Meer bereiken met e-commerce software?

Bent u startend ondernemer op het internet en wilt u alles uit uw bedrijf halen? U bent niet de enige. Veel ondernemers hebben de kracht van het internet ontdekt. Via online ondernemingen is het mogelijk veel klanten te verwerven in korte tijd, zonder daar veel moeite voor te doen. Voorbeelden van dit soort bedrijven die opereren in e-commerce, zijn bijvoorbeeld webwinkels. Een goede webwinkel moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen, wil deze voldoende winstgevend zijn. De winkel moet goed bereikbaar zijn en voldoende bekend zijn bij potentiële klanten. Het opzetten van een e-commerce bedrijf kan enige tijd en moeite kosten, maar als het bedrijf eenmaal loopt kan het een zeer goede bron van inkomsten zijn. U wilt als ondernemer natuurlijk zo snel mogelijk een goedlopend bedrijf hebben, als u opereert in e-commerce. E-commerce software kan u hierbij helpen. Wij leggen u graag uit wat e-commerce software is en wat deze voor u kan betekenen. Als experts van novulo helpen wij dagelijks ondernemers op weg door hen van de beste e-commerce software te voorzien. Dat is natuurlijk ook voor u weggelegd, ongeacht de omvang van uw bedrijf.

Wat is e-commerce software?

Met e-commerce software wordt software bedoeld die uw internetonderneming zo goed mogelijk ondersteund. Bij novulo bouwen we deze software zelf en hebben onze klanten de keus uit diverse modules, waardoor de e-commerce software volledig is afgestemd op een bedrijf. Bovendien zorgt de software van novulo ervoor dat u als ondernemer altijd grip heeft op uw volledige onderneming. U kunt met de software van novulo altijd direct inzicht krijgen in uw prestaties, naast de normale functionaliteiten van e-commerce software. U beheert eenvoudig zelf uw webwinkel, kunt producten toevoegen en stelt uw klanten in staat te betalen met verschillende betaalmethoden. De e-commerce software van novulo biedt ondernemers grote voordelen ten opzichte van andere, standaardoplossingen. U heeft slechts één platform nodig voor al uw behoeften, in plaats van meerdere programma’s zoals vaak gebruikelijk is. novulo software biedt oplossingen voor bedrijven in de hele retailsector. Onze website biedt meer informatie over de verschillende oplossingen die wij bieden. U krijgt altijd maatwerk geleverd omdat wij werken met losse componenten, die samengevoegd kunnen worden tot een e-commerce software pakket dat geheel aan uw wensen en eisen voldoet. Uiteraard gaan wij voor het leveren van de software met u in gesprek over uw onderneming, zodat wij deze goed leren kennen en ons product op uw bedrijf af kunnen stemmen. Interesse? Neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Oplossingen voor retail

novulo is niet alleen gespecialiseerd in het leveren van custom made software oplossingen voor e-commerce. Ook andere takken uit de retail kunnen terecht bij ons. Denk bijvoorbeeld aan oplossingen zoals:

  • POS software
  • Multichannel software
  • Omnichannel software

Daarnaast zijn er allerlei componenten beschikbaar op het gebied van HR, financiën en marketing. U kunt zo uw hele bedrijf runnen met één softwarepakket. Ook na de ingebruikname van onze software kunt u componenten toevoegen, zelfs naar eigen inzicht door deze te bestellen in onze webwinkel. U vindt al onze beschikbare softwareonderdelen op onze website.