Handwikkelfolie

Handwikkelfolie, wie kent het niet? Iedereen die weleens bij een supermarkt of een bouwbedrijf gewerkt heeft of een andere grote winkel weet maar al te goed hoe belangrijk handwikkelfolie is. Veel apparatuur, goederen, levensmiddelen en overige producten worden aangeleverd per pallet of container. Om er voor te zorgen dat alles goed bij een blijft staan tijdens het transport in vrachtwagens, vliegtuigen of schepen, is het nodig om deze pallets en containers goed in te wikkelen in handwikkelfolie. Handwikkelfolie trekt namelijk samen en zorgt voor een stevige beschermlaag zodat er niets verkeerd kan gaan tijdens het transport. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en dient te allen tijde voorkomen te worden. Er zijn verschillende soorten handwikkelfolie dus het is belangrijk dat u dit uit gaat zoeken zodat u het juiste type handwikkelfolie in huis hebt gehaald. Hebt u hier hulp bij nodig? Wij staan te allen tijde voor u klaar dus neem gerust contact met ons op zodat u weet wat voor vlees u in de kuip hebt. Wij wassen dit varkentje dagelijks en voor ons is het dan ook een peulenschil om te bepalen welk type handwikkelfolie u nodig hebt voor het verpakken van uw producten. Ook voor de afvalverwerking is het van belang dat u dit bij elkaar bindt. U ziet dit vaak terug in het magazijn van bijvoorbeeld een supermarkt waar containers netjes worden ingeseald en er tevens een onderscheid wordt gemaakt tussen de diverse afvalproducten zoals karton, plastic en natuurlijke producten zoals voedingswaren die over de datum zijn. De verschillende soorten handwikkelfolie willen we u niet langer onthouden dus kijkt u even naar het onderstaand lijstje voor een eerste indruk:

  • handrekfolie
  • machinewikkelfolie
  • bundelfolie
  • spanfolie

Hebt u geen flauw idee wat dit allemaal behelst? Geen probleem, op de site vindt u uitvoerige informatie per product!

Handwikkelfolie is erg geschikt als verpakkingsmateriaal

Handwikkelfolie is aldus een zeer geschikt materiaal om producten mee te verpakken. Of het nu gaat om gloednieuwe producten, tweedehands spullen, antiek of juist heel iets anders: afvalproducten van karton tot aan plastics, ons maakt het allemaal niet uit wat u met het handwikkelfolie gaat doen. Het staat in ieder geval als een paal boven water dat handwikkelfolie een onmisbaar attribuut is voor veel bedrijven en winkels. Zorg er dan ook altijd voor dat er afdoende handwikkelfolie tot uw beschikking is zodat u nooit achter de feiten aan hoeft te hollen. U kunt meteen via onze website www.contimeta.com met ons in contact komen om te kijken wat handwikkelfolie kost en welke van de bovenstaande types het meest geschikt is voor uw bedrijf. Hebt u hier geen kaas van gegeten maar weet u wel dat u handwikkelfolie nodig zult hebben? Dan kunt u dit aan onze experts vragen door gebruik te maken van het online contactformulier maar natuurlijk is het ook mogelijk om ons tijdens kantooruren even te bellen. Wij staan te allen tijde voor u klaar dus schroom niet en leg al uw vragen bij ons neer. Wilt u graag eens langskomen om onze machines en producten waaronder het handwikkelfolie eens van dichtbij te bekijken en uit te testen? Maakt u dan snel een afspraak. Dan staat de koffie voor u klaar net als een medewerker die u alles haarfijn uit kan leggen. Vervolgens kunnen we meteen een offerte voor u opstellen waar u direct akkoord mee kunt gaan maar u kunt het ook meenemen naar huis om er thuis nog eens goed over na te denken. Gelooft u ons maar dat u van het gebruik van onze services zeer zeker geen spijt zult krijgen en het een goede zaak is om handwikkelfolie te gaan gebruiken voor welk doeleinde dan ook.

Meer informatie nodig? kijk op de website of neem contact op

Wij leveren zowel in Nederland als in België en dat doen we altijd erg snel en zorgvuldig. In de meeste gevallen leveren we zelfs uw handwikkelfolie de dag na uw bestelling al aan. Zo zit u nooit lang verlegen om handwikkelfolie dus tel uit uw winst. U zult altijd in persoonlijk contact kunnen komen met een van onze medewerkers en u betaalt bij ons nooit te veel. Zo hebben we naast ons standaardassortiment ook vaak mooie aanbiedingen en scherpe kortingen. Houdt u de site dan ook scherp in de gaten want voor u het weet is een artikel uitverkocht en dat zou voor u zelf wel heel erg zonde zijn. We hebben een eigenservice afdeling dus als u voor een inpakmachine kiest dan komen we de machine bij u bezorgen en installeren. Ook voor onderhoud in de toekomst bent u bij ons aan het goede adres en wij komen dan ook zo snel mogelijk langs als er een mankement is met uw apparaat. Ook kunnen wij voor u gaan testen voor een optimaal resultaat. Niets is ons te gek dus daag ons gerust uit en leg uw wensen en ideeën bij ons neer. Zo leren wij er ook van en ontstaat er een win-winsituatie aar beide partijen de vruchten van kunnen plukken. Voor al uw verpakkingsmateriaal en machines bent u bij ons aan het juiste adres dus schroom niet langer en klim in de pen. Wij hebben hier dagelijks mee te maken en weten dus wel hoe we dit varkentje moeten wassen. Bij ons is de klant nog echt de koning dus uw wens staat centraal. Ook voor losse accessoires en onderdelen kunt u bij ons terecht. Wellicht tot zeer snel!