Gouden armband kopen van Gilian

Welkom op de website van Gilian originals waar u een weelde aan armbanden, kettingen, ringen en hangers vindt die u kunt kopen voor uzelf of aan iemand cadeau kunt doen. Een gouden armband vinden met stijl; daarvoor bent u hier helemaal op het juiste adres. De meeste vrouwen vinden het leuk sieraden te dragen. Het draagt bij aan het positieve gevoel van vrouw zijn en vrouwelijkheid. Het vieren van de vrouwelijkheid is het leukste wat er is. Sieraden zoals de gouden armband kunnen namelijk een hele mooie toevoeging vormen op een bepaald outfit. Goud is daarbij een mooi materiaal dat uw outfit extra stijl geeft. Kies bijvoorbeeld voor de gouden armband met Chalcedoon. Chalcedoon is een steen die aan de gouden armband is bevestigd. Deze steen heeft een geneeskrachtige werking. Dat is trouwens iets wat u hier meer kunt vinden, want bij Gilian originals vindt u diverse stenen en hangers voor aan de gouden armband die de armband persoonlijk maken. Voor wie niet eerder heeft gehoord van de Chalcedoon. De Chalcedoon is een steen die staat voor wijsheid en harmonie. Wat we verder kunnen zeggen over deze steen is dat hij invloed uitoefent op de manier en het vermogen om met andere mensen te communiceren. Hij draagt sterk bij aan uw vermogen om aandachtig te luisteren en biedt hiertoe een prettig concentratie. Ook heeft de steen invloed op de manier waarop mensen zichzelf kunnen uiten. Wanneer men kiest voor een gouden armband met deze steen dan zal men merken dat er meer ruimte is voor ontspanning in groepsverband. De steen ziet er erg mooi uit aan de gouden armband met veertien karaat goud. Even op een rijtje wat de steen nog meer voor u brengt:

  • wijsheid
  • geluk
  • tevredenheid
  • ontspanning
  • harmonie

Gouden armbandje met hanger

Kiezen voor een gouden armbandje met een hanger die past bij wie u bent, dat is altijd de beste keuze. Een hangertje kan bij Gilian originals worden uitgekozen. De mogelijkheden zijn namelijk divers. Heeft u bijvoorbeeld wel eens gehoord van de mooie maansteen. Dit is een hele bijzondere steen die invloed heeft op uw cyclus. Stenen veranderen van vorm omdat ze worden beïnvloed door de drager. Het is daarom altijd belangrijk om voor de steen te kiezen die goed aanvoelt. Bekijk online eens naar de mogelijkheden om een armband of ketting te combineren met een mooie steen. Wat veel mensen die bij ons komen kijken naar een gouden armband doen, is kiezen voor de combinatie met andere armbanden die wij in het assortiment hebben zoals de ‘love and protection armband’. Het dragen van sieraden werd door de eeuwen heen gedaan en wat voor soort sieraden er worden gedragen wisselt nog altijd per periode. Sommige tijden laten zich kenmerken door sieraden die groot en robuust zijn, en andere tijden lenen zich weer meer voor verfijnde gouden armbanden. Wat we echter wel kunnen vaststellen is dat goud een tijdloos materiaal is en dat u met goud om die reden dan ook moeilijk de plank mis kunt slaan. Wij raden dan ook iedereen aan die op zoek is naar een cadeau in de vorm van een sieraad voor een vriend en vriendin om goud te overwegen. Wij bieden geweldige mogelijkheden. Gilian originals is een webwinkel waar u alle sieraden op uw gemak vanuit huis kunt bekijken. Uw bestelling wordt helemaal online afgerond en u kunt deze altijd snel thuis verwachten.

 

Wie is Gilian?

Misschien is het leuk om wat meer te weten over Gilian zelf. Zij is ten slotte de oprichter van Gilian Originals. Door meer te vertellen over haar leert u namelijk meteen ook wat meer over haar collectie, de liefde voor de gouden armband en de stijl. Gilian werd geboren in de zeventiger jaren en dat was een bijzondere tijd met een typische stijl waar we allemaal wel een idee bij hebben. Ook jongere mensen die na deze tijd werden geboren hebben wel beelden en ideeën in hun hoofd van hoe deze tijd zich liet kenmerken. Niet alleen op het gebied van mode en stijl was het een turbulente en veranderlijke periode maar ook op het gebied van politiek. De jaren zeventig was een tijd waarin vrouwen vochten voor hun vrijheid en daar plukken wij nu nog steeds de vruchten van. Gilian werd in deze tijden geboren en moet daar haar liefde voor alles wat met die tijd te maken heeft vandaan hebben. Deze stijl liet zich niet in de laatste plaats kenmerken door het dragen van sieraden met hangers zoals de gouden armband met hangers die u hier ook kunt krijgen. Daarnaast zijn er allerlei kledingstukken die deze tijd kenmerkten zoals broeken met wijde pijpen en nog veel meer. Ook op het gebied van kunst en interieur zag men dat er in de zeventiger jaren veel te doen was. Het was een tijd met een echte nieuwe stijl waar de meeste mensen in meegingen en dat bepaalde voor een groot deel het straatbeeld. Gilian geeft aan dat zij thuis veel accessoires heeft uit deze tijd zoals tunieken, oude bontjassen en nog veel meer. Gilian zoekt af en toe haar toevlucht op Ibiza waar zij even helemaal tot rust kunt van de drukte in het soms toch wat overweldigende Amsterdam. Gilian gaat dan met haar gezin naar Ibiza en doen dan veel inspiratie op voor haar collectie. Kies voor de verfijnde en mooie collectie van Gilian originals.