Stevia poeder van Steviala

Wij zijn Steviala. U bent bij ons op het juiste adres als u graag bewust wilt kiezen voor gezonde producten op ieder moment. Heeft u last van overgewicht? Dan houdt u er waarschijnlijk ongezonde leefgewoonte op na. Daar dient u iets aan te doen. De eerste stap naar een gezonde levensstijl is zorgen dat u dagelijks minder suiker binnenkrijgt. Maar natuurlijk is het afbouwen van de hoeveelheid suiker die u dagelijks binnenkrijgt niet makkelijk. Het is als afkicken van een hardnekkige verslaving. Onaangename bijverschijnselen kunnen zich aandienen tijdens het proces zoals hoofdpijn en duizeligheid. Een zoet alternatief is daarom meer dan welkom en daarvoor bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Kies voor Stevia poeder van Stevia online. Wat is Stevia poeder en waar komt het vandaan? Dat zijn twee vragen die wij graag voor u beantwoorden. Veel mensen verwonderen zich over het feit dat Stevia poeder nog maar zo kort op de markt is. Hoe kan dat? Stevia is een plant die al vele honderden jaren in Zuid-Amerika groeit. Echter, deze plant werd alleen maar gebruikt door de Indianen. Het eerste land dat tevens gebruik begon te maken van de zoete Stevia poeder was Japan. Maar het zou nog vele jaren duren voordat ook de westerse landen van de natuurlijke zoetstof gebruik konden maken. Tegenwoordig is de stof te krijgen in alle westerse landen. Er wordt veel onderzoek gedaan naar het product. Een aantal positieve ontdekkingen die reeds zijn gedaan zullen wij voor u op een rijtje zetten:

  • de stof is afkomstig uit de bladeren van de Stevia plant
  • de stof is maar liefst driehonderd keer zo zoet als suiker
  • de stof is niet slecht voor uw tanden zoals suiker wel is
  • de stof kan iedere dag worden gebruikt zonder verslaving
  • de stof verlaagt de bloeddruk en is stabiel van structuur

Stevia poeder; het gezonde alternatief

Waarom is Stevia poeder het gezonde alternatief? Dat is een goede vraag die wij graag voor u beantwoorden. Suiker wordt bij gebruik direct opgenomen door het lichaam, mits u in beweging bent. Gaat u een hele dag wandelen, dan is het verstandig om een koek mee te nemen. Dan zorgt u dat u niet flauw wordt en direct kunt genieten van extra energie. Echter, op het moment dat u suiker te pas en te onpas tot u neemt, dan zal er een te veel ontstaan. Dat overschot aan energie zal door het lichaam worden omgezet in vet omdat het niet langer op een functionele manier kan worden gebruikt. Dat vet wordt weer opgeslagen door uw lichaam en dat zorgt er weer voor dat u letterlijk meer gewicht met zich mee moet dragen. Mensen hebben vaak last van vermoeidheid die veel suikers gebruiken. Zo ontstaat dus overgewicht. Stevia poeder heeft een natuurlijke zoete smaak en kan worden gebruikt door mensen die graag gebruik willen maken van suiker in hun drank of bij het koken zonder dat ze de ongezonde keuze maken. Stevia poeder is de perfecte manier om uw voeding of drank een zoete smaak te geven zonder dat u dik wordt. Stevia poeder bevat namelijk geen calorieën. Uw lichaam verbruikt iedere dag een bepaalde hoeveelheid calorieën. Hoe veel calorieën u verbruikt, dat hangt in grote mate af van uw bouw en hoeveel u beweegt. Mensen met een zittende baan zullen logischerwijs dagelijks minder calorieën verbranden dan mensen die de hele dag druk in de weer zijn. Stevia zoetjes vormen geen bron van extra energie, maar van smaak en daarom kunt u onbeperkt Stevia poeder of zoetjes gebruiken. Stevia poeder kan op onze website in diverse vormen worden besteld. U kunt kiezen voor zoetjes, poeder of vloeistof. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor producten die wij kant en klaar verkopen en die gezoet zijn met Stevia poeder. Deze producten zijn volledig natuurlijk en gezond. Bekijk ons uitgebreide assortiment direct online en maak de gezonde keuze vandaag nog. Iedereen wil zich graag goed voelen. Een gezonde geest huist in een gezond lichaam en daarom kiezen veel mensen dan ook voor de gezonde producten van Steviala.

Zorgen voor een goede levensstijl

De laatste jaren zijn we allemaal steeds bewuster bezig met de mogelijkheden die we hebben en de verantwoordelijkheid die we zelf moeten nemen als het gaat om wat we binnen krijgen. De geschiedenis heeft ons geleerd dat we niet klakkeloos kunnen vertrouwen op wat leveranciers ons vertellen, want er zijn ons door de jaren heen op deze manier een hoop dingen op de mouw gespeld. Zoals gold voor de tabaksindustrie, geldt in bepaalde gevallen ook voor de voedsel industrie dat zij ons flink om de tuin hebben geleid. Zo werd ons paardenvlees verkocht zonder dat we het wisten en bleken zoetstoffen in frisdranken ons zenuwstelsel aan te tasten. Wat we in de supermarkt vinden en wat er op de verpakking van producten staat is vaak niet wat er zich in de verpakkingen bevindt. Daarom dienen we het heft in eigen hand te nemen. Dat hebben wij gedaan. Wij verkopen alleen natuurlijke producten zoals Stevia poeder die er voor zorgen dat u geen rotzooi meer binnen krijgt. Kies voor Stevia poeder als u graag wilt koken met gezonde zoetstoffen die uit de natuur komen en niet worden gewonnen middels een chemisch proces. Wij zijn natuurlijke wezens en dienen ons te voeden met natuurlijke producten. Kies daarom voor onze natuurlijke producten. De bewuste en natuurlijke keuze maakt u hier.

Meer van Steviaproducts.be