Tankcontainer transport

In onze melkfabriek moeten wij altijd heel veel vloeistoffen vervoeren. Het gaat hier niet alleen om de melk, maar ook om de vloeistoffen die wij bijvoorbeeld gebruiken voor het pasteuriseren van de melk. Vroeger reden wij al deze vloeistoffen zelf naar onze fabriek maar op een gegeven moment werd dit allemaal veel te duur en zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat wij konden inschakelen voor het tankcontainer transport. Wij hadden via via gehoord dat de mensen van Transportbedrijf-Zeeland.nl heel goed zijn in tankcontainer transport en daarom hebben wij een keer gekeken wat deze mensen allemaal voor ons zouden kunnen betekenen. Wij vonden het heel erg prettig om te merken dat deze mensen ons meteen te woord wilden staan en samen hebben wij het uitgebreide wagenpark van dit bedrijf mogen bekijken. Het tankcontainer transport op zich nemen was voor deze mensen geen enkel probleem en dat vonden wij prettig om te horen. Wij waren ook onder de indruk van hun zogenaamde container reefer, dit is een combinatie die gebruikmaakt van koeling waardoor wij er dus zeker van konden zijn dat ons tankcontainer transport er niet toe zou leiden dat onze vloeistoffen opwarmden. Dit zorgt er namelijk snel voor dat er bacteriƫn in de vloeistof terechtkomen en dat is voor onze sector uit den boze. Wij hebben vervolgens met Transportbedrijf-Zeeland.nl overlegd wat wij allemaal wilden en zij hebben toen voor ons een offerte gemaakt. Deze beviel ons zo goed dat wij deze meteen geaccordeerd hebben. Inmiddels werken wij al een paar jaar samen met dit bedrijf op het gebied van tankcontainer transport en dat bevalt ons uitermate goed. Wij ervaren de service iedere keer weer als uitstekend en wij hebben nog nooit hoeven wachten op een tankcontainer transport. Dat is voor onze sector heel erg belangrijk want stilstand kost ons handen vol met geld.

Behalve tankcontainer transport kan dit bedrijf ook regulier transport op zich nemen

Toen wij vorig jaar een nieuwe bedrijfstak aansneden, hebben wij wederom besloten om het transport uit te besteden. Wij hadden zulke goede ervaringen met Transportbedrijf-Zeeland.nl dat wij graag meer met dit bedrijf wilden werken. Het tankcontainer transport was namelijk altijd goed, dus wij gingen ervan uit dat het overige transport ook goed zou zijn. Dat bleek inderdaad het geval te zijn. Wij maken dus nu naast het tankcontainer transport ook gebruik van het overige transport dat dit bedrijf kan leveren. Dat bevalt ons heel erg goed en wij zijn er dan ook blij mee dat wij deze mensen hebben gevraagd. Het tankcontainer transport is altijd op tijd en ook het reguliere transport is altijd in kannen en kruiken. Wij hopen dan ook nog lang gebruik te zullen blijven maken van het transport omdat wij hier heel erg over te spreken zijn. Wij kunnen namelijk altijd aangeven wat wij verwachten van het tankcontainer transport en vervolgens wordt hier altijd een mouw aan gepast. Wij raden daarom dit bedrijf ook aan iedereen aan die ook op zoek is naar geschikt tankcontainertransport. Men beschikt hier over maar liefst vier trekkers met vier bijpassende trailers.

Voor een geschikte prijs gaan onze goederen van A naar B

Wij hopen nog vele jaren met dit bedrijf te mogen blijven samenwerken. Het bevalt ons namelijk heel erg goed. Wij vragen dit bedrijf namelijk voor:

  • het vervoeren van onze tanks
  • de aanlevering van onze droge goederen
  • de wegvoering van onze afvalstoffen

Kijk snel even op de site van Transportbedrijf-Zeeland.nl voor meer informatie over dit bedrijf. U kunt hier namelijk de contactgegevens vinden van deze firma.