Toe aan vakantie? Salland heeft alles wat u zoekt!

Het is zover: de lente is in aantocht! De eerste winterklokjes en krokusjes hebben hun kopjes uit de grond gestoken, er fluiten steeds meer vogeltjes om u heen en de dagen worden langer en langer. Dat het lente wordt betekent ook dat de lange winter (bijna) achter de rug is. De donkere maanden januari en februari, die de meeste mensen toch als zwaar ervaren, liggen achter ons. Na de feestdagen is het niet altijd gemakkelijk om het gewone werkritme weer op te pakken en de weken die erop volgen staan voor de meeste mensen in het teken van stug doorploeteren, zonder onderbreking. Best zwaar af en toe, maar gelukkig komt daar de komende tijd verandering in. Tijd voor de zomervakantie is het nog lang niet, maar er staan gelukkig wel steeds meer feestdagen op het programma. Daarnaast kunt u met het mooie weer dat ons te wachten staat er ook voor kiezen om heerlijk een weekendje of midweekje ertussenuit te gaan. U hoeft immers geen exotische orden meer op te zoeken om van een prettig klimaat te kunnen genieten, dus een korte reis kan ook al voldoen om u in andere sferen te brengen. Zo houdt u des te meer tijd over om heerlijk te ontspannen. Nederland kent veel mooie gebieden, maar veel daarvan trekken grote groepen toeristen en zijn daardoor al lang niet meer zo rustig. Wilt u echt een rustige vakantie? Salland in Overijssel zou dan wel eens de perfecte plek kunnen zijn voor uw vakantie. Salland is een streek waar veel moois te zien is – er zijn uitgestrekte natuurgebieden te vinden en het landschap is er erg afwisselend, maar hier kunt u daadwerkelijk nog wat rust en ruimte om u heen ervaren tijdens uw vakantie. Salland is de plek waar onder andere De Kleine Boerderij gevestigd is, een mooi en comfortabel appartement met weinig eromheen behalve weilanden, bossen en heidevelden. Hier beleeft u dus een zeer natuurlijke vakantie! Salland verkennen vanuit deze uitvalsbasis is eigenlijk iedereen aan te raden. U bent dichtbij bekende natuurgebieden en mooie plekken als Boetelerveld, de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en de Lemelerberg. Ook leuke plaatsen als Zwolle, Deventer en Almelo bevinden zich op slechts een kleine afstand. Ook citytrips kunt u vanuit hier dus maken tijdens uw vakantie. Salland is bovendien redelijk centraal gelegen. U kunt hier vanaf elke plek in Nederland in een paar uurtjes naartoe rijden. Zo bespaart u uzelf onnodig veel reistijd, die ten koste gaat van de tijd die u heeft om van uw vakantie te genieten. Voor meer informatie over vakantie, Salland, en De Kleine Boerderij in het bijzonder, kunt u kijken op de volgende website: http://www.kleineboerderij.nl/vakantie-salland.html. Om het u gemakkelijk te maken hebben we hieronder ook een kort overzicht opgenomen van de vele voordelen waarvan u kunt genieten als u kiest voor een vakantie Salland en een verblijf in de Kleine Boerderij.

Vakantie Salland – de voordelen op een rijtje

Bent u na de donkere wintermaanden al weer hard toe aan een korte, maar rustige vakantie? Salland is daarvoor de perfecte omgeving. U bent er in een paar uur en kunt daarna uw hart ophalen aan de prachtige natuurlijk die deze streek te bieden heeft. Houdt u van een beetje comfort tijdens uw vakantie? Salland is gelukkig een plek waar ook dit te vinden is, bijvoorbeeld in De Kleine Boerderij. Hieronder hebben we enkele voordelen van een vakantie Salland voor u op een rijtje gezet.

  • prachtige omgeving
  • appartement van alle gemakken voorzien
  • perfect voor wandelen en fietsen
  • natuurgebieden vlakbij
  • rust en ruimte

Bent u zo iemand die graag door de natuur struint tijdens de vakantie? Salland heeft u dan bijzonder veel te bieden. Zo is er op loopafstand Boetelerveld; een prachtig uitgestrekt natuurgebied van maar liefst 170 hectare. Hier vindt u mooie velden, bos, heide en leuke poeltjes. Als u goed kijkt ziet u onderweg onder andere roofvogels en Schotse Hooglanders. Ook de Sallandse Heuvelrug is vlakbij De Kleine Boerderij, net als de Holterberg en de Lemelerberg. Wilt u ook graag wat tijd doorbrengen in een stedelijke omgeving tijdens uw vakantie? Salland kan u ook in die behoefte voorzien, met charmante plaatsen als Almelo, Zwolle en Deventer in de buurt. Uw comfortabele appartement is van alle gemakken voorzien. Zo is er overal vloerverwarming; ideaal voor de koudere avonden. Daarom is deze plek ook geschikt voor een herfst- of winterse vakantie. Salland is dan namelijk ook erg mooi. In tegenstelling tot veel vakantiehuisjes of hotels ligt er weinig om het appartement heen. U kunt dus helemaal genieten van de rust en ruimte tijdens uw vakantie. Salland is daarvoor the place to be!

Tussen stad en land

Kunt u niet kiezen waar u naartoe wilt op vakantie? Salland is dan de perfecte oplossing, want deze streek heeft voor elk wat wils. Of u nu met een natuurliefhebber en een cultuurliefhebber op vakantie gaat, of zelf nogal uiteenlopende interesses en behoeftes heeft tijdens uw vakantie, Salland biedt u alles wat u zoekt. De Kleine Boerderij is namelijk handig gelegen tussen stad en land, zoals we hierboven ook al aangaven. Wilt u afwisselend lichaamsbeweging in de natuur, de levendigheid van gezellige plaatsen zoals Zwolle en Deventer en aan het einde van de dag heerlijk met de benen omhoog op de bank een boek lezen tijdens uw vakantie? Salland is de plek waar u tijdens uw verblijf in dit comfortabele appartement volledig aan uw trekken komt.