Werkstoel

In veel beroepen wordt er veel gezeten. Zitten is natuurlijk prettig, maar op zich niet meteen heel goed voor uw lichaam. Een verkeerde houding kan u moe maken en kan voor schade aan uw rug zorgen. Een pijnlijke nek, hoofdpijn en een zere rug zijn veelgehoorde klachten van mensen met een zitten beroep. Het is daarom ook van het grootste belang om over een goede werkstoel te beschikken. Wat een goede werkstoel is, is natuurlijk per persoon weer anders. Alle lichamen zitten anders in elkaar, wat betekent dat ook iedereen een andere houding heeft. Om ervoor te zorgen dat u echt optimaal zit, is het daarom belangrijk dat uw werkstoel echt helemaal bij uw lichaam past. Hoe krijgt u dit nu voor elkaar? Dit lukt u niet als u ergens een standaard exemplaar koopt. Natuurlijk kunt u heel veel modellen proberen en kijken welke u het meest bevalt. Maar even kort erop zitten is natuurlijk heel wat anders dan er hele werkdagen op door moeten brengen. Het kan daarom ook heel goed zo zijn dat de stoel die tijdens het testen zo lekker zat, in de dagelijkse realiteit toch tegenvalt. Bovendien zijn de meeste stoelen gemaakt op gemiddelde maten en houden ze geen rekening met uw persoonlijke kenmerken. Laat u een werkstoel op maat maken, dan weet u zeker dat deze helemaal op de juiste manier gevormd is voor uw lichaam en dat er rekening is gehouden met het soort werk dat u doet en het soort werkplek dat u hebt. Zo kunt u probleemloos en zonder pijn lang zitten tijdens uw werk. Het is natuurlijk altijd prettig om geen pijn te hebben en dat is tijdens de uitvoeringen van uw werkzaamheden natuurlijk helemaal het geval. Pijn belemmert u in uw activiteiten. Aangezien u vaak veel tijd op uw werkstoel doorbrengt en dit dus voor een groot deel de staat van uw lichaam bepaalt, is het erg belangrijk dat de stoel u ondersteund en voorkomt dat u allerlei lichamelijke klachten krijgt.

Werkstoel van Staandwerk.nl

Als u op zoek bent naar een goede werkstoel, dan bent u bij Staandwerk.nl aan het juiste adres. Zij hebben namelijk exemplaren die ergonomisch zeer verantwoord zijn, wat betekent dat ze uw lichaam, en dan vooral uw rug, zo optimaal mogelijk ondersteunen. Dit is natuurlijk heel erg belangrijk. Zij hebben twee types in hun assortiment:

  • ErgoPerfect 1500 S, deze werkstoel is ijzersterk en kan heel veel aan. De rughoogte, zithoogte, zitdiepte en neig kunnen allemaal apart ingesteld worden, zodat u de stoel helemaal aan uw eigen voorkeuren kunt aanpassen. Het mechanisme is gemaakt van aluminium, wat ervoor zorgt dat deze stoel zeer sterk is. De rugleuning en de zitting zijn van polyurethaan gemaakt, dit zorgt voor zachtheid en veel comfort. U kunt kiezen voor verschillende soorten wielen, zodat de wieltjes goed passen bij de ondergrond waar ze op komen te staan. Ook kan deze werkstoel voorzien worden van een voetenring, een voetensteun en armleuningen.
  • ErgoPerfect 2000S en ESD, dit is het premium model in hun collectie. Alle losse onderdelen zijn apart in te stellen naar de voorkeuren, de lengte en het gewicht van de gebruiker. Ook hier hebt u weer de keuze uit veel extra opties. Zo kunt u kiezen voor een ESD uitvoering. Ook kunt u een eigen keus maken op het gebied van een voetensteun, een voetenring of verschillende soorten armleuningen. Bovendien kunt u er voor kiezen om deze werkstoel uit te laten voeren met of zonder wielen. Door de vele opties is dit exemplaar zeer geschikt voor mensen die veel zitten tijdens hun werk en de werkstoel dus intensief gebruiken.

Doordat niet alle werksituaties gelijk zijn en ook geen enkel mens gelijk is, worden bij dit bedrijf alleen stoelen verkocht die zo ontworpen zijn dat ze zich zo goed mogelijk aan kunnen passen aan de arbeidsomstandigheden. Koopt u bij hen een werkstoel, dan weet u zeker dat maximale bewegingsvrijheid en aanpassingsvermogen gecombineerd wordt met degelijkheid en stevigheid.

Staandwerk.nl

Uit bovenstaande is duidelijk geworden dat u voor een goede werkstoel bij Staandwerk.nl helemaal aan het juiste adres bent. Maar zij kunnen u nog veel meer producten leveren voor het optimaliseren van de omstandigheden op uw werkplek. Want, een goede werkstoel mag in veel beroepen dan belangrijk zijn, er zijn ook veel plaatsen waar juist veel werk staand uitgevoerd wordt. Ook in die gevallen is het natuurlijk belangrijk dat de werkplek zo ingericht is dat alles gericht is op een veilige en verantwoorde werkomgeving. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan ergonomische matten. Deze matten zorgen ervoor dat u beter staat en dat u gestimuleerd wordt te bewegen en niet alleen maar stil te staan. Ze zorgen zo voor een betere bloedsomloop. Ook zorgen ze voor schokdemping en voor antislip. Dit maakt uw werksituatie een stuk prettiger. Daarnaast kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor bijvoorbeeld vloertape, voor stahulpen en voor werktafels. Stuk voor stuk producten die de werkplek een stuk prettiger maken. Niet alleen voor een uitstekende werkstoel zit u bij hen dus goed, maar zij bieden voor heel veel verschillende werksituaties goede oplossingen aan. Op hun website vindt u alle mogelijkheden die zij u kunnen bieden op een rijtje. Als u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden die zij u kunnen bieden op het gebied van een werkstoel of een van de andere producten, neem dan eens vrijblijvend contact met hen op en laat u informeren over de verschillende mogelijkheden die er zijn.