HAY

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om in uw nieuwe huis gewoon weer uw oude meubels neer te zetten, maar u kunt er ook voor kiezen om uzelf te verwennen en nieuwe woonproducten aan te schaffen. Bijvoorbeeld de mooie artikelen van HAY. Deze zijn weer eens iets heel anders dan de producten die u meestal in woonwinkels ziet liggen. Laten we eerlijk zijn, het is fijn dat er tegenwoordig woonwinkels zijn die goedkope collecties hebben, maar dat is ook te zien in de interieurs van veel mensen. In veel huizen komt u precies dezelfde producten tegen en veel woningen hebben daardoor ook een zelfde soort uitstraling. Goed voorbeeld hiervan is de lichtgrijze grote hoekbank die tegenwoordig in menig interieur te vinden is. Wilt u graag een eigen stijl creëren, dan kunt u dit heel goed doen door te kiezen voor design meubilair, zoals van het merk HAY. Als u kiest voor design van HAY dan haalt u meubilair en accessoires in huis die u niet snel bij iemand anders tegen zult komen. Dit betekent dat het u in staat stelt om helemaal een eigen stijl te creëren, een stijl die past bij uw smaak, bij uw karakter, bij uw woning. Als u spullen van HAY gebruikt voor de inrichting van uw huis, dan zult u zeker een bijzonder karakter creëren en zult u niet een interieur hebben dat inwisselbaar is met dat van vele andere mensen. Door te kiezen voor bijzondere producten, kiest u ervoor een persoonlijke tint te geven aan uw woninginrichting en dat is natuurlijk heel belangrijk. Juist de spullen die u niet bij anderen zult vinden, maken uw huis uw thuis. Kies er daarom voor om bijvoorbeeld design van HAY in huis te halen en niet alleen maar te winkelen bij de goedkope woonwinkelketens.

Kenmerken van HAY

Ieder merk heeft zo zijn eigen stijl en zijn eigen kenmerken en dat geldt natuurlijk ook voor HAY. Waar worden hun producten nu precies door gekenmerkt? Een belangrijk kenmerk van dit Deense merk is dat zij hun inspiratie halen uit Deense ontwerpen uit de jaren vijftig en zestig. Dit betekent echter absoluut niet dat hun stijl ouderwets is, zij combineren het namelijk met de technologie en trends van nu, waardoor ze helemaal eigentijds zijn en in geen enkel interieur misstaan. HAY stelt zelf dat zij ontwerpen op het snijvlak tussen de vaste lijnen van architectuur en de dynamiek van mode. U kunt zich voorstellen dat hier zeer interessante, maar toch goed bruikbare ontwerpen uit voortkomen. HAY begon met het ontwerpen van meubels, maar inmiddels is hun collectie sterk uitgebreid. Zij maken nu niet meer alleen prachtige banken, stoelen, tafels en kasten, maar ook bijzonder glaswerk, woontextiel, verlichting en accessoires. Dit betekent dat zij u niet alleen in staat stellen om iets bijzonders te maken van de grote meubelstukken, maar dat u met hun artikelen ook de details in uw woning geheel kunt personaliseren. U kunt bij de accessoires van HAY bijvoorbeeld denken aan:

  • kandelaars
  • kussens
  • spiegels
  • kapstokken
  • opbergdozen

Zoals gezegd maakt HAY ook mooi woontextiel, zoals vloerkleden. Maar ze maken ook theedoeken, strandlakens en gastendoeken, om maar eens wat voorbeelden te noemen. U kunt dus ook echt in alle details dit merk doorvoeren, als u dat zo willen. Of u kunt ervoor kiezen om meubels van een ander designmerk te combineren met accessoires en textiel van dit woonmerk. Door de goede ontwerpen van HAY is het immers heel goed te combineren met heel veel andere merken.

Koop bij Living and Company

Als u meubels of woonaccessoires aan wilt gaan schaffen, dan is het natuurlijk altijd de vraag waar u dit het beste kunt doen. Zoals gezegd gaan de meeste mensen hier tegenwoordig voor naar een grote woonwinkelketen. Maar wat als u nu graag iets bijzonders wilt, zoals producten van het merk HAY, waar kunt u deze nu aanschaffen? Deze artikelen zijn in Nederland te koop bij Living and Company. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring met het ontwerpen van interieurprojecten en de begeleiding bij de uitvoering ervan. Zowel voor woningen als voor winkels en kantoren hebben zij vele ontwerpen mogen maken en uitvoeren. Hierdoor hebben zij een zeer goed beeld gekregen van alles wat er te krijgen is op het gebied van woondesign. Zij weten ook welke merken kwaliteit bieden en goed te combineren zijn met artikelen van andere merken. HAY is een van de designmerken die favoriet zijn bij Living and Company en deze woonproducten bieden zij dan ook graag aan in hun webshop. Bij Living and Company vindt u een zeer grote wooncollectie, niet alleen van het merk HAY, maar ook van veel andere goede en betaalbare designers. U kunt alle producten op uw gemak bekijken en online bestellen. Deze worden daarna zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd, meestal kan dit al de volgende dag geleverd worden. In Nederland betaalt u bij een bestelling van meer dan vijftig euro bovendien geen verzendkosten en u hebt ook nog eens bij bijna alle producten dertig dagen retourrecht. Mocht een kleur dan net iets anders uitvallen dan u gedacht had of staat een meubelstuk toch niet zo mooi bij de rest, dan kunt u dit gewoon retour sturen. Als u dus op zoek bent naar bijzondere woonartikelen, artikelen met een eigen uitstraling en eigen karakter, dan moet u zeker eens bij Living and Company de collectie van HAY bekijken.