Goochelaar

Ben je op zoek naar leuk vermaak? Wellicht wil je een kinderfeestje geven voor de verjaardag van je dochter of je zoon. Misschien heb je binnenkort wel een personeelsfeestje en moet jij het organiseren. Ga dan eens op zoek naar Marc Woods. Hij is namelijk een goochelaar en is in staat om met een paar simpele trucs het hele publiek te boeien. Vervolgens zullen de trucs en het goochelwerk enkel doen toenemen qua niveau. Laat het maar aan deze goochelaar over om er een spetterende show van te maken. Daar draait hij zijn hand niet voor om. Kijk maar eens op zijn website want daar vind je diverse manieren om met hem in contact te komen. Zo kan je snel de goochelaar van je dromen boeken en zal hij binnenkort bij je langskomen voor een onvergetelijke avond. Dit zullen kinderen erg leuk vinden want voor hen is het nog ongrijpbaarder. Marc Woods is in staat om snel te schakelen. Hij kan daardoor voor zowel kinderen als volwassenen geweldige shows neerzetten die ook na een tweede of derde keer bekijken nog steeds erg de moeite waard zijn. Het staat dan ook als een paal boven water dat deze goochelaar behoort tot een van de beste in zijn vak in Nederland. Zijn vingervlugheid is ongeëvenaard en daar is hij dan ook behoorlijk trots op. Al vanaf een erg jonge leeftijd heeft hij zichzelf het vak van het goochelen aangeleerd, maar daar stopt het niet bij. Je blijft immers altijd bezig met het uitvinden en innoveren van nieuwe trucjes zodat shows over een jaar een geheel andere inhoud hebben dan de shows die hij op het moment kan aanbieden. Dat is dan ook de reden dat hij blijft experimenteren en oefenen en tevens de reden dat zoveel mensen keer op keer weer bij hem terugkomen.

Zoek niet langer naar een goochelaar

Want op de website van deze goochelaar vind je alle informatie die je zullen overtuigen dat het echt de moeite waard is om met deze goochelaar zaken te doen. Neem dus eens een kijkje op marcwoods.nl. Je kunt daar de onderstaande dingen op vinden.

  • Een uitgebreide biografie van deze goochelaar. Je zult zien dat hij er echt alles aan doet om elke zaal in vervoering te brengen.
  • De prijzen van de diverse shows die hij aanbiedt.
  • Referenties van mensen die jou al zijn voorgegaan.
  • Een fotoboek waar je foto’s kunt vinden van de diverse shows en optredens. Daarnaast staan er zelfs video’s online en we raden aan om die filmpjes zeker eens te gaan bekijken. Wellicht kan jij de goochelaar wel doorzien. We kunnen je wel verzekeren dat het een hele uitdaging zal zijn.

De opdrachtgevers van deze goochelaar zijn niet misselijk. Zo heeft hij opgetreden bij personeelsfeestjes, openingen en andere gelegenheden van Albert Heijn, Microsoft, Rabobank en de ANWB. Dat is dus een behoorlijke staat van dienst. Maar ook voor particulieren komt hij graag zijn shows opvoeren. Hij is als het ware een kameleon en weet snel te schakelen tussen trucs maar ook tussen gehele shows. Daarom zijn er diverse mogelijkheden waar je uit kunt kiezen. De goochelaar kan je namelijk ontmoeten in een café waar hij de trucs voor je zult doen, maar hij kan ook bij je thuis komen. Dat is bijvoorbeeld leuk voor een feestje voor je kinderen. Wil je graag zelf een aantal unieke kaarttrucs leren? Dat kan als je de “goochelaars ontmaskerd” show reserveert. De goochelaar Marc Woods gaat je dan een aantal simpele kaarttrucs voorschotelen en zal je uitleggen hoe ze in het werk gaan. Een aantal trucs heeft hij zelf bedacht, een aantal andere zijn dankzij de traditie nog altijd een begrip gebleven en nog altijd erg populair in de wereld van de goochelaar. Wellicht kan jij ze dan later reproduceren op familiedagen.

Meer weten? Klik dan eens op de site

Deze goochelaar levert shows waar je u tegen zegt en je zult er dan ook zeker geen spijt van krijgen dat je voor Marc Woods hebt gekozen. Wil je weten op welke dagen hij nog beschikbaar is? Dan zit er maar een ding op en dat is natuurlijk om contact met hem op te nemen. Dat kan erg eenvoudig door zijn telefoonnummer te bellen. Dit nummer vind je meteen terug op de landingspagina maar ook op diverse andere pagina’s van de website. Ben je niet echt een beller en schrijf je daarom liever een brief of een e-mail? Schroom dan niet maar mail hem snel. Je kunt wel verwachten dat de goochelaar snel contact met je zal opnemen. Ook het contactformulier invullen, dat altijd online en dus beschikbaar staat op de site, is een handige manier om met deze goochelaar te praten. Zo weet je snel waar je aan toe bent dus kijk niet langer de kat uit de boom maar profiteer van dit geweldige aanbod. Kaarttrucs zijn trouwens zeker niet het enige dat je bij deze shows kunt verwachten. De goochelaar is van alle markten thuis en zal daarom naast deze kaarttrucs ook mindreading doen. En wat te denken van zakkenrollen? Je weet niet wat je overkomt, dit had je echt niet verwacht! En dat allemaal dankzij zijn vingervlugheid. Denk maar niet dat het een serieuze aangelegenheid gaat worden, deze goochelaar beschikt over een portie humor waar heel wat artiesten wat van kunnen leren. Het zal dan ook wel voorkomen dat je zowel geïntrigeerd bent als totaal verbaasd.