Overheerlijke taarten

Als u geen zin hebt om zelf taarten te bakken omdat u dit simpelweg niet onder de knie krijgt of omdat u er dankzij uw drukke schema geen tijd voor hebt dan begrijpen we erg goed dat u er een gaat kopen. Stel dat u te laat bent om nog een speciale taart te bestellen bij de banketbakker en u hebt geen zin om er speciaal nog voor naar een supermarkt te gaan, dan kunt u bij ons taarten online komen bestellen. Zeker als u ver weg woont van een banketbakker, en hoeveel banketbakkers zijn er tegenwoordig nog in Nederland? En u geen zin hebt in diepvriestaart dan is het erg logisch dat u voor ons kiest want wij hebben diverse taarten voor u in de aanbieding in allerlei soorten en maten en voor elke gelegenheid. U bespaart hiermee op allerlei fronten: zowel qua prijs, onkosten, reistijden en ergernissen in de keuken omdat u zelf probeert taarten in elkaar te flansen die keer op keer mislukken. Dan gaat de lol er snel vanaf. Kies dan ook voor ons want bij ons vindt u taarten voor diverse doeleinden. En die doeleinden kunnen uiteenlopen van:

  • Trouwerijen, daar mag de taart niet ontbreken want dit is een belangrijk onderdeel van de ceremonie.
  • Voor iemands verjaardag. Zeker voor de kinderen is dit altijd een hoogtepunt van de viering, zeker als u er kaarsjes op zet die uw zoon of dochter moet uitblazen. Vergeet niet om een wens te doen.
  • Voor een jubileum zoals een zoveel jarig bestaan van een bedrijf of omdat iemand al erg lang in dienst is.
  • Of zo maar om iemand een hart onder de riem te steken, bijvoorbeeld tijdens ziekte of omdat u nu eenmaal veel van uw partner houdt. Dat maakt taarten ook een erg leuk cadeau voor Valentijnsdag.

Zo ziet u maar weer dat taarten kopen en geven een veelvoorkomend iets is en het brengt ook altijd sfeer op feestjes. Wees dus eens een keer spontaan en koop eens taarten via onze website: taartenwinkel.nl. Dan tovert u in een handomdraai een mooie glimlach op diegene zijn gezicht.

Taarten bestelt u bij ons op taartenwinkel.nl

Hoe gaat het taarten bestellen nu precies in zijn werk? Eenvoudig, dat is duidelijk. Maar we zullen het u stapje voor stapje uitleggen zodat ook mensen die nog niet zoveel kaas hebben gegeten van het internet, taarten kunnen kopen via onze site. En daar begint het mee: ga naar onze site. Vul de sitenaam in bij de balk van uw browser of gebruik een zoekmachine zoals Google als u onze naam bent vergeten. De kans is groot dat we ergens bovenaan te vinden zijn mits u de juiste steekwoorden gebruikt. Wij doen actief aan internetmarketing zodat we voor Jan en Alleman eenvoudig te vinden zijn. Vervolgens gaat u op zoek naar de taarten van uw dromen. Hebt u al enig idee? Dan kunt u een keuze maken uit het aanbod en anders snuffelt u eventjes rond. Kies vervolgens of u ook een logo of en foto wilt plaatsen. Dat is erg leuk tijdens een jubileum op het werk van een werknemer of het bedrijf zelf maar ook erg geschikt als er iemand jarig is. Dan kunt u zijn of haar foto opsturen en dan zorgen wij ervoor at het bovenop de taart zichtbaar is. Als u er nog een tekst onder wilt, bijvoorbeeld de naam en leeftijd, dan geeft u dat ook door en dan maken wij er een unieke en persoonlijke taart van. De taarten zijn op die manier erg variërend en dat is voor ons ook een erg leuke uitdaging. Zo raken wij ook niet in een sleur. Hebt u zelf ideeën voor taarten? Een ontwerp, kleur, smaak of wat dan ook? Stuur het dan eens op, wellicht kunnen we het wel maken en plaatsen we het als standaardversie tussen ons assortiment. Wij houden wel van en uitdaging dus daag ons gerust eventjes uit. Als dit allemaal gereed is en het ontwerp ligt op tafel dan krijgt u na het versturen van ons een offerte. Als u daarmee akkoord bent gegaan dan is het taarten bestellen bijna voltooid.

Wij leveren door heel Nederland en zo spoedig mogelijk

Om het taarten kopen geheel af te ronden dient u natuurlijk uw contactgegevens en adresgegevens door te geven zodat we eventueel contact met u kunnen opnemen als we nog specifieke vragen aan u hebben of als er vertraging is opgelopen. Maar wees gerust, dat laatste komt bijna nooit voor tenzij u een immens aantal taarten gaat bestellen, dan kunnen we natuurlijk niet garanderen dat we binnen 24 uur kunnen leveren. Maar als het om een dergelijk groot bedrag en aantal taarten gaat, dan bellen we u natuurlijk per definitie want dit zijn belangrijker kwesties en dan mag er helemaal niets fout gaan. Het enige dat u dan nog moet doen is het verschuldigde bedrag overmaken. Ook dat gaat allemaal digitaal tegenwoordig en u kunt dan ook gebruik maken van internetbankieren door het bedrag over te maken via de bekende betaalservices iDeal of PayPal. Betalen met uw credit card kan natuurlijk ook. En dan gaan we aan de slag met het taarten bakken en leveren we in principe binnen 24 uur. En als het moet bezorgen we zelfs wereldwijd, maar geeft u dit wel van te voren goed aan, dan zorgen wij ervoor dat de taart op de plek van bestemming aankomt en op het juiste tijdstip!