Wat kost payroll? NL Payroll biedt u de beste service voor gegarandeerd de laagste prijs!

Benieuwd naar de kosten voor payroll? Wellicht bent u de mogelijkheden aan het verkennen voor uw bedrijf. Payroll biedt bedrijven met medewerkers grote voordelen door een aantal aspecten van het werkgeverschap over te dragen, namelijk de juridische, administratieve en financiƫle aspecten. Dit geeft u als ondernemer veel meer tijd en ruimte om te investeren in uw eigen bedrijf. Wij van NL Payroll vinden dat elk bedrijf hiervan dient te kunnen profiteren. Daarom bieden wij gegarandeerd het laagste payrolltarief aan van heel Nederland. Wilt u ook gebruikmaken van onze kennis, expertise en diensten zonder concessies te doen in kwaliteit, service en betrouwbaarheid? Bekijk dan voor meer informatie over onder andere de kosten van payroll onze website.

Wat kost payroll?

Laten we maar gelijk tot de kern komen: u gaat niet vinden hoeveel het voor uw bedrijf kost om voor payrolling te kiezen. Een payrolltarief wordt namelijk speciaal per medewerkers op basis van onder andere de arbeidsvoorwaarden berekend. Hieronder leggen wij dit verder uit. Als u kiest voor payroll, draagt u als ondernemer uw werkgeversrisico’s over aan ons als payrollbedrijf. Wij verzorgen uw administratie, salarisverwerking en juridische aspecten van het werkgeverschap. Zo hoeft u geen kostbare tijd meer te besteden aan uw personeelsadministratie. Welke kosten hieraan zijn verbonden, is afhankelijk van een aantal factoren. Wij leggen u graag uit welke factoren dit zijn, zodat u een duidelijk beeld krijgt hoe wij speciaal voor uw medewerkers een payroll tarief berekenen.

Wij van NL Payroll berekenen de kosten door het afgesproken bruto uurloon van uw medewerker te vermenigvuldigen met een omrekenfactor. De hoogte van deze omrekenfactor is afhankelijk van de hoeveelheid uren die de medewerker werkt, de hoogte van het brutoloon, het soort pensioen en welke cao van toepassing is op het arbeidscontract. Dit wordt ook wel het ALL-IN payrolltarief genoemd. Hierin zitten alle administratieve en juridische kosten die van toepassing zijn als een medewerker bij u werkt. Hieronder een opsomming van wat er allemaal is opgenomen in het ALL-IN payroll tarief:

 • Al uw werkgeverslasten
 • Servicepunt voor al uw payroll-medewerkers
 • Houden uw complete salarisadministratie bij
 • Zorgen voor de afdracht pensioenpremie
 • Reserveren vakantiedagen, vakantiegeld, ATV-dagen, feestdagen en bijzonder verlof
 • Brutoloon van de medewerker
 • Advies en servicepunt voor u als werkgever

Bij NL Payroll bespaart u gegarandeerd op uw payrollkosten

De kosten van payroll zijn gegarandeerd goedkoper dan de kosten die u dient te maken om uw personeelsadministratie op orde te houden. U profiteert bij ons namelijk van schaalvoordelen. Doordat uw werknemers bij ons op de loonlijst worden gezet, heeft u geen kosten meer aan de salarisadministratie, verzuimverzekering, premies en pensioenen, juridische kosten bij ontslag en hoeft u geen beroep te doen op een accountant. Het is allemaal meegenomen in onze payroll servicekosten. Bovendien bieden wij u de laagste prijsgarantie aan. Van alle payrollbedrijven in Nederland, bent u bij ons dus zeker het voordeligst uit! Hierbij hoeft u geen concessies te doen wat betreft kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Wij beschikken namelijk over de NEN-4400-1 certificering en een WKA verklaring vanuit de Belastingdienst, waaruit blijkt dat wij altijd tijdig en volledig premies en belastingen afdragen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van alle actuele wet- en regelgeving, waarvoor wij zijn aangesloten bij het ABU. Kortom, veel voordelen zonder concessies!

Voordeligste payrollkosten bij NL Payroll

 • De laagste prijsgarantie
 • Kwaliteit, betrouwbaarheid en service
 • Geen omkijken meer naar de personeelsadministratie
 • Kostenbesparend
 • Tijdbesparend
 • Servicepunt voor alle vragen
 • Minder risico’s
 • Behoud zelf de regie

Benieuwd wat de payrollkosten zijn voor uw bedrijf? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons website: nlpayroll.nl of neem voor meer informatie contact met ons op. Wij helpen u graag verder.