Kerstpakketten bestellen

Bij KerstpakkettenXL bestelt u de mooiste, meest originele en leukste kerstpakketten voor uw personeel. De winter is al weer bijna begonnen en voor u het weet is het al weer kerstmis. U wilt graag dat deze maanden gezellig zijn en misschien wilt u uw personeel ook wel graag verrassen met een leuk kerstpakket. Daar kunnen wij ons bij KerstpakkettenXL alles bij voorstellen. Wij bieden dan ook een zeer uitgebreid aanbod aan kerstpakketten waar u uit kunt kiezen. Het is ontzettend belangrijk om als bedrijf bezig te zijn met deze zaken want personeel werkt veel beter in een omgeving waar zij het gevoel hebben dat ze gewaardeerd worden. Kerstpakketten zijn een hele mooie manier om deze waardering over te brengen aan het personeel. U kunt kiezen uit verschillende soorten kerstpakketten. Ieder bedrijf is natuurlijk anders en heeft ander soort personeel in dienst. Daarom bieden wij allerlei soorten kerstpakketten aan zodat er altijd wel iets bij zit waar u uw werknemers blij mee maakt. Een aantal mogelijkheden zullen wij hier voor u op een rijtje zetten zodat u een idee krijgt van de zaken waar u allemaal uit kunt kiezen. Denk bijvoorbeeld eens aan een pakket met allerlei lekkere drankjes. Dat kan bier zijn, maar ook heerlijke wijnen voor de liefhebber. Een ander voorbeeld zijn onze actieve pakketten. Sportscholen geven hun werknemers vaak een actief pakket cadeau. In een dergelijk pakket zit dan bijvoorbeeld een bon om een dagje een activiteit te ondernemen zoals raften of klimmen. Op sportscholen werken over het algemeen mensen die affiniteit hebben met sport. Het is dan ook een goed idee om kerstpakketten aan te bieden die hierop aansluiten. Even een greep uit de mogelijkheden van onze kerstpakketten:

  • vleespakketten
  • vispakketten
  • interieur pakketten
  • sportieve pakketten
  • beauty pakketten

Kerstpakketten zelf samenstellen

Naast ons uitgebreide assortiment aan kerstpakketten kunt u er ook voor kiezen om uw kerstpakketten zelf samen te stellen. Veel van onze afnemers kiezen voor deze mogelijkheid. Ze vinden het leuk om zelf te kiezen wat ze hun personeel allemaal cadeau kunnen doen. Er zijn ook veel bedrijven die kiezen voor het aanbieden van cadeaubonnen. Het aanbieden van bonnen is een goede optie omdat mensen dan zelf kunnen bepalen hoe ze deze bon willen gebruiken. Dinerbonnen zijn bijvoorbeeld erg in trek bij onze klanten. Over het algemeen vinden onze klanten het leuk om ieder jaar weer andere pakketten aan te bieden. Dat betekent namelijk dat het personeel ieder jaar weer verrast is. Is het niet leuk om uw werknemers met lachende gezichten hun kerstpakketten te zien open maken? Er kan worden gekozen om de pakketten bij uw werknemers aan huis te leveren. Maar in dat geval krijgt u natuurlijk van het openmaken van het cadeau niets mee. Daarom bieden wij u ook de mogelijkheid om de pakketten op het kantoor te laten bezorgen. Het aanbieden van kerstpakketten op kantoor heeft als voordeel dat de werknemers hun cadeau op kantoor samen open kunnen maken en dat zorgt voor een zeer leuke sfeer. Daarnaast zien wij in de praktijk dat wanneer wij de pakketten op kantoren laten bezorgen, de werknemers ook bepaalde items kunnen ruilen met elkaar. Zo vindt de een het lekker om een extra flesje wijn in zijn pakket te hebben, en wil de ander liever wat extra bonbons mee naar huis nemen. Onze chocolade pakketten zijn ook erg geliefd. Deze komen in een mooie doos met erg lekkere bonbons. Zo ziet u maar. De mogelijkheden zijn uitgebreid en wij proberen ons assortiment continue uit te breiden en te verbeteren zodat iedereen blij en tevreden is en onze klanten kunnen kiezen uit de kerstpakketten die zij geschikt achten om cadeau te geven aan hun personeel.

Kerstpakketten: voor een leuke sfeer op de werkvloer

Een leuk cadeau aanbieden om uw werknemers te laten zien dat u ze waardeert voor het harde werk dat ze dit jaar weer hebben verricht. U zult zich verbazen over hoe blij uw personeel is wanneer ze op deze manier in het zonnetje worden gezet. De feestdagen zijn dagen waarop we allemaal even stilstaan bij wat we hebben. Het zijn dagen waarop we eigenlijk heel graag met elkaar samen willen zijn. Sinds jaar en dag zijn wij uw experts op het gebied van kerstcadeaus door uw personeel. Dat komt omdat wij altijd bezig zijn met vernieuwing. U zult bij ons nooit tegen beperkingen aanlopen van een te klein assortiment want wij vallen nooit in herhaling. Tevens spelen we altijd in op de trends die er spelen. De trends van het moment zijn voor ons een goede graadmeter. Wij kijken altijd en ieder jaar weer helemaal opnieuw naar de mogelijkheden om ons assortiment uit te breiden. Dat is waar wij voor gaan en voor staan. Wietske de Boer kocht haar pakketten ieder jaar bij ons en is ieder jaar weer blij dat ze dat doet. Zij vertelde ons onlangs hoe haar personeel reageerde op een pakket met mooie sportspullen. “Ze waren uitzinnig! Ik vind het zo leuk om mijn personeel blij te maken met iets wat ze niet verwachten. Te gek dat er bij jullie zo’n ruim aanbod is! Vorig jaar deed ik mijn personeel een pakket cadeau met allemaal mooie flessen wijn. Dat was weer heel iets anders en ik vind het dan juist leuk om het volgende jaar weer met iets heel anders te komen. Ik merk dat mijn mensen dat ook heel leuk vinden en steeds weer verrast zijn.”