Hebt u een fabriek? Dan kan een rollenbaan niet ontbreken

contimeta - RollenbaanWat voor productiebedrijf u dan ook hebt, een rollenbaan kan niet ontbreken. Wist u dat er vele verschillende rollenbanen zijn? Zo zijn er uitschuifbare banen maar ook is er een statische rollenbaan die na plaatsing niet meer te veranderen is. Zo is er voor ieder wat wils, zeker als u bij contimeta.nl gaat kijken. Wilt u graag onze producten met eigen ogen bekijken en uittesten? Kom dan naar het testcentrum in Utrecht want u kunt er uw gewenste rollenbaan uittesten net als diverse verpakkingsmachines. U kunt er niet alleen de rollenbaan uitproberen maar ook uw eigen toepassingen door ons laten testen. Het is wel aan te raden om van te voren even een afspraak te maken. Maar als u geen tijd hebt om langs te komen dan is dat natuurlijk helemaal geen probleem. U kunt ook rustig de  meest geschikte baan uitkiezen via onze website. Vraagt u dan eerst even een offerte aan. Dan krijgt u van ons een prijsindicatie. Gaat u daar akkoord mee? Dan maken we graag een afspraak over de levering en kunt u de betaling afronden door het verschuldigde bedrag over te maken via PayPal of iDEAL. We hebben een speciaal montageteam dat uw rollenbaan komt aanleggen. En ook qua onderhoud kunt u op ons bouwen. Naast diverse jaren aan garantie kunt u ons bellen als u graag uw rollenbaan wilt keuren.

We leveren de rollenbaan die u wenst

Een rollenbaan is handig als u vele dozen per dag verwerkt. Het kan dankzij de wieltjes snel van de ene naar de andere kant van uw bedrijfspand worden vervoerd. Het prettige aan een rollenbaan is dat het ten eerste zonder elektriciteit werkt. Natuurlijk kunnen de wieltjes of rollers automatisch worden aangedreven maar dit is meestal niet nodig. Ten tweede zijn er verschillende uitvoeringen zodat er voor ieder bedrijf een passende oplossing bestaat. Zo vindt u onder andere de volgende soorten rollenbanen bij ons in het assortiment:

  • We hebben de uitschuifbare variant die u na gebruik aan de kant kunt zetten.
  • Wieltjesbanen met verschillende diktes.
  • En de bijzondere harmonicabaan die u kunt uitschuiven en erg handig is voor zeer kleine producten.

De rollenbaan die u voor ogen hebt kunnen wij waarschijnlijk op maat maken. Hebt u hulp nodig omdat u niet precies weet welke baan het meest geschikt is voor uw doeleinde? Vraag ons dan om advies. Leg uw wensen voor aan onze klantenservice door hen even op te bellen of een e-mail te sturen. Naast de rollenbaan hebben we ook allerlei andere artikelen voor uw fabriek, groothandelaar of winkel. Zoekt u bijvoorbeeld een foliedispenser of extra verpakkingsmateriaal zoals dozen, tape of wikkelfolie? Bestel het dan vanaf nu via onze website. Dan hebt u het morgen al in huis.

Hebt u hier nog vragen over? Bel of mail dan met onze klantenservice

Vergeet niet om onze website scherp in de gaten te houden. We hebben namelijk elke maand nieuwe acties en kortingen. Het kan dus geen kwaad om zo nu en dan terug te keren. Bookmark daarom de website en volg ons via de sociale media. U kunt ons bijvoorbeeld liken op Facebook en ons volgen via Twitter. Dan mist u geen enkele aanbieding meer en kunt u voor nog minder geld verpakkingsmachines en materiaal aanschaffen. Wij zijn een totaalleverancier en dat wil zeggen dat we al uw machines op maat kunnen maken in onze eigen fabriek. Vervolgens leveren we de machines op afspraak en verzorgen we tevens de montage en installatie. Als u in de toekomst onderhoud nodig hebt dan kunt u wederom op ons rekenen.