Een haartransplantatie; pijnloze behandeling

Veel mannen hebben last van kaalheid. Bij de een dient het probleem zich al op zeer jonge leeftijd aan. Bij de ander ontstaan het na een ongeval of een traumatische ervaring. Ook door bepaalde operaties of brandwonden kan er plaatselijke maar permanente haaruitval ontstaan. Als we denken aan kaalheid, dan denken we toch meestal in eerste instantie aan mannen die kaal worden. Een grote groep mannen krijgt er namelijk vroeg of laat mee te maken. De meeste patiënten die kiezen voor een haartransplantatie zijn dan ook mannen. Toch zijn er wel degelijk vrouwen die last kunnen hebben van haaruitval en kaalheid. Ook vrouwen zijn bij Esteworld van harte welkom voor een haartransplantatie. De haartransplantatie die u in Turkije laat uitvoeren door de specialisten van Esteworld biedt een permanente oplossing voor het verlies van uw haar. Het zorgt er voor dat uw kaalheid wordt opgeheven en dat u weer met een gevoel van zekerheid de straat op kan. Veel mannen kozen daarom ook voor een haartransplantatie van Esteworld. Mensen die na jaren van kaalheid weer haar krijgen voelen zich zekerder over zichzelf en weten weer beter van het leven te genieten. Dat is toch alles wat u wilt? Wat doen we precies als we een haartransplantatie uitvoeren? Dat is heel erg eenvoudig uit te leggen. Op het moment dat u kiest voor deze oplossing dan zullen de gezonde haarzakjes op uw eigen hoofd worden gebruikt en verplaatst naar de plaatsen waar het haar is gestopt met groeien. U kunt de ingreep dus ook wel omschrijven als het verplaatsen van haarzakjes. Door deze ingreep zal het haar weer gaan groeien op de plaatsen waar het eerder niet meer groeide. De voordelen van kiezen voor een haartransplantatie van Esteworld zijn:

  • u kunt op ieder moment bij ons terecht voor de ingreep
  • wij bieden u een VIP service aan waarin uw vervoer en verblijf worden geregeld
  • u kunt rekenen op behandeling door de beste artsen en specialisten
  • wij bieden u zeer scherpe prijzen voor de behandeling zonder tussenpersonen
  • u kunt rekenen op garantie en nazorg in Nederland

Haartransplantatie onder plaatselijke verdoving

Een haartransplantatie is pijnloos. U wordt tijdens de behandeling plaatselijk verdoofd. De behandeling duurt niet lang. In de meeste gevallen worden de gezonde haarzakjes gebruikt die op de achterkant van het hoofd groeien. Het gebied van de kruin waar het haar meestal niet uitvalt wordt ‘de eeuwige krans’ genoemd. In dit gebied bevinden zich de gezonde haarzakjes en deze kunnen dus worden gebruikt om te verplaatsen naar de gebieden waar er geen gezonde haarzakjes meer zijn, oftewel, de kale gebieden op het hoofd. De patiënt zal altijd plaatselijk worden verdoofd en merkt dus niets van de behandeling. Na de behandeling zal er altijd gebruik worden gemaakt van antibiotica en pijnstillers zodat u ook na de ingreep geen pijn hoeft te hebben. U zult snel kunnen genieten van een nieuwe kop met haar. Bij elke haartransplantatie zorgen wij ervoor dat u tevens een PRP behandeling ondergaat. Maar wat is dat precies, hoor ik u denken. Deze behandeling doen wij omdat hij er voor zorgt dat het haar dat wij transplanteren zich beter en sneller ontwikkeld. Het haar zal dikker en steviger worden. Tevens zal deze behandeling er voor zorgen dat uw huidige haar goed blijft. Ook zal de behandeling het helingsproces versnellen. De meeste patiënten die deze behandeling ondergaan in combinatie met de transplantatie hebben na een week al geen zichtbare wondjes meer op de schedel. Het herstellende effect van deze behandeling zien wij dus als een onmisbaar onderdeel van de haartransplantatie. Het verlies van haar is iets wat u niet onder controle heeft en daarom vinden veel mannen het erg frustrerend. Mensen die zelf geen last hebben van het probleem kunnen zich de impact van haaruitval moeilijk voorstellen. Toch is de impact erg groot, zeker bij mensen die al op jonge leeftijd last hebben van haaruitval.

Vrouwen met haaruitval

Hoewel we als we denken aan haaruitval meestal denken aan haaruitval bij mannen, zijn er ook vrouwen die te maken krijgen met het probleem. Dat is ontzettend vervelend omdat veel mensen denken dat er iets anders aan de hand is wanneer zij een vrouw zien met haaruitval. Voor haaruitval zijn tal van oplossingen, maar geen van deze oplossingen pakken het probleem zo direct aan als een haartransplantatie. Dat is dan ook de reden dat steeds meer mensen voor deze optie kiezen. Esteworld houdt zich bezig met esthetiek. Wij voeren niet alleen de haartransplantatie uit bij mannen en vrouwen, u kunt bij ons ook terecht voor tal van andere ingrepen. We willen er allemaal mooi en jong uitzien en soms kan een kleine ingreep daar al bij helpen. Bekijk de mogelijkheden online. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of wilt u graag een haartransplantatie laten uitvoeren, neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder. Wij kunnen op korte termijn een consult met u inplannen waarin wij u precies uitleggen hoe wij werken. Wij vinden het belangrijk om een zeer goede service te bieden. Wij voeren onze behandelingen uit in Turkije. Vervoer en verblijf worden volledig geregeld als u kiest voor onze behandeling. Het eerste consult wordt altijd ingepland met een haarspecialist in Nederland die u alles kan vertellen over het vervoer, de reis en de behandeling.