Vervoer Italië regelen bij Kuipers logistics

Bent u op zoek naar vervoer Italië over land of over water? Dan bent u bij Kuipers logistics helemaal op het juiste adres. Iedere week vertrekken er zo’n tachtig combinaties naar Italië onder onze naam. Wij zorgen voor het vervoer van pallets in kleine en grote hoeveelheden en weten alles over het vervoer van gevaarlijke stoffen. Wij zorgen voor een veilig transport en doen dat sinds jaar en dag met veel succes. Onze ervaren chauffeurs kennen hun weg en weten precies wat ze doen. Wij waarborgen de veiligheid op de weg door een strenge handhaving van de regelgeving. Zo dienen onze chauffeurs voldoende te slapen en wordt alcohol niet toegestaan. Dat laatste wordt gehandhaafd met ons zogenaamde alcoholslot. Voor vervoer Italië leveren wij een deur tot deur service. Wij hebben een uitgebreid netwerk en een grote groep klanten laat vervoer Italië door ons regelen. De grondlegger van Kuipers logistics is de gelijknamige Harry Kuipers die het bedrijf letterlijk oprichtte met een enkele vrachtwagen. Dit deed hij in het jaar 1987. Het ging toen nog om een lijndienst naar Hamburg maar het mogen duidelijk zijn dat hier al gauw diverse routes aan werden toegevoegd en natuurlijk vele transportmogelijkheden. Vervoer Italië regelen moet goed gebeuren. Zeker als het gaat om grote vrachten die bijvoorbeeld bederfelijke producten bevatten of wanneer het gaat om producten die gevaarlijke stoffen bevatten en binnen bepaalde omstandigheden vervoerd moeten worden. Hiervoor zijn natuurlijk tal van veiligheidsregels van kracht en daar weten wij alles van. Het overlaten van vervoer Italië aan een expert is dan ook de beste keuze. Kuipers logistics is:

 

  • de meest betrouwbare partij voor het vervoer van uw ladingen
  • levert snel en op tijd en werkt alleen met de beste chauffeurs
  • wij zijn een duurzaam bedrijf en werken bijvoorbeeld met snelheidsbegrenzing
  • wij leveren uw ladingen zowel in grote als kleinere hoeveelheden
  • wij kennen alle regels omtrent de veiligheid van het vervoer

Vervoer Italië ter land, ter zee of in de lucht!

Vervoer Italië is iets waar Kuipers logistics later mee aan de slag ging, en met veel succes. Kuipers logistics zorgt voor vervoer in Europa maar kent haar wegen zeer specifiek in Italië. Het bedrijf verzorgt wegtransport, zeevrachten, luchtvrachten maar ook de opslag van goederen die klaar worden gemaakt voor vervoer Italië. De complete logistieke service kunt u overlaten aan Kuipers logistics zodat u zich als bedrijf op uw core business kunt richten. Kuipers air & sea werd gestart in 2008. Vanaf dit jaar kunnen wij het hele pakket aan transportmogelijkheden bieden voor vervoer Italië maar ook voor vervoer elders in Europa. Veel mensen vragen ons hoe wij tot een dergelijk succesvolle onderneming zijn kunnen verworden en ons antwoord op die vraag is dat wij alleen met de beste mensen werken. Wij zijn gemotiveerd, geschoold en leveren enkel en alleen de beste kwaliteit. Ons wagenpark is zeer uitgebreid en wordt goed onderhouden zodat wij onze diensten altijd aan kunnen bieden en er sprake is van optimaal veilig transport. Omdat wij ons als bedrijf bezig houden met vervoer Italië vinden wij het heel erg belangrijk om gebruik te maken van een duurzame manier van zaken doen en daarmee houden wij dan ook altijd rekeningen door bepaalde maatregelen te treffen als het gaat om vervoer Italië. Hierbij moet u denken aan de snelheidsbeperkingen op onze wagens en bijvoorbeeld het monitoren van het brandstofverbruik. Wij investeren altijd in zuinig transportmateriaal en kiezen hierbij dan ook voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Als klant kunt u dan ook diezelfde kwaliteit en mentaliteit verwachten als u kiest voor vervoer Italië bij Kuipers logistics.

Veiligheid voorop

Zoals gezegd vinden wij veilig vervoer Italië heel erg belangrijk en om die veiligheid te waarborgen hebben wij door de jaren heen altijd maatregelen getroffen om de veiligheid ook daadwerkelijk te waarborgen. Wij mogen ons dan ook met trots het enige wagenpark noemen dat is uitgerust met een alcoholslot. Dat houdt in de praktijk in dat onze chauffeurs altijd eerst moeten blazen voordat zij de weg op kunnen. Nuchter op de weg is dus een garantie en dat vinden wij niet minder dan normaal. Wij werden niet voor niets verkozen tot Arbobedrijf van het jaar in 2005 en daar zijn wij erg trots op. Ons wagenpark bestaat uit maar liefst 45 trucks en 65 opleggers en daar worden jaarlijks vervoermiddelen aan toegevoegd. Wij hebben een mentaliteit van vooruit kijken en willen altijd blijven groeien. Deze mentaliteit heeft ons ver gebracht en wij voelen ons er goed bij! Ons tracking en tracing systeem zorgt er voor dat wanneer u bij ons kiest voor vervoer Italië, u altijd weet waar uw vracht zich bevindt. U weet dus altijd wanneer en hoe laat u de lading kunt verwachten en dat is voor veel bedrijven een zeer groot voordeel en voor sommige bedrijven zelf een vereiste. Als u uw lading op een veilige, snelle en duurzame manier wilt laten vervoeren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over veiligheid en andere regelgeving, dan bent u bij Kuipers logistics helemaal op het juiste adres. Onze service staat zeer hoog in het vaandel en daarom onderhouden wij met onze klanten een zeer persoonlijke band waarin open communiceren het streven is. Wij gaan voor niets minder dan honderd procent klanttevredenheid en dat heeft de laatste jaren zijn vruchten afgeworpen. Neem contact op met onze servicebalie en wij regelen uw transport ter land, ter zee of in de lucht!