Karikatuurtekenaar

Weet u wat u eens zou moeten doen? Als u op zoek bent naar iemand die uw feestjes nog meer glans kan geven of een evenement nog meer sfeer kan leveren, dan is er maar een iemand die dit et beste voor elkaar kan krijgen: Thijs Wessels. Deze man is namelijk karikatuurtekenaar en niet zo maar de eerste de beste karikatuurtekenaar. Hij is namelijk van alle markten thuis en kan als geen ander een portret van u of van een ander zoals een beroemdheid weergeven waarna u dubbel ligt van het lachen. Klinkt u dit als muziek in uw oren en denkt u dat u een karikatuurtekenaar goed kunt gebruiken? Dan bent u aldus bij deze karikatuurtekenaar aan het goede adres. Kijkt u dan ook snel even op zijn website, daar waar u waarschijnlijk nu al op aanbeland bent, en kijk eventjes rond tussen de diverse pagina’s over deze fantastische karikatuurtekenaar. Deze karikatuurtekenaar mag zich zo onderhand al wel gerenommeerd noemen want hij heeft al vele projecten gedaan en ook is het hem gelukt, of beter gezegd: hij wordt er vaak voor gevraagd, om bijvoorbeeld beroemde Nederlanders te portretteren. U kunt vele werken op de website terug zien en tevens vele filmpjes zodat u een algemeen beeld krijgt hoe de karikatuurtekenaar te werk gaat. Wellicht doen dergelijke voorbeelden zoals zijn uitvoerige portfolio u er wel van overtuigen om met hem in zee te gaan. Dat hopen we natuurlijk van harte en mocht dit het geval zijn, dan kunt u natuurlijk via de website contact opnemen met de karikatuurtekenaar om te kijken welke plekken hij nog vrij heeft in zijn overvolle agenda. Wees er dan ook altijd op tijd bij want er zijn vele kapers op de kust en het zou erg zonde zijn als u te laat bent met boeken. U wilt toch zeker geen genoegen nemen met een inferieure karikatuurtekenaar? Dat dachten wij ook niet!

Een karikatuurtekenaar die van alle markten thuis is

Een karikatuurtekenaar tekent aldus gezichten van personen maar niet op een realistische manier maar meer op een stripachtige manier. U zult zichzelf wel terug herkennen omdat deze karikatuurtekenaar de fijne kneepjes van het vak beheerst en daardoor uw kenmerken van uw gezicht er haarfijn uit weet te halen. Voor hem is dit en koud kunstje maar ondanks zijn vele portretten die hij zo door de jaren heen gemaakt heeft blijft hij gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen en is elke klus voor hem weer een uitdaging. Daarom zult u deze karikatuurtekenaar ook altijd met open armen willen ontvangen. Hij heeft immers altijd een goed humeur en staat voor iedere klus klaar, of het nu gaat om een kinderpartijtje of een feestje op uw werk. Het maakt hem helemaal niets uit en deze karikatuurtekenaar reist dan ook het hele land door op zoek naar de leukste opdrachten. Hebt u een hele bijzondere opdracht en weet u niet zeker of deze karikatuurtekenaar dit wel aan kan? Schroom dan niet maar laat het hem zo spoedig mogelijk weten want hij wil natuurlijk wel op die uitdaging ingaan. De kans is groot dat er een win-winsituatie ontstaat waar u beiden de vruchten van zult kunnen plukken. Deze karikatuurtekenaar houdt dus wel van een uitdaging dus laat maar weten wat u wilt. Overigens is het niet zo dat hij altijd bij u langs hoeft te komen. Wilt u bijvoorbeeld en portret laten tekenen voor een vriend of voor uw kinderen? Dan kunt u foto’s opsturen, op de site leest u wat voor foto’s dit moeten zijn, en dan gaat deze karikatuurtekenaar in zijn atelier aan de slag en zal hij in no time een portret oftewel een karikatuur hebben gemaakt die u thuis ontvangt en in kunt lijsten. Dat is wel een heel erg origineel cadeau en het is weer eens iets anders dan de standaard clichématige cadeaus die u wellicht nu te binnen schiet. Houdt dit dan ook goed in uw achterhoofd en wellicht is het een goed idee om de website te bookmarken zodat u het snel terug kunt vinden.

Meer weten? Neem eens contact op of kijk op de website

Deze karikatuurtekenaar kan aldus leven in de brouwerij brengen en we hopen dat we u hebben weten te overtuigen van zijn kunsten zodat deze karikatuurtekenaar snel uw feesten en partijtjes op mag komen vrolijken. Wilt u meer weten, zit u nog met prangende vragen of bent u benieuwd wanneer u kunt reserveren? Voor al uw vragen staat zijn management voor u klaar en u vindt de contactinformatie terug op de site zoals:

  • zijn e-mailadres
  • zijn persoonlijke telefoonnummer
  • en er is een online formulier dat u nu meteen in kunt vullen. Hij beantwoordt altijd zo spoedig mogelijk al uw vragen

Wacht dus niet langer maar klim in de pen. Hier gaat u absoluut geen spijt van krijgen, dit staat als een paal boven water. Thijs Wessels is de perfecte aanvulling op elk feestje en hij staat garant voor een onvergetelijke ervaring waar u nog jarenlang plezier aan kunt beleven omdat u het resultaat natuurlijk mee naar huis kunt en mag nemen. Hij zit al jaren in het vak en heeft dus erg veel ervaring. Dat ziet u dan ook meteen terug als u tussen zijn portfolio kijkt. Daarnaast zullen uw gasten hier nog tijden over napraten en wellicht dat ook zij hem eens in zullen huren voor al uw partijtjes. En het is ook nog eens allemaal erg goed te betalen!