Laat uw kopjes bedrukken door Barista

Bent u restauranthouder, hebt u een drukbezocht café of een andere horecagelegenheid? Dan schenkt u waarschijnlijk de hele dag door koffie. Want koffie is enorm populair in Nederland. We gebruiken het om wakker mee te worden maar ook in de middag en de avond als we nog even door moeten. Wilt u daarom uw kopjes laten bedrukken met uw restaurantlogo of andere informatie? Kijkt u dan eens bij Barista Hotelware. We kunnen in onze eigen fabriek in Hengelo kopjes bedrukken met de informatie die u aan ons hebt doorgegeven. Het is een slimme marketingstrategie. Uw klanten onthouden anders misschien niet eens het cafeetje waar ze hun koffie of thee drinken. U kunt hen daar vriendelijk op wijzen dankzij deze kopjes. Het bedrukken vindt in onze fabriek op grote schaal plaats. Wij leveren kwaliteit. Niet alleen in de zin dat het embleem er niet vanaf te wassen is, maar ook dat de porseleinen kopjes van hoogwaardig materiaal vervaardigd zijn. Ondanks uw zorgvuldigheid zullen er door de jaren heen heel wat koppen sneuvelen. Daarom raden we het u aan om altijd iets meer te bestellen dan u eigenlijk nodig hebt. Overigens bieden we u niet enkel de optie aan om porseleinen kopjes te bedrukken maar ook de glazen varianten zodat u naast koffiekoppen of theekopjes en frisdrank- en waterglazen door ons kunt voorzien van uw bedrijfslogo.

Al sinds 1989 kunnen we ook uw kopjes bedrukken

Het eerste dat we u aanraden om te doen is het ontwerpen van een bedrijfslogo. Hebt u al iets in gedachte? Of hebben we te maken met een gerenommeerd restaurantketen met een decennia oud logo? Gaat u vervolgens eens op onze website kijken en lees hier meer over de mogelijkheden die we bieden. Kies dan de producten uit waar uw oog op is gevallen. We verkopen namelijk koffiekoppen, theekoppen, mokken, cappuccino-koppen en espressokoppen in alle soorten en maten. De het product en de maat uit en upload uw logo naar onze site. Vervolgens kunt u direct een offerte opvragen door uw aanvraag in te vullen en op te sturen. We trachten om binnen een werkdag te reageren. Gaat u akkoord met deze vrijblijvende offerte? Dan gaan we zo snel mogelijk aan de slag met het kopjes bedrukken en zult u al binnen enkele dagen de bestelling thuisbezorgd krijgen. U begrijpt dat het ontwerpen en vervaardigen van serviesgoed een ambachtelijk proces is waar heel wat kennis en talent bij komt kijken. Alleen het kopjes bedrukken vergt al een nauwkeurige voorbereiding.

  • Eerst wordt op grote vellen papier per kleur uw bedrijfslogo bedrukt. Dat gebeurt in keramische inkt en deze zogenaamde “transfers” moeten per kleur maar liefst 4 uur drogen.
  • Vervolgens worden deze transfers afgelakt en de logo’s er uitgeknipt.
  • Door ze in water te zetten laat de bovenste laag los die we met de hand, dus stuk voor stuk, aanbrengen op de kopjes.
  • Ten slotte worden de koppen afgewerkt in de oven bij een temperatuur van maar liefst 850 graden.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan gerust even contact met ons op

Wilt u nu ook graag kopjes bedrukken? Maar hebt u hier nog enige vragen over? Dan kunt u uiteraard tijdens kantooruren met onze klantenservice bellen. Het is ook een goed idee om even een e-mail te sturen of door het online contactformulier ingevuld te verzenden. We willen graag ook uw kopjes bedrukken met het logo en/of uw bedrijfsnaam. Het staat niet alleen erg chique, het is tevens een nette service naar uw klanten. Uw omzet gaat hierdoor ongetwijfeld flink toenemen en dat is altijd mooi meegenomen!