Op zoek naar een balkonhek?

Bent u op zoek naar een nieuw hekwerk voor uw balkon? Bij J & B Almelo helpen wij u graag met het maken van uw droomhek. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het maken van balkon- en galerijhekken. Ons bedrijf weet dat u een hekwerk natuurlijk niet voor even hebt, maar dat het een belangrijk en duurzaam onderdeel is van uw woning. Het gaat tientallen jaren mee, en het bepaald het aanzicht van uw woning, vaak zelfs van de voorgevel. Een mooi balkonhek vergroot de waarde van je woning en woongenot. Daarom helpen we bij J & B Almelo u graag met het maken van het mooiste balkonhek voor uw huis.

Onze balkonhekken

AL onze hekwerken zijn van hoogwaardige kwaliteit en gebruiken alleen de gespecialiseerde en professionele montage methodes. Onze projecten worden door heel Nederland uitgevoerd, van Enschede tot Amsterdam. Onze jarenlange expertise helpt bij balkonhekken van hoge kwaliteit en lange duurzaamheid. J & B Almelo heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten balkonhekken zoals:

  • Glashekken
  • Spijlenhekwerk
  • Lamellenhekken
  • Franse balkons
  • Balustrades
  • Plaathekken

Als klant hoeft u geen zorgen te maken rond de bouw van het hekwerk. Wij verzorgen alle werkzaamheden rondom het hekwerk en denken graag met u mee. In bouw- en renovatieprojecten werken wij graag samen met andere partijen vanuit partnerschap, zodat alle werkzaamheden logisch afgestemd worden en uw woning met hekwerk een duurzaam geheel wordt. 

Op onze website zijn enkele succesvol gebouwde hekwerken te vinden, zodat u kan zien aan werk professioneel werk u toe bent. Zo kan u ook het nieuws zien van ons bedrijf, de gemaakte projecten en bij welke beurs wij aanwezig zijn. Dus als u op zoek bent naar een perfect balkon, op maat gemaakt die bij uw huis past bent u bij ons op het juiste adres. Wij helpen graag met het maken van een balkonhek naar uw wens, en proberen deze zo perfect mogelijk te leveren. Ook verzorgen wij alle werkzaamheden aan uw huis en ruimen alles netjes op. Wij werken samen met andere professionelen op dit gebied zodat de werkzaamheden soepel verricht worden en wij rekening kunnen houden met uw wensen. 

Wat ons uniek maakt

Ons bedrijf gaat voor het vergroten van waarde en woongenot. We werken transparant, zorgvuldig en vanuit partnerschap. Naast alle balkonhekken bieden wij ook nog andere toevoegingen voor uw huis aan, zoals dakterrassen, leuningen, luifels, traphekken, gevelschermen en privacyschermen. Onze expertise in het gebied van het verbeteren van de waarde van uw huis helpt ons met het creĆ«ren van de beste balkonhekken en andere extra toevoegingen aan uw huis zoals dakterrassen. 

Ons bedrijf is begonnen als montagebedrijf in constructiewerken en balkonhekken. Door jaren ervaring zijn wij inmiddels een specialist in hekwerken te noemen. Ons bedrijf staat bekend om onze 3 pijlers. 

Wij leveren uw product mooi, veilig en duurzaam. Ze gaan lang mee, zijn netjes afgewerkt en volledig afbreekbaar. U investeert in producten die duurzaam zijn en geen onderhoud nodig hebben. Onze processen zijn transparant en zorgvuldig. We houden rekening met uw wensen en denken graag met u mee. We werken ook vanuit partnerschap, zodat we samen de zorg kunnen dragen voor een mooi groot geheel. Wacht dus niet langer, en neem contact op met ons via onze website of in onze winkel. 

Lees meer…