Naamstickers

Met naamstickers maken zorg je voor een nog representatievere uitstraling voor jouw artikelen. Je kan ze overal voor gebruiken. Voor geschenken die je gaat weggeven. Pakketten die je samenstelt voor een bijeenkomst. Enveloppen die je verstuurt die niet voorzien kunnen worden van een bedrukt logo of bedrijfsnaam. Bedrijfsstickers kunnen in meerdere gelegenheden van pas komen en die kan je bestellen bij Drukwerkdeal.nl. Het enige wat je hoeft te doen is een bestand aanleveren met daarop het ontwerp, de tekst en/of logo samen met de andere vereisten van jouw stickers. Drukwerkdeal.nl gaat dan jouw naamstickers maken om jou een verzorgde promotie te geven. Wanneer je ze eenmaal hebt ontvangen, dan kom je erachter hoe nuttig ze zijn. Drukwerkdeal.nl heeft zowel papieren als vinyl stickers om op te plakken en kunnen op vlakke en vetvrije ondergronden aangebracht worden. Heb je nog geen ontwerp beschikbaar, maar wil je wel graag naam stickers maken? Gebruik dan de ontwerptool op de website. Hier heb je de kans zelf een sticker te maken en dan heb je direct het bestand volgens de juiste eisen gereed. Als je al een ontwerpbestand hebt, controleer deze dan met de aanleverspecificaties. Alles staat in de informatiesheet. Neem deze goed door en controleer dit met de eigenschappen van jouw ontwerpbestand.

Naamstickers maken op papier of vinyl

Drukwerkdeal.nl heeft twee materialen voor naamstickers maken. Papier mat is stevig papier dat op de achterkant voorzien is van een breeklijn. Dit helpt mee als je de achterkant eraf wilt halen om de sticker op te plakken. Vinyl is verkrijgbaar in wit of transparant. Niet alleen blijven deze stickers heel lang kleven, maar ze gaan ook nog lang mee. Jouw ontwerp blijft op deze stickers zichtbaar voor een ruime periode, ook als de stickers buiten zijn opgeplakt. Kies je voor het transparante materiaal, let er dan op dat er geen wit in je ontwerp is verwerkt. Het wit komt er na het bedrukken namelijk transparant uit te zien. Denk je dat je qua materialen veel keus hebt, dan sta je versteld bij het zien van de formaten. Naamstickers maken kan in de volgende formaten:

  • De standaard A-formaten: A4 t/m A8.
  • Vierkant: S en XS.
  • Din Large: 98 bij 210 mm, 17 bij 105 mm, 25 bij 74 mm en 35 bij 105 mm.
  • Standaard: 85 bij 55 mm en 120 bij 175 mm
  • Ringband back: large, standard, small.
  • Circle: M en S.
  • Oval: M en S.

Niet alle materiaalsoorten zijn verkrijgbaar in alle formaten. Als je een materiaalsoort hebt geselecteerd, dan zie je direct welke vormen en maten hiervan beschikbaar zijn.

Full color met luxe afwerking

Naamstickers maken en bedrukken gebeurt met full color. Ongeacht het ontwerp, formaat of andere eigenschappen van je stickers. Wel is de techniek verschillend per materiaalsoort. Transparant vinyl en wit vinyl wordt met full color offset bedrukt. Het etiketpapier wordt bedrukt met full color digitaal. Dit is het meest voordelig voor kleine aantallen. Hierbij wordt het beeld rechtstreeks op het product aangebracht. Bij naamstickers maken gebruiken ze hier de digitale drukpersen voor. Het is een goedkope snelle manier, die je nog kan aanvullen met een afwerking. Met een luxe afwerking krijgt jouw sticker nog een mooiere laag die ook bijdraagt aan de bescherming. Met name als je kiest voor de glossy UV-lak. Wil je dat jouw sticker nog extra beschermd wordt, kies dan voor het transparant of wit vinyl met een afwerking glans- of matlaminaat of met de glossy UV-lak. Bij de glossy UV-lak wordt naamstickers maken met full color offset gedaan. Het beeld wordt via een drukvorm en een rubberdoek op het papier aangebracht. Met name voor grote oplages is dit een ideale druktechniek.