Een familiedag in Twente organiseren

Al acht jaar lang vieren wij elk jaar met de familie van mijn moeder een familiedag en het is altijd erg gezellig. Elk jaar organiseert iemand anders de dag en dit jaar was het aan mij en mijn vriendin. Wij hebben familie in het hele land wonen en iedereen zou naar ons toekomen. Ik vond het erg lastig om leuke ideeën voor de familiedag in Twente te verzinnen, want wij hadden een klein budget beschikbaar. Ik zag dat het mogelijk was om een leuke dag te organiseren bij ‘T Twents Kwartiertje en besloot om het daar te vieren. Acht jaar geleden zijn wij begonnen met het organiseren van familiedagen. Mijn moeder haar familie woont door heel het land en daarom is het vaak lastig om elkaar op te zoeken. Ik heb bijvoorbeeld een oom in Middelburg wonen en een ander in Groningen. Het is lastig om dan even snel langs te gaan bij iemand, waardoor wij dit niet vaak doen. Een familiedag leek iedereen een goed idee en de eerste keer beviel zo goed, dat wij besloten om het elk jaar te vieren. Elk jaar organiseert iemand anders het en deze keer moest ik de familiedag in Twente verzorgen. Ik had de dag nog nooit georganiseerd en had voorgesteld dat ik het zou doen. Er zouden ongeveer dertig mensen komen en er is veel verschil in leeftijd, aangezien mijn ooms en tantes, maar ook de kleinkinderen zouden komen. Ik vond het meteen al erg lastig om goede ideeën te verzinnen. Wij hadden een klein budget voor de familiedag in Twente afgesproken en het moest iets zijn dat voor iedereen leuk is om te doen. Ik kon maar weinig leuke activiteiten verzinnen, daarom besloot ik om online naar ideeën te zoeken. 

Een familiedag in Twente bij ‘T Twents Kwartiertje

Toen ik online naar inspiratie zocht, kwam ik al snel de website tegen van ‘T Twents Kwartiertje. Ik zag dat het mogelijk was om hier onze familiedag in Twente te vieren en dat er verschillende opties beschikbaar waren. Dit bedrijf organiseert verschillende soorten feesten, zoals bedrijfsuitjes, themafeesten en familiedagen. Ik zag een leuke optie voor onze dag en vroeg het bedrijf om een offerte. Gelukkig was het niet duur om de familiedag in Twente bij dit bedrijf te vieren en paste het in ons budget. De datum die wij in gedachten hadden was nog vrij en ik besloot om die dag direct te reserveren.

Een gezellig dag met de familie

Afgelopen weekend was onze familiedag in Twente en wij hebben het erg gezellig gehad. Wij hadden afgesproken bij mij thuis en na wat bijkletsen, vertrokken wij naar ‘T Twents Kwartiertje. Hier hadden wij een erg leuke dag en gelukkig was er veel te doen voor iedereen. Achteraf hebben wij hier nog lekker gegeten en aan het begin van de avond ging iedereen weer naar huis. Voor een familiedag in Twente kan ik ‘T Twents Kwartiertje aanraden.

  • Dit bedrijf organiseert veel verschillende feesten
  • Er zijn verschillende opties voor een familiedag beschikbaar
  • Het was erg voordelig om hier de dag te vieren
  • Achteraf hebben wij hier lekker gegeten
  • Iedereen heeft een leuke dag gehad