Wat zijn de voordelen van een goed CRM-systeem?

Ons bedrijf hecht heel veel waarde aan vernieuwing en wij doen er daarom ook altijd alles aan om gebruik te maken van de nieuwste technieken. Wij hebben onlangs weer een grote screening gehad van ons bedrijf. Dit doen wij eens in de zoveel jaar omdat wij graag willen weten waar binnen ons de bedrijf de verbeterpunten te vinden zijn. Wij hebben toen gemerkt dat wij met een verouderd CRM-systeem werkten. Dat was heel onhandig want wanneer je namelijk niet met een goed CRM-systeem werkt, gaat dat ten koste van de service die je aan je klanten biedt. Vandaar dat ik er ook alles aan gedaan heb om een goed CRM-systeem te vinden omdat ik het belangrijk vond dat wij als bedrijf met onze tijd mee blijven gaan. Ik ben gaan kijken waar ik het beste kon zijn wanneer ik een goed CRM-systeem wilde aanschaffen en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van teamleader.nl kon gaan. Deze site heeft namelijk heel veel goede recensies ontvangen en het was voor mij dan ook interessant om te bekijken wat de mogelijkheden allemaal waren om hier een bestelling door te geven. Voordat het zover was, wilden wij graag meer weten over het CRM-systeem dat wij hier konden vinden omdat wij graag wilden weten wat wij precies aan verbeteringen in huis haalden. Om ons goed op de hoogte te brengen, hebben wij een gesprek gevoerd met een van de mensen van teamleader.nl. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk uit te leggen waarom hun CRM-systeem zo goed is en waarom heel veel bedrijven reeds op hun CRM-systeem zijn overgestapt. Ik kan u daarom aanraden om een keer naar de site van teamleader.nl te gaan kijken omdat het namelijk zo is dat u hier een wereld aan interessante mogelijkheden aangeboden krijgt. Wij hebben hier uiteindelijk een heel goed CRM-systeem gevonden en daar zijn wij heel erg blij mee. Mocht u ook graag met een goed CRM-systeem willen werken, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van teamleader.nl te gaan kijken. 

Dit CRM-systeem is zeer goed ontworpen 

Wij werken nu al een tijdje met ons nieuwe CRM-systeem en dat bevalt ons echt heel erg goed. Het is namelijk zo dat dit programma heel eenvoudig te gebruiken is zonder dat het aan functionaliteit verliest. Wij hebben nu altijd de gegevens van onze klanten meteen bij de hand en dat is ideaal omdat wij zo betere service kunnen verlenen. Wij zijn daarom heel blij dat wij voor het CRM-systeem van teamleader.nl gekozen hebben omdat wij zo weer jaren vooruit kunnen met dit systeem. 

Wij geven teamleader een dikke 10!

Wij zijn heel tevreden over zowel de producten alsook over de service van teamleader.nl. Wij kunnen dan ook stellen dat:

  • wij heel tevreden zijn over hoe wij geholpen zijn
  • wij iedereen dit bedrijf sterk kunnen aanbevelen 
  • wij hopen dat wij hier nog vaak een deal kunnen sluiten 

Kijk voor meer informatie over dit bedrijf ook nog even op de site van teamleader.nl.