Met online hardware bent u altijd verbonden met het internet

Het zal u misschien nog verbazen hoeveel verschillende soorten hardware er bestaan. Als u aan dit wordt denkt dan denkt u natuurlijk aan computers. De gehele pc of laptop valt inderdaad onder de noemer “hardware”.  Maar ook de interne onderdelen die u kunt verwijderen en kunt upgraden vallen er onder. En wat te denken van randapparatuur zoals voor de hand liggende voorbeelden zoals scanners, printers en het beeldscherm? Ook is er een speciale categorie die wij van Beat-IT online hardware noemen. Online hardware is in principe elk onderdeel of apparaat dat u nodig hebt voor een connectie met het intranet of het internet. Bij online hardware kunt u daarom onder andere aan routers en modems denken. Maar ook de data-opslag-servers bij bedrijven. Dat is de server die u kunt vergelijken met de vroegere archiefkast. Pc’s en laptops kunnen hierop worden aangesloten en er kunnen gegevens vanaf worden gehaald, aangepast of verwijderd. Andere voorbeelden van online hardware zijn normale servers en natuurlijk alle kabels die daarbij komen kijken. Van HDMI-kabels tot aan ethernetkabels, het zal er allemaal voor zorgen dat u online bent. Bij de term “online” zult u trouwens al snel denken aan het kunnen browsen op het internet. Maar dat is niet de enige definitie die we hanteren. Want ook de toegang tot de server van het bedrijf dat natuurlijk voor de concurrent is afgesloten is een vorm van “online zijn”.

Bestel vandaag nog uw online hardware bij Beat-It

Tot dusver hebben we geprobeerd om uit te leggen dat er vele online hardware producten bestaan. De meest recente en moderne apparaten en accessoires kunt u bij beat-it.nl kopen. We leveren in principe uitsluitend aan bedrijven. Daarbij maken we geen onderscheid tussen ZZP’ers en grote organisaties. Zoekt u bijvoorbeeld online hardware om een callcenter mee op te zetten? Dan kunnen we in groten getale online hardware leveren. Bent u tekstschrijver of vormgeving en doet u dit werk thuis in uw studeerkamer op freelance basis? Ook dan hebt u wellicht een professionele computer nodig. U wilt zwaardere software kunnen draaien waar u foto’s, video’s en logo’s mee kunt bewerken en ontwerpen. Tevens wilt u een stabiele connectie met het internet. Kies ook dan voor onze online hardware want wij bieden u een zeer lage prijsgarantie in combinatie met een uitstekende service. Als u met ons in zee gaat dan hoeft u pas na de levering te betalen. Natuurlijk kan dit ook van te voren als u het idee hebt dat deze producten niet retour hoeven. U kunt in principe uw totale computer samenstellen waaronder de online hardware die u daarbij nodig zult hebben. Hebt u daar nauwelijks kaas van gegeten? Neem dan vooral even contact met ons op want we bieden u advies op maat.

Kijk ook eens bij onze vele andere computerproducten

Als u op zoek bent naar online hardware voor een bedrijf dan kunt u vanaf nu op onze service rekenen. We helpen u met zoeken, bestellen en eventueel met het aansluiten. U krijgt namelijk gratis hulp op afstand via:

  • De ingebouwde chatfunctie,
  • Via de telefoon,
  • Of via de mail.

Blijft u graag op de hoogte van veranderingen in ons assortiment zoals nieuwe producten of spetterende acties? Volg ons dan via de sociale media. U vindt ons onder andere op Facebook, Twitter en Google+. En in onze blogposts vertellen we u alle ins en outs binnen de computerwereld. Dankzij onze hardware, software en overige accessoires kan elk bedrijf ongeacht de grootte rekenen op kwaliteit. We leveren niet voor niets enkel van gerenommeerde topmerken zoals Hewlett-Packard, Acer, Apple of Asus.