Nieuwe kozijnen van kunststof laten plaatsen

Dit jaar werd het tijd om onze kozijnen te laten vervangen. Ongeveer vijf jaar geleden hebben wij de kozijnen nog een laatste keer laten schilderen en bijgewerkt, maar wij wisten dat wij ze uiteindelijk moesten laten vervangen. De afgelopen jaren hebben wij wat geld apart gezet en een paar maanden geleden begon ik met informatie op te vragen. Het leek ons het beste om nieuwe kozijnen van kunststof te laten plaatsen en wij kozen om dit te laten doen door benitech. Onze vorige kozijnen waren van hout en dit moet je regelmatig onderhouden en schoonmaken. De kozijnen zaten er al in toen wij dit huis ongeveer negen jaar geleden kochten en wij hebben ze twee keer laten schilderen. Een kennis van mij is een schilder en kon ons een kleine korting geven voor het schilderwerk. Hij werkte het houtwerk ook direct een beetje bij, want dit begon langzaam aan steeds slechter te worden. De laatste keer dat wij het hebben laten schilderen was vijf jaar geleden en toen raadde mijn kennis al aan om over een aantal jaar de kozijnen te laten vervangen. Het leek mijn vriendin en mij alvast verstandig om elke maand wat geld apart te zetten, zodat wij genoeg geld hadden voor de nieuwe kozijnen. Wij konden deze keer kiezen uit kunststof en houten kozijnen en wij besloten om voor kozijnen van kunststof te kiezen. Een aantal maanden geleden begon ik al met het opzoeken van informatie en het lezen over de verschillende soorten kozijnen. Kozijnen van kunststof spraken ons direct aan, omdat je deze niet hoeft te schilderen en ze minder onderhoud nodig hebben. Onze uiteindelijk keuze zou wel afhangen van de prijzen en wat de experts ons aanraden om te doen. 

Gekozen voor kozijnen van kunststof

Een paar maanden geleden besloot ik om verschillende bedrijven in de buurt te benaderen. Een van de bedrijven die wij vonden was benitech en zij zijn gespecialiseerd in kozijnen van kunststof. Dit bedrijf sprak ons erg aan, omdat wij veel goede beoordelingen over ze hadden gelezen. Wij namen contact met dit bedrijf op, waarna er een medewerker naar ons huis kwam. Hij kon ons hele huis goed bekijken en stuurde ons een offerte op. Hij kon ons vertellen over de vele voordelen van kozijnen van kunststof. Dit bedrijf kon alle kozijnen plaatsen, inclusief sloten en vensterbanken en gaf ons twintig jaar garantie. De prijs voor het plaatsen was goed, waardoor wij besloten om voor dit bedrijf te kiezen.

Sinds deze maand nieuwe kozijnen

Ongeveer een maand geleden kwam de mannen van benitech langs om de kozijnen van kunststof te plaatsen. De medewerkers waren erg vriendelijk en ruimden achteraf alle troep op. De kozijnen zien er goed uit, waardoor ons hele huis er beter uitziet. De kozijnen zijn gemakkelijk schoon te maken en zorgen dat de warmte in ons huis blijft. Voor het kopen van kozijnen van kunststof raden wij benitech.nl aan.

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in kunststof kozijnen
  • Een adviseur kwam bij ons thuis langs
  • Wij waren erg tevreden over de prijs
  • De kozijnen zien er mooi uit en zijn gemakkelijk schoon te maken