VCA basis halen in 1 dag.

Wanneer u solliciteert op een baan waar risico aan verbonden is, wordt vaak door de werkgever gevraagd om VCA-certificaten. Voor uitvoerend medewerkers die geen leidinggevende rol hebben is er het VCA basis certificaat. Deze ken u misschien ook als de B-VCA of voorheen VCA-1. U kunt bij ons gemakkelijk de cursus VCA basis binnen een dag volgen, inclusief afsluitend examen. Wij bieden als enige in Nederland de unieke klassikale cursus aan die volledig bestaat uit filmfragmenten waarbij u praktische situaties leert herkennen. U krijgt vervolgens uitleg en vragen bij deze fragmenten. Via een mooi interactief systeem krijgen alle cursisten de mogelijkheid om tal van oefenvragen te beantwoorden voor het tijd is voor het examen. Het is een simpele en doorgaans effectieve manier van leren waarop wij veel positieve feedback ontvangen. U kunt zo gemakkelijk binnen een dag uw VCA basis certificaat halen. Onze studenten ervaren de cursus die wij ontwikkeld hebben en de manier van leren als zeer positief. Het slagingspercentage van maar liefst 93 procent sluit aan bij dit beeld. Met maar liefst 23 verschillende locaties in Nederland waar u de cursus VCA basis kan volgen is er geen betere keuze. De prijs van de cursus B-VCA cursus is 235 Euro exclusief BTW. Bij deze prijs inbegrepen zijn de cursus van 8.30 tot 15.30, het examen,  het certificaat, uw pasje en in de middagpauze een lekkere lunch. Wilt u meer informatie over het halen van uw VCA Basis, de locaties waarop wij de cursus aanbieden of heeft u andere vragen. Bezoek onze website www.vca-cursus.com. Hier vindt u alle nuttige informatie gemakkelijk bij elkaar. Pak de unieke kans om deze klassikale cursus te volgen. U bent binnen een dag klaar, waarna u direct klaar bent om de werkvloer op te gaan.

Unieke klassikale ervaring met groot scherm om uw VCA basis te halen.

Het interactieve klassikale lesprogramma met groot scherm bieden wij overal in het land aan. Met een hoog slagingspercentage zijn wij trots op de cursus die wij samengesteld hebben en hiermee leiden wij jaarlijks duizenden mensen op om vervolgens de werkvloer te betreden. VCA basis wordt in vrijwel alle uitvoerende functies die enig risico met zich meebrengen gevraagd door uw werknemer. Voor veel functies is de B-VCA een vereiste. Per locatie doen er aan de cursus maximaal 20 mensen per dag mee. Het is dus nooit overvol en u krijgt alle aandacht en mogelijkheden om de cursus zo goed mogelijk te kunnen volgen. Alles zit bij de prijs inbegrepen waardoor het een mooi goedkoop totaalpakket is. Voor slechts 235 euro heeft u de hele dag cursus, gevolgd door een proefexamen en daarna het officiele VCA basis examen. Ook een lekkere lunch zit bij de prijs inbegrepen. Hier hoeft u zelf dus geen rekening mee te houden. U kunt op onze webpagina een overzicht vinden van de locaties waar wij de cursus aanbieden. Met 23 locaties verspreid over Nederland is er altijd een bij u in de buurt. Ook kunt u zich op onze website gemakkelijk online inschrijven voor de cursus. Wij zien u graag tegemoet!

Naast B-VCA ook vele andere cursussen.

Wij bieden niet alleen het VCA basis certificaat aan. Wij organiseren ook cursussen voor VCA VOL en overige certificaten. Daarnaast bieden wij veel van onze cursussen niet alleen klassikaal aan, maar ook online. U kunt bijvoorbeeld het B-VCA certificaat online halen voor slechts 154 euro. De duur van de cursus is ongeveer acht uur waarvoor u drie maanden lang de tijd heeft. Ook zijn wij er voor in-company cursussen voor verschillende veiligheidscertificaten. Kijk online voor de mogelijkheden, of neem contact met ons op via telefoon.