Opnieuw ons kantoor inrichten

Na ruim tien jaar in hetzelfde kantoor te gezeten te hebben, was het tijd voor een verandering. De oude meubels pasten niet meer bij de uitstraling van ons bedrijf en het werd tijd om hier iets aan te doen. Met de hulp van Multi Ratio konden wij opnieuw ons kantoor inrichten en we hebben nu weer een fris en modern kantoor waar iedereen zich op zijn, of haar gemak voelt. Toen mijn partner en ik tien jaar geleden ons bedrijf begonnen, wisten wij niet wat de toekomst ons zou brengen. Wij begonnen samen een marketingbedrijfje, omdat we daar allebei veel ervaring mee hadden en graag voor ons zelf wilden starten. We hadden allebei gewerkt bij grote internationale bedrijven, maar voelden ons daar niet helemaal op onze plaats. Wij besloten om zelf een bedrijf te starten en opdrachten uit te kiezen die wij interessant vonden en leuk om te doen. Wij konden een klein kantoortje huren in de buurt en kochten goedkope meubels. Met onze kennis en ervaring konden wij ons bedrijf beetje bij beetje laten groeien en kregen steeds meer opdrachten. Veel van onze klanten kwamen regelmatig terug met nieuwe opdrachten en 
na twee jaar namen wij onze eerste medewerkers aan. Destijds vonden wij ons kantoor inrichten niet zo belangrijk, wij wilden simpelweg ons bedrijf laten groeien en leuke opdrachten uitvoeren.  In de tien jaar van het bestaan is het bedrijf gegroeid naar een bedrijf van ruim dertig mensen en we hebben voornamelijk jonge ambitieuze mensen in dienst. De meubels in het kantoor zien er echter gedateerd uit en passen niet bij ons jonge en moderne bedrijf. Het vonden het tijd voor een verandering en wilden opnieuw ons kantoor inrichten. Mijn partner en ik hebben hier echter geen verstand van en het leek ons verstandig om hier hulp bij te zoeken.

Multi Ratio hielp ons met ons kantoor inrichten

Wij zochten naar bedrijven in de buurt  die ons konden adviseren en waar wij een nieuwe inrichting konden kopen. Online kwamen wij een aantal bedrijven tegen en wij besloten om bij ze langs te gaan. Een van deze bedrijven was Multi Ratio, dit bedrijf heeft veel meubels voor bedrijven te koop, van scholen tot magazijnen en kantoren. Toen wij aan een adviseur van Multi Ratio vertelden dat wij opnieuw ons kantoor wilden inrichten, kwam hij direct met veel tips en adviezen. De adviseur had snel door waar wij naar zochten en wist welke meubels daar bij pasten. Zij hebben een groot assortiment met artikelen en samen konden wij de producten selecteren die het beste bij ons imago passen. Het was direct duidelijk voor ons dat wij voor Multi Ratio zouden kiezen.

Een prachtige nieuwe inrichting

Sinds begin deze maand staan de nieuwe meubels in ons kantoor en wij zijn erg blij met het resultaat. Multi Ratio heeft ons geweldig geholpen met ons kantoor inrichten, dit past eindelijk bij het imago van ons bedrijf. De meubels zijn erg mooi en comfortabel en onze klanten en medewerkers zijn blij met de veranderingen. Voor een kantoor inrichten kunnen wij Multi Ratio aanraden:

  • Zij hebben een groot assortiment
  • Wij kregen fantastisch advies van hun adviseur
  • Onze klanten en medewerkers zijn blij met het resultaat
  • De inrichting past bij ons imago