Welk bedrijf kan helpen met een vloerkleed reinigen?

Bijna drie jaar geleden heb ik een mooi kleed gekocht voor mijn woonkamer en dit kleed wilde ik graag laten reinigen. Na veel gebruik wordt een kleed natuurlijk vies en ik kreeg zelf er een aantal vlekken niet meer uit. Ik probeer in huis zo min mogelijk met schoenen te lopen en ga goed met het kleed om, maar het wordt toch altijd weer vies. Je kan in veel winkels speciale schoonmaakmiddelen kopen, maar deze producten helpen niet altijd even goed. Het leek mij het beste om een bedrijf in te schakelen die voor mij het vloerkleed reinigen kon, want dit zou het beste resultaat opleveren. Nadat ik online verschillende websites had bezocht, kwam ik de website vloerkleedreinigen.com tegen, dit bedrijf haalde mijn vloerkleed op en zorgde dat het kleed er weer als niet uitziet. Ik vind het fijn om een vloerkleed in de woonkamer te hebben, want het is comfortabel, maar ik vind het er ook erg mooi uitzien. Voorheen had ik ook altijd een kleed, maar drie jaar geleden besloot ik om een nieuwe te kopen. Dit kleed was duurder dan ik wilde uitgeven, maar ik vond het kleed zo mooi, dat ik het toch besloot om te kopen. Na het kleed een paar jaar gebruikt te hebben, was het tijd om het vloerkleed te reinigen door een professioneel bedrijf. Bij een kleed is het belangrijk om vlekken zo snel mogelijk te verwijderen, want anders gaat de vlek in het kleed zitten. Ik heb zelf een aantal schoonmaakmiddelen in huis om het vloerkleed te reinigen, maar dit soort producten werken altijd maar beperkt. Er waren een aantal vlekken die ik er niet uit kreeg en bovendien zag het kleed er een beetje dof uit. Ik hoopte dat een bedrijf het kleed goed kon schoonmaken en de kleuren weer terug kon krijgen.

Professioneel een vloerkleed reinigen

Online ging ik op zoek naar bedrijven die kleden reinigen en ik vond verschillende websites van bedrijven. Ik zag dat het bedrijf CInco Cleaning professionele machines heeft om een vloerkleed te reinigen en veel goede reviews had. Ik nam contact op met dit bedrijf en kreeg een offerte met een goede prijs terug. Dit bedrijf kon het kleed bij mij ophalen en zou daarna het kleed behandelen in verschillende fases. Na de behandelingen om het  vloerkleed te reinigen kan dit bedrijf het kleed ook nog met speciale middelen behandelen, bijvoorbeeld tegen allergie├źn, maar dit vond ik niet nodig.

Het kleed ziet er weer prachtig uit

Vorige week kwam een medewerker langs om het vloerkleed te reinigen en ik kreeg het kleed al weer snel terug. Het kleed zag er weer prachtig uit en alle vlekken waren eruit en de kleuren waren weer terug. Dit bedrijf heeft erg goed werk geleverd, want ik had dit resultaat niet verwacht. Ik had een goede ervaring met Cinco Cleaning en raad daarom dit bedrijf aan om een vloerkleed te reinigen.

  • Zij hebben professionele machines om mee te reinigen
  • Het bedrijf heeft veel goede reviews
  • Zij konden het vloerkleed schoonmaken voor een goede prijs
  • Het kleed ziet er weer prachtig uit