Lovense biedt wat nieuws

Heb jij al verschillende speeltjes in de la liggen, maar ben je eigenlijk wel op zoek naar iets dat meer uitdaging en spanning biedt? Dan zijn de seksspeeltjes van lovense misschien net iets voor jou! Het bijzondere van dit merk is dat zij producten maken die op afstand bestuurbaar zijn via een app op je telefoon. Dat biedt jou verschillende voordelen. In de eerste plaats hoef jij zelf het speeltje niet met de hand te bedienen als je deze gebruikt, je kunt hiervoor de app gebruiken. Doordat je in de lovense app je eigen voorkeuren in kunt stellen, kun je zelfs een favoriete volgorde van bijvoorbeeld trillingen instellen. Je hoeft dan enkel dit aan te zetten en dit wordt automatisch door het apparaat uitgevoerd. Zo hoef je zelf dus helemaal niets meer te doen en kun je heerlijk genieten van de bewegingen van de toy. Dit is dus echt een wezenlijk punt waarop dit merk verschilt van andere merken en het is natuurlijk erg interessant om dit eens uit te proberen. Je zult merken dat je met lovense op een heel andere manier jezelf kunt verwennen en dat is natuurlijk ook wel eens erg prettig!

Lovense voor jullie twee├źn

Je kunt je nu wel een voorstelling maken van hoe lovense een verbetering kan zijn voor het solo genieten van je lichaam. Maar ook met een ander kun je hier heel veel avonturen mee beleven. Dat begint natuurlijk in de eigen slaapkamer, waar de een de toy toebedeeld krijgt en de ander de telefoon. Je hebt dan geen andere keus dan je over te leveren aan je partner. Deze bepaalt het tempo en jij kunt alleen maar smeken of het misschien wat meer of minder mag. Heerlijke orgasmes zullen hiervan het resultaat zijn. Voor stellen die vaak noodgedwongen uit elkaar zijn, bijvoorbeeld wegens zakenreizen, is lovense ook zeer geschikt. Op afstand besturen is immers mogelijk door de app. Zo kunnen jullie elkaar toch laten genieten en tot een hoogtepunt brengen, ook als je elkaar niet kunt zien. En wil je echt de uitdaging aangaan, dan kun je lovense ook in de publieke ruimte gebruiken. Breng het speeltje in en geef de ander de controle over de telefoon. Het enige wat jij dan nog kunt doen is afwachten wat hij of zij voor jou in petto heeft. Slechts een beetje plagen of ligt er meer in de planning? Niemand zal doorhebben dat jij niet aan het typen bent op je telefoon, maar een sekstoy aan het bedienen bent.

Hotstuff biedt verschillende speeltjes

Het merk lovense maakt verschillende soorten toys die je met je smartphone kunt besturen, zoals:

  • Lush Smartphone Bullet
  • Nora Teledildonic Rabbit
  • Hush Butt Plug

Bekijk de verschillende mogelijkheden eens op je gemak en bepaal welke optie het best bij jou past. In de winkel of de webwinkel van Hot stuff kun je rustig de verschillende producten van lovense bekijken en de beschrijvingen erbij lezen. Zo krijg je een goed beeld van wat het speeltje doet en of het iets voor jou is. Natuurlijk kun je bij deze zaak niet alleen terecht voor dit merk, zij bieden ook een hele serie andere producten aan op het gebied van sextoys, sexy lingerie en drogisterijproducten. Dus ook voor het schoonhouden en veilig gebruiken van jouw op afstand bedienbare toys zit je bij hen helemaal goed. Speciale toycleaner en een goed glijmiddel komen hierbij zeker van pas. Dus wil jij graag een van de bijzondere speeltjes van lovense aanschaffen, dan moet je hiervoor zeker eens naar Hotstuff gaan, bij hen vind je een ruime keus!