Op zoek naar nieuwe voetbalsokken?

Bent u klaar met de standaard voetbalsokken van uw club die alleen maar in saaie kleuren zijn? Dan bent u bij ColorMeSocks aan het juiste adres. Deze webwinkel geeft u de keuze uit meer dan 50 verschillende kleuren, zodat u altijd voetbalsokken vindt die bij u passen. U kunt voetbalsokken kiezen die goed bij uw outfit passen of die juist van de clubkleuren zijn. Maar naast het feit dat de sokken van ColorMeSocks er super uitzien, zitten ze ook nog eens heel lekker. De vorm waar gebruik van wordt gemaakt is zo dat hij zich binnen zeer korte tijd naar uw voeten vormt, daarom zitten de voetbalsokken na een paar keer dragen bij iedereen als gegoten. Dit is ook de reden dat de sokken goed passen bij zowel mannen als vrouwen. De voetbalsokken hebben hiernaast ook nog eens een versteviging bij de hielen en tenen zodat de sokken minder snel slijten en ook een deel van de demping doen. Veel mensen denken namelijk dat de demping bij het sporten alleen door de schoenen gebeurd, maar als u goede sokken koopt dan dempen de sokken ook al een deel van de beweging. Vooral bij voetbal is dit erg fijn omdat de meeste voetbalschoenen niet veel demping hebben in de zolen. De sokken zijn ook nog eens gemaakt van zeer duurzaam materiaal, dit samengenomen met de verstevigingsstukken maakt dat ze jaren meegaan. Neem zelf maar eens een kijkje in de webwinkel en ervaar de vele keus en leuke kleuren van de voetbalsokken die hier te vinden zijn.

Vier veelvoorkomende was problemen met voetbalsokken

Omdat er veel mis kan gaan met het wassen van voetbalsokken hebben we even vier veelvoorkomende problemen op een rijtje gezet met een mogelijke oplossing. Een van de meest bekende problemen is dat sokken niet meer in paren in de was zitten en het lijkt alsof er sokken verdwenen zijn. Er zijn veel theorie├źn over het verdwijnen van sokken in de was, zoals dat ze door de wasmand vallen of dat ze in de rubberen rand blijven zitten. Hoe je dit sowieso kan voorkomen is door gebruik te maken van waszakken. Bij een groter gezin kan je ook iedereen een eigen waszakje geven zodat het wasgoed al mooi is gesorteerd. Op deze manier kunnen de sokken sowieso niet kwijt raken en heb je alles meteen mooi bij elkaar liggen. Als je liever geen waszak gebruikt kan je in ieder geval altijd even de wastrommel een keer rond draaien en controleren of er nog ergens sokken zitten. Ze blijven namelijk vaak ergens hangen bij randjes. Een ander probleem met voetbalsokken is dat ze in de was helemaal door elkaar gaan en dat je dan niet meer goed kan zien welke sokken bij elkaar pasten. Dit is gemakkelijk op te lossen door veiligheidsspelden door de sokken te doen en zo de paartjes bij elkaar te houden in de was. Het zal voelen alsof dit veel tijd kost, maar u zult gauw genoeg merken dat het een hoop tijd bespaard bij het was opvouwen. Je hoeft namelijk niet meer oeverloos voetbalsokken bij elkaar te zoeken. Ook gekrompen of uitgelubberde voetbalsokken zijn erg vervelend. U kunt ze dan niet meer goed aan bij het sporten omdat ze de scheenbeschermers niet meer goed vasthouden of juist te klein zijn geworden om de scheenbeschermers in te doen. Daarnaast bieden ze niet meer de steun die ze zouden moeten bieden tijdens het voetballen. Een van de meest gemaakte fouten is dat sokken in de droger worden gedaan of dat ze op de verwarming worden gelegd. Beide methodes zijn sterk overbodig want sokken droger toch heel snel. U kunt uw voetbalsokken dus beter gewoon aan de waslijn drogen en zo voorkomen dat ze krimpen of gaan lubberen. Een laatste probleem is dat voetbalsokken hun kleur verliezen. Dit kan je ten eerste voorkomen door sokken altijd binnenstebuiten te wassen. Donkere sokken kan je daarnaast het beste even een nacht in koud water met azijn zetten, ze houden dan hun gehele levensduur hun kleur beter vast. Daarnaast moet je natuurlijk opletten dat je geen lichte kleuren samen wast met donkere kleuren, donkere kleuren geven namelijk altijd wat af en als hier witten of andere lichte kleuren bij zitten dan nemen ze deze kleurstoffen altijd over. Als u uw was witter wil maken kunt u ook eens proberen om ene kunstgebitreiniger in de was te doen, u zult zien dat uw was hierna stralend wit is.

Waarom ColorMeSocks?

Het kopen van voetbalsokken bij ColorMeSocks is vooral voor de mensen die op zoek zijn naar unieke en kleurrijke sokken. Er is bij deze winkel zo veel keus uit verschillende kleuren en designs omdat ze vinden dat er voor ieder uniek persoon een bijpassende sok moet zijn. Maar ze hebben niet alleen voetbalsokken bij ColorMeSocks, andere producten die ze aanbieden zijn bijvoorbeeld:

  • sjaals
  • riemen
  • hockeysokken
  • kindersokken
  • vrijetijd sokken

Als je meer informatie wil over de producten van ColorMeSocks dan kunt u naar de webwinkel gaan voor meer informatie. Ook kunt u ColorMeSocks bellen of mailen met vragen. Als u op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwe producten en kleuren die ColorMeSocks aanbied dan kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief. Er worden namelijk maandelijks nieuwe sokken ontworpen en aangeboden, wilt u de eerste zijn? Stuur dan een e-mailtje of meld u aan op de Facebook pagina en krijg alle nieuwtjes over de sokken mee.