Luxe witte dekbedovertrekken van de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar luxe witte dekbedovertrekken? In onze webwinkel kunt u terecht voor luxe witte dekbedovertrekken, en meer. Wij zijn niet zomaar een webwinkel. Wij leveren uitsluitend kwaliteit, tegen de beste prijs. Natuurlijk leveren wij aan u als consument, maar ook bedrijven zijn bij ons aan het goede adres. Wij hebben vele tevreden klanten in ons bestand. Om u een indruk te geven van onze tevreden klanten, kunnen wij met trots melden dat wij leveren aan:

 • Wehkamp
 • Ikea
 • Neckerman
 • Otto
 • Sears
 • Zara
 • Beter Bed
 • Burmann
 • De Linnerie
 • Carrefour
 • DeLinnenclub
 • Sleepy

Dit zijn slechts enkele van onze vele tevreden klanten. Wij leveren ook nog aan diverse andere private labels. Wij kunnen tevens met gepaste trots zeggen dat wij ons een topfabrikant mogen noemen. Wij behoren zelfs tot de beste topfabrikanten, op het gebied van bed textiel, in de wereld! U bent altijd verzekerd van topkwaliteit, tegen een voordelige prijs.

Luxe witte dekbedovertrekken van de beste merken

Wilt u luxe witte dekbedovertrekken kopen, dan kunt u dit het beste bij ons doen. Wij zijn in het bezit van een groot assortiment unieke luxe witte dekbedovertrekken. Onze luxe witte dekbedovertrekken zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse stoffen, uiteraard ook weer van de beste kwaliteit. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld: katoen, satijn, katoen Percaline of bijvoorbeeld katoen Perkal. U heeft vast wel eens één of meerdere nachten in een hotel overnacht. Het comfort is waarschijnlijk wat u met name bij is gebleven. Comfort is van groot belang bij het zoeken naar het juiste hotel. Natuurlijk zou het erg fijn zijn om het comfort dat u hier heeft ervaren, mee te kunnen nemen naar huis. Wij maken er geen geheim van dat u bij ons luxe witte dekbedovertrekken kunt krijgen van hotelkwaliteit. Wil u deze hotelkwaliteit ook in huis halen? Kijkt u dan eens bij de katoenen Perkal dekbedovertrekken. Wanneer u luxe witte dekbedovertrekken bij ons heeft gekocht, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk houden. Het liefst wilt u uw aangeschafte luxe witte dekbedovertrekken jaren mee laten gaan. De wasvoorschriften zijn goed om u aan te houden, bij het wassen van uw luxe witte dekbedovertrekken. Voor onze luxe witte dekbedovertrekken is het wassen op een temperatuur van maximaal 60 graden, voldoende. Natuurlijk kunt u niet alleen uit deze dekbedden kiezen, en hebben wij ook diverse kleurrijke overtrekken in ons assortiment. Het is dan goed om te weten hoe u deze het beste kunt wassen. Standaard gebruikt u altijd het hoofdwasprogramma. Daar waar u uw luxe witte dekbedovertrekken op maximaal 60 graden wast, wast u sterk gekleurd beddengoed op maximaal 40 graden. Zo blijft uw beddengoed als nieuw en behoudt het jaren zijn unieke kwaliteit. Wij raden overigens altijd aan om, onder andere uw luxe witte dekbedovertrekken, voor gebruik even te wassen. Was strepen op uw dekbedovertrek wilt u natuurlijk altijd voorkomen. Uw dekbedovertrek wast u daarom altijd op een wol programma, met het gebruik van vloeibaar wasmiddel. U hebt maar een klein beetje wasmiddel nodig om uw luxe witte dekbedovertrekken schoon te krijgen, gebruikt u daarom niet al te veel wasmiddel. Om de kleuren zo goed mogelijk te houden is het ook belangrijk om, voor het wassen, het dekbedovertrek en de slopen binnenstebuiten te doen. Daarbij het is wassen met een sterk gevulde wastrommel niet aan te raden. Een wastrommel die niet helemaal vol zit, is het beste. Houdt u ook vooral de duur van het wasprogramma in de gaten. Het is namelijk niet raadzaam om uw bed textiel langer dan nodig in de wasmachine te laten zitten. Wanneer u uw bed textiel gelijk uit de machine haalt en ophangt zodra deze klaar is, voorkomt u zoveel mogelijk kreukels. Het laten weken van het bed textiel in water, wordt afgeraden.

Bestellen doet u heel eenvoudig via onze webwinkel

Het bestelproces op onze website is heel eenvoudig. U gaat naar Beddengoedcenter.nl en u zoekt hier uw luxe witte dekbedovertrekken van uw keuze uit. Wij kunnen garanderen dat uw betaling veilig verloopt. Heeft u uw bestelling gedaan voor 16:30 uur? Dan wordt uw bestelling binnen 48 uur verzonden. U kunt dus uw bestelling binnen 2 dagen al in huis verwachten. Op onze website Beddengoedcenter.nl kunt u lezen op welke dagen wij bezorgen. Alvorens u besteld, ziet u bij het product staan of het in voorraad is. Zo ja, dan kunt u uw bestelde product dus snel in huis verwachten. Is uw gewenste product helaas uitverkocht? Geen probleem. Laat in dit geval dan even uw e-mailadres achter op de productpagina. U ontvangt dan een automatische e-mail of sms van ons, zodra het product weer voorradig is. Wij willen u graag de best mogelijke service leveren. Om onze goede service nog eens extra te benadrukken, kunnen wij u melden dat wij uw producten in veel gevallen gratis verzenden. Is het bedrag van uw bestellen boven de 60 euro, dan komen de verzendkosten te vervallen! We leveren niet alleen in Nederland. Ook in België leveren wij. Woont u in België en heeft u interesse in onze producten, dan is het dus ook voor u mogelijk om het gewenste product snel in huis te hebben. Hebt u vragen of wilt u graag meer informatie? U kunt direct contact met ons opnemen via het handige contactformulier. Eén van onze specialisten zal u zo snel mogelijk helpen bij het beantwoorden van uw vraag, en u van meer informatie voorzien.