Permanent ontharen

Laser-ontharingspraktijk - Permanent ontharenLichaamsbeharing is iets wat niet past in ons huidige modebeeld en veel mensen vinden het zelf ook gewoon niet mooi. Permanent ontharen komt hierdoor steeds meer in trek. Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden om overtollige haargroei te verwijderen. Zo kun je natuurlijk je benen, oksels en bikinilijn scheren, epileren of waxen. Nadeel hiervan is echter dat de haren na een tijdje altijd weer terug komen, hoewel het bij de ene methode langer duurt dan bij de andere. Groeit jouw haar snel, dan zul je vaak een dag na het scheren al weer stoppeltjes voelen op je benen. Met epileren en waxen duurt het langer voordat de haren terug komen, maar ook dan ontkom je er niet aan. Met permanent ontharen profiteer je van het voordeel dat je slechts een aantal behandelingen nodig hebt en vervolgens er levenslang van af bent. Dat is natuurlijk een fijne gedachte. Niet alleen omdat je met permanent ontharen dus nooit meer zelf aan de slag hoeft te gaan met scheermesjes, epileerapparaat of wax, maar ook omdat het je veel pijn en ongemak bespaart. Hoewel ontharing met scheermes, wax of epilator ook prima werkt, zijn dit toch minder prettige methodes dan permanent ontharen. Met al deze methodes kun je last krijgen van ingegroeide haartjes, die zorgen voor vervelende bultjes en voor jeuk. Daarnaast kun je tijdens het scheren jezelf snijden, voel je bij het epileren ieder haartje dat door het apparaat uit je huid getrokken wordt en is het verwijderen van de wax al helemaal een pijnlijke gebeurtenis. Keer op keer moet je jezelf hier aan blootstellen en dat is natuurlijk niet echt prettig te noemen. Kies je voor permanent ontharen, dan hoef je maar enkele behandelingen te ondergaan om vervolgens voor altijd hier klaar mee te zijn. Dat is natuurlijk wel zo prettig!

Hoe werkt permanent ontharen?

Natuurlijk wil je eerst graag weten hoe permanent ontharen in het werk gaat, voordat je een besluit neemt over of dit al dan niet iets voor jou is. Daarom wat meer uitleg hierover. Permanent ontharen werkt met een speciaal laserapparaat, dat een laserstraal heeft met een doorsnede van één vierkante centimeter. De kop van dit apparaat wordt op de huid geplaatst en vervolgens wordt er een fractie van een seconde een lichtbundel uitgezonden. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment rondom de haarwortels, de wortelcellen worden hierdoor sterk verwarmd en daardoor vernietigd. Op de huid zelf heeft de laserstraal weinig effect, waardoor het minder pijnlijk is en waardoor er na de behandeling slechts sprake zal zijn van kortdurende roodheid en opzwelling van de huid, de sterkte van de reactie is afhankelijk van je huidtype. De eventuele reacties van de huid verdwijnen gelukkig heel snel weer, waardoor je er weinig last van zult hebben. Groot voordeel is dat je maar een paar behandelingen nodig hebt om echt definitief van je beharing af te zijn. Doordat de groeicyclus van een haar uit drie fasen bestaat, is het wel nodig om de behandelingen een paar weken na elkaar uit te voeren, zodat er echt sprake zal zijn van permanent ontharen. Je weet dan zeker dat je iedere aanwezige haar met de laser zult raken. Met een oppervlak van één vierkante centimeter en een snelheid van een seconde per keer, kan het wel even duren voordat een groter oppervlak behandeld is. Maar houd daarbij in het oog dat je voor permanent ontharen maar drie tot vijf keer behandeld hoeft te worden. Dit betekent dat je uiteindelijk dus veel minder tijd kwijt zult zijn aan permanent ontharen dan dat je nu kwijt bent aan scheren, epileren of harsen, bezigheden die met regelmaat terug komen en die ook redelijk wat tijd kosten.

Laser Ontharingspraktijk Madeleine Duval

Wil jij ook je huid permanent ontharen? Dan ben je bij Laser Ontharingspraktijk Madeleine Duval aan het juiste adres. Zij werken al vele jaren met deze manier van ontharing en hebben daardoor veel expertise opgebouwd. Zij beschikken ook over de beste apparatuur op dit gebied, zodat je er zeker van kunt zijn dat de behandelingen ook echt een duurzaam effect hebben. Ben je serieus geïnteresseerd, neem dan contact met hen op voor de mogelijkheden van permanent ontharen. Zij zullen eerst een intake met je willen doen, waarbij er gekeken wordt naar wat in jouw geval de beste manier van behandelen is. Er wordt eventueel een proefbehandeling gedaan, om te kunnen beoordelen hoe voor jou de laser ingesteld moet worden om het hele proces zo effectief en pijnloos mogelijk te laten verlopen. Vervolgens spreken zij het behandelplan met je door en kun je beslissen of je over wilt gaan tot permanent ontharen of niet. Als je dit wilt, dan is Madeleine Duval echt de beste kliniek om dit te laten doen. Bij hen profiteer je namelijk van:

  • een ervaring op dit gebied van meer dan twintig jaar
  • een zeer doeltreffende methode en behandelplan
  • gebruik van de nieuwste technologie die beschikbaar is
  • zeer scherpe tarieven

Zie je de tarieven voor de eerste keer, dan zul je misschien denken dat dit niet zo heel voordelig is. Maar vergelijk het eens met andere klinieken die dit aanbieden, dan zul je zien dat Madeleine Duval echt scherp geprijsd is. Bovendien moet je niet vergeten dat je na je behandelingen voor permanent ontharen nooit meer kosten hoeft te maken voor de ontharing van je lichaam. Permanent ontharen zal dan een stuk voordeliger blijken dan andere ontharingsmethoden.