Promotieartikelen

Het kan nooit kwaad om een hoop promotieartikelen in te slaan via onze website de reklameshop.nl. Want met een hoop promotieartikelen kunt u namelijk uw klanten en personeel blij maken. Als u vaak op een jaarbeurs staat dan is het gebruikelijk om kleine dingetjes zoals pennen en ballonnen weg te geven waar uw bedrijfsnaam op staat afgedrukt. Dat hebben wij dan ook veel op voorraad maar dat is nog lang niet alles. Ons magazijn puilt uit van diverse types promotieartikelen in alle soorten en maten die u maar wenst. Kijkt u dus snel eens tussen de categorieën, dan zult u snel door de bomen het bos weer kunnen zien. Want het assortiment kan op het eerste gezicht behoorlijk overdadig zijn. Ook kunt u uw gewenste promotieartikelen vinden door het in te typen bij de zoekbalk van de site, dan vindt u het in een handomdraai, dat verzekeren we u. Wilt u alle promotieartikelen eens op een rijtje zien liggen of staan? Brengt u dan eens een bezoek aan ons kantoor want daar hebben we alle monsters voor u uitgestald. Wij zijn gevestigd in Hengelo dus mocht u hier eens in de buurt zijn, schroom dan niet maar klop even aan. Wij staan voor u klaar om u aan de hand van een lekker kopje koffie rond te leiden. Hier zult u de promotieartikelen kunnen vinden die uw bedrijf eer aan doen dus we raden dit zeer zeker van harte aan. Het maakt ons niet uit wat voor bedrijf u hebt, of u nu promotieartikelen wilt hebben als zzp’er of als instelling, particulier, bedrijf of ga zo maar door, wij willen iedereen graag helpen om zo spoedig mogelijk aan hun promotieartikelen te komen. Dat is dan ook zeker een dingetje waar u bij ons standaard van uit kunt gaan: wij leveren altijd zo snel mogelijk nadat u de bestelling hebt afgerond. Meestal binnen een dag!

Hier vindt u de beste promotieartikelen

Wat voor ideeën u dan ook moge hebben over de promotieartikelen die u graag wenst, de kans is groot dat wij het in huis hebben. Wij hebben jarenlange ervaring met promotieartikelen dus we weten welke wensen en ideeën er spelen onder de geïnteresseerden. Daar hebben we dan ook goed naar geluisterd en daardoor kunnen we wel met en grote zekerheid stellen dat wij de promotieartikelen in huis hebben die u graag wenst. Kijkt u maar eens rond op de site. U hebt alleen al de keuze uit diverse categorieën waarbinnen u nog verder kunt zoeken op zoek naar de promotieartikelen die het meest geschikt zijn om weg te geven tijdens welke gelegenheid dan ook en die het beste uw bedrijf representeren. Want dat is een van de belangrijkste kenmerken van promotieartikelen: de representatie van uw bedrijf. Daarom is het een verstandig idee om er iets op te laten drukken. Of het nu om pennen, buttons of T-shirts gaat, als uw naam, adres en/of logo van uw bedrijf er op prijkt, dan weet men direct wat voor vlees men in de kuip heeft en is de kans een stuk groter dat men op den duur aan u zult denken. Dat gaat u dus gegarandeerd meer klandizie opleveren. En meer klandizie betekent meer winst: het ultieme doel. En dat enkel door een kleine investering te doen door promotieartikelen te kopen via onze website. Het mooie aan de site is tevens dat alles digitaal werkt dus u kunt vandaag online gaan bestellen en u kunt het dan morgen al aan huis hebben thuisbezorgd door een vriendelijke pakketbezorger. Als u het wilt laten bedrukken, dan stuurt u die informatie en eventueel wat foto’s van het logo of embleem mee en dan gaan we dit zeer spoedig voor u op orde maken. Daar zult u wederom nooit op hoeven wachten, dit kan binnen een weekje al voor u klaargemaakt zijn. Wat wilt u nog meer? Bij ons is de klant dan ook nog echt de koning dus blijf niet bij de pakken neerzitten maar kom in actie, u zult zien dat het weggeven van promotieartikelen wonderen gaat doen voor uw bedrijf.

Kijk voor het gehele assortiment op de website

Met een gemiddelde klantenbeoordeling van een 9,2 kunt u er dus wel vanuit gaan dat u een topkwaliteit klantenservice kunt verwachten. Wij staan dan ook dag en nacht voor u klaar. Leest u eens de reviews na van klanten die voor u een bestelling aan promotieartikelen hebben gemaakt, wellicht doen zij u overtuigen om met ons in zee te gaan. Bent u benieuwd om wat voor promotieartikelen het nu eigenlijk gat? Hieronder vindt u een lijstje met een kleine greep aan categorieën, voor het totale overzicht verwijzen we u uiteraard door naar de website, dan zal het u allemaal snel duidelijk worden:

 • Aanbiedingen en Acties
 • Aanstekers
 • Bidons – drinkflessen
 • Caps, petjes en hoeden
 • Duurzame producten
 • Heupflessen
 • Kantoor & Zakelijk
 • Keuken & Huis
 • Keycords / Lanyards en toebehoren
 • Kleding & Textiel
 • Logotops & Doming
 • Multimedia
 • Outdoor & Vrije tijd
 • Paraplu’s
 • Pennen bedrukt onbedrukt & Schrijfwaren

En dit is nog maar tot aan de letter. U begrijpt dus wel dat we zeer veel promotieartikelen voor u in de aanbieding hebben. Soms zelfs letterlijk in de aanbieding dus vergeet niet om die pagina regelmatig te checken. Zo kunt u flink inslaan voor weinig geld, wie wil dat nou niet? Betalen doet u natuurlijk veilig met behulp van online betaalservices zoals PayPal, iDeal of uw creditcard.