het buitenland, hoeft u niet eens naar het betreffende land toe. Online kunt u tegenwoordig heel gemakkelijk producten kopen in het buitenland. Tenminste, om gemakkelijk en veilig te kunnen betalen is het verstandig om een creditcard aanvragen te overwegen. In veel gevallen kunt u zelfs niet anders dan uw aankoop betalen via creditcard. Luistert u graag naar muziek, dan is het downloaden van muziek via iTunes handig om snel muziek op uw apparaat te krijgen. Ook voor het downloaden van muziek via iTunes, is een creditcard aanvragen onmisbaar. Lonen worden vaak aan het einde van de maand uitbetaald. Zo is het ook mogelijk om uw creditcard aankopen pas aan het einde van de maand te betalen. Het is dan wel slim om uw aankopen even bij te houden, zodat u weet welk bedrag u kunt verwachten aan het einde van de maand. Het is ook mogelijk om in meerdere termijnen terug te betalen, maar dit wordt afgeraden. U betaald hoge rentes en daarmee bent u meer geld kwijt. Heeft een creditcard aanvragen nog meer voordelen? Jazeker! Veel creditcards hebben een spaarsysteem waarmee u heel gemakkelijk punten spaart, met iedere aankoop die u doet. Deze punten kunt u sparen om op een later moment in te wisselen voor geld of cadeaus. Zo kunt u uzelf eens verrassen. Het sparen kost u uiteraard helemaal niks. Bent u nog niet helemaal overtuigd? Wellicht wel wanneer wij u vertellen over de duurzame creditcard. Wilt u een creditcard aanvragen, overweegt u dan eens deze duurzame variant. Dit zijn creditcards met alle standaard functies. Het is een standaard card met een ‘groen randje’. Dit betekent dat iedere keer wanneer u betaald met deze creditcard, u bijvoorbeeld uw favoriete goede doel steunt. Rijdt u veel auto en wilt u graag iets doen voor het milieu? Met het betalen via deze duurzame card, compenseert u automatisch uw CO2-uitstoot.

Op WelkeCreditcard.nl vindt u alle informatie die u nodig hebt

Op WelkeCreditcard.nl leest u alles over een creditcard aanvragen. Welke creditcard aanvragen verstandig is, kunt u vinden op onze website. Wij zijn dé creditcard expert van Nederland. Op onze website kunt u diverse creditcards met elkaar vergelijken. De juiste creditcard aanvragen wordt zo een stuk gemakkelijker. U ziet in een oogopslag wat de jaarlijkse kosten zijn, of er een bestedingslimiet geldt en hoeveel dagen u verzekerd bent. U kunt vervolgens klikken op het verkrijgen van meer informatie, of een creditcard aanvragen. Wij hebben voor u de 5 beste creditcards geselecteerd. De keuzes zijn gebaseerd op: beste service, beste voor het milieu, beste looks, beste volgens de consumentenbond en het beste voor je portemonnee. Deze laatste is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. U wilt natuurlijk de beste én tegelijkertijd de goedkoopste keus maken. Op de website vindt u onder andere veel gestelde vragen. Kijkt u hier eens bij wanneer u vragen heeft. Komt u er nog niet helemaal uit, dan kunt u natuurlijk altijd het contactformulier invullen. Wij zullen u zo snel mogelijk terug antwoorden.