Trouwringen uit Arnhem koopt u natuurlijk bij ons

Voor iedere inwoner die binnenkort gaat trouwen in de hoofdstad van Gelderland willen we u wijzen op onze website: juwelierdetijd.nl. U kunt namelijk diverse trouwringen in Arnhem kopen. Maar komt u eens bij ons langs in Doetinchem of ontwerp uw eigen trouwringen in Arnhem door gebruik te maken van de online designer. Dit is een programma waarmee u samen uw eigen ringen kunt ontwerpen. Wij zoeken vervolgens een producent die uw ringen kan smeden. Het graveren van alle trouwringen in Arnhem en omstreken is geheel gratis. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. Hebt u al besloten wat u laat graveren? Bijvoorbeeld de naam van uw partner en de trouwdatum? Het materiaal, dus het goud, is afkomstig van eerlijke delvers zodat u weet dat de werknemers in de goudmijnen goed worden behandeld en een fatsoenlijk salaris krijgen. Daarom  werken we enkel samen met gerenommeerde A-merken die voor fairtrade goud, platina en zilver hebben gekozen. Als u zelf trouwringen in Arnhem gaat ontwerpen dan denkt u misschien dat het veel duurder is dan een ring uit onze catalogus. Maar niets is minder waar! Dat komt omdat deze custom made ringen een van onze specialisaties zijn. Mocht u hier trouwens geen tijd voor hebben of neemt u genoegen met een ring uit ons assortiment dan hebt u de keuze uit meer dan 1000 designs! De kans dat u een ring koopt die een bevriend echtpaar draagt is daardoor wel heel klein.

Wij maken trouwringen in Arnhem op maat

Omdat u misschien online gaat bestellen zodat uw trouwringen snel Arnhem bereiken is het verstandig om onze site goed door te nemen. In principe raden we het u wel aan om even langs te gaan bij onze zaak in Doetinchem. U mag nadien de trouwringen meenemen naar Arnhem want we graveren ze terwijl u wacht. Het is een belangrijke beslissing, u draagt deze ring immers de rest van uw leven. Dat is althans de bedoeling. We geven u daarom diverse garanties:

  • Uw ringen worden door ons gratis verzekerd tegen diefstal of verlies voor de komende 3 jaar.
  • U krijgt een maatgarantie. Als u de ringen online bestelt en ze vallen te groot of te klein uit, dan kunt u ze kosteloos terugsturen en krijgt u de juiste maat zo snel mogelijk toegestuurd.
  • Ieder jaar hebt u de mogelijkheid tot gratis professionele reiniging en controle op zettingen. Reparaties worden overigens gratis uitgevoerd!
  • En u krijgt een levenslange garantie op het materiaal en fabricage.

U wilt trouwringen in Arnhem kopen maar u weet niet zo goed naar welke juwelier u moet gaan? Als u specifieke wensen hebt dan weet u nu op welke site u uw eigen trouwringen kunt ontwerpen! We sturen de trouwringen naar Arnhem op zodat u snel verder kunt gaan met het organiseren van uw huwelijk.

Bent u benieuwd naar ons assortiment? Kijk dan op de website

Naast trouwringen verkopen we nog vele andere juwelen. Misschien zoekt u verlovingsringen. Deze ringen worden meestal van sterling zilver gemaakt. Misschien wilt u mooie armbanden en kettingen om te dragen tijdens uw bruiloft. En wat dacht u van een tiara? Dan voelt u zich net een prinses tijdens een van de mooiste dagen uit uw leven. Naast nieuwe sieraden verkopen we ook antieke sieraden. U kunt uw sieraden gratis laten taxeren en wie weet zijn wij wel geïnteresseerd! Dan kunt u dat geld wellicht investeren in zelfontworpen trouwringen. Arnhem ligt zeer dichtbij Doetinchem dus maak vandaag nog een afspraak. U kunt dit doen door even te bellen of door online een afspraak te maken. De koffie en thee staan voor u klaar.