Steigerhouten tuinmeubelen

ecosteigerhout - steigerhouten tuinmeubelenBent u voor uw tuin nog op zoek naar mooie meubels? Overweeg dan eens de aanschaf van steigerhouten tuinmeubelen. Deze hebben een zeer robuuste uitstraling en velen vinden het uiterlijk van deze meubelen erg mooi. Ze worden gemaakt uit dikke planken, die erg stevig zijn en wel tegen een stootje kunnen. Dat maakt het een zeer geschikt materiaal om te gebruiken voor meubels die dag en nacht buiten staan. Weer en wind zal niet snel invloed hebben op deze producten en u kunt dan ook vertrouwen op een lange levensduur. Natuurlijk kiest u steigerhouten tuinmeubelen niet alleen vanwege de lange levensduur, maar ook vanwege de uitstraling. Hout is een natuurlijk product en is daardoor erg op zijn plaats in de tuin. Steigerhouten tuinmeubelen passen mooi bij het natuurlijke groen en zorgen voor een aangename sfeer en mooie uitstraling. In combinatie met kussens op de banken en stoelen, zorgen ze ook nog eens voor zeer comfortabele zitmeubelen, waar op u heerlijk ontspannen in de tuin kunt zitten. Het is dus zeker de moeite waard om te overwegen om steigerhouten tuinmeubelen aan te schaffen als u uw tuin in wilt gaan richten. Maar natuurlijk zijn meubels van steigerhout niet alleen erg mooi in de tuin, ze staan ook heel goed in huis of op kantoor. Er zijn zeer veel verschillende toepassingsmogelijkheden met dit materiaal, steigerhouten tuinmeubelen is slechts een van de vele manieren om steigerhout te verwerken tot mooie producten.

Veel keus in steigerhouten tuinmeubelen

Wilt u steigerhouten tuinmeubelen gaan kopen? Dan bent u bij Eco steigerhout aan het juiste adres. Zij bieden namelijk een zeer ruime keus op dit gebied. Wat voor soort meubels voor in de tuin kunt u bij hen nu allemaal vinden? Een van de soorten steigerhouten tuinmeubelen die zij verkopen zijn de loungesets. Deze bestaan uit verschillende banken in combinatie met hockers en tafeltjes. U kunt bij hen helemaal uw eigen set samen stellen. U kiest daarvoor eerst de stijl loungeset die u wilt hebben en vervolgens kiest u hoeveel banken, stoelen en hockers u wilt hebben. Ook kunt u dan aangeven wat voor soort kussens u erbij wilt en in welke kleur deze uitgevoerd dienen te worden. Zo kunt u dus helemaal aan loungeset naar eigen wens samenstellen. Dit maakt de kans bijzonder groot dat niemand anders precies dezelfde set in de tuin heeft staan als u. Maar u kunt natuurlijk voor nog veel meer tuinmeubels bij hen terecht dan alleen maar loungesets. Wilt u een plek hebben waar u helemaal tot rust kunt komen? Kies dan voor een van de ligbedden. Deze zijn zowel in grotere als in kleinere maten verkrijgbaar. U kunt dus zelf kiezen of u een eenpersoons model wilt of liever een grotere, waar meerdere mensen tegelijk op kunnen liggen. Andere soorten steigerhouten tuinmeubelen die u bij Eco steigerhout zou kunnen kopen zijn:

  • hoekbanken
  • tuinsets
  • tuintafels
  • stoelen en banken

Wilt u een barretje in uw tuin maken? Ook hiervoor kunt u steigerhouten tuinmeubelen bij hen krijgen. Deze sets bestaan uit een hoge tafel met barkrukken. Zo kunt u echt dat cafégevoel oproepen bij u in de achtertuin. En om het helemaal af te maken hebben zij ook plantenbakken van steigerhout in hun collectie. Als u wilt kunt u dus uw hele tuin met dit producten van dit materiaal inrichten. Of u kiest ervoor om slechts één blikvanger te kopen. De keus is natuurlijk helemaal aan u. Wat wel vaststaat, is dat u voor steigerhouten tuinmeubelen het best naar Eco steigerhout kunt gaan, u vindt bij hen namelijk absoluut de mooiste producten tegen de meest gunstige prijzen. En u hebt er natuurlijk heel veel keuzemogelijkheden.

Ecologisch is belangrijk

Een andere reden waarom u voor uw steigerhouten tuinmeubelen juist naar Eco steigerhout zou moeten gaan, is omdat zij zo ecologisch mogelijk werken. Zij vinden het milieu belangrijk en willen met hun bedrijf hier zo weinig mogelijk schade aan aanrichten. Dit doen zij op verschillende manieren. Een van de belangrijkste punten is dat zij voor hun steigerhouten tuinmeubelen alleen gebruik maken van hout dat het FSC keurmerk heeft of dat al eens eerder gebruikt is. Op die manier weten zij zeker dat zij niet verantwoordelijk zijn voor de kap van oerbos en dat is natuurlijk fijn om te weten. Een andere manier waarop zij bij de productie van steigerhouten tuinmeubelen rekening houden met de aarde, is dat zij het hout tot op de laatste snipper gebruiken. Natuurlijk kan niet alles in de meubels terechtkomen, maar de reststukjes en het zaagsel dat overblijft wordt verbrand in het verwarmingssysteem van hun fabriekshal. Zo gaat er dus geen snippertje hout verloren. Moeten de steigerhouten tuinmeubelen verzonden worden, dan is het natuurlijk belangrijk dat ze goed ingepakt worden, zodat ze onderweg niet kunnen beschadigen. Ook hierbij wordt er weer naar duurzaamheid gekeken, ze kiezen er bij Eco steigerhout bewust voor om enkel verpakkingsmateriaal te gebruiken uit gerecyclede bronnen. Daarnaast selecteren zij ook al hun toeleveranciers voor grondstoffen en halffabricaten op duurzaamheid. Op deze manier houden zij hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk en kunt u dus met een gerust hart uw meubels bij hen kopen. Bovendien proberen zij altijd weer om hun voetafdruk nog kleiner te maken. Zij maken dus niet alleen maar prachtige producten van een uitstekende kwaliteit, al hun producten zijn ook nog zo duurzaam mogelijk. Daarom kiest u er voor om uw steigerhouten tuinmeubelen bij Eco steigerhout aan te schaffen.