Wil je een limousine huren Utrecht?

Ben je op zoek naar een limousine huren Utrecht? Vallei limousines heeft meerder limousines in de aanbieding en biedt daarbij een aantrekkelijk pakket van mogelijkheden. Een limousine huren Utrecht is een leuk idee om een feestje of een uitje extra speciaal te maken. Alle limousines hebben een privéchauffeur. Limousine huren Utrecht verzorgt het vervoer naar elke locatie. Wat is leuker dan in stijl aan te komen op bijvoorbeeld jouw eigen feestje, je bruiloft of samen met vriendinnen naar het schoolbal gereden te worden? Limousine huren Utrecht kun je bijvoorbeeld doen voor:

 • Bruiloft
 • Vrijgezellenfeest
 • Gala
 • Partyvervoer
 • Vip-vervoer
 • luchthavenvervoer

Door het huren van een limousine maak je de reis extra speciaal en kom je helemaal in de stemming. Het huren van een limousine is ook een leuk alternatief voor het vervoer van een grote groep mensen, in plaats van een standaardbusje. Denk bijvoorbeeld eens aan het huren van een limousine bij een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Limousine huren Utrecht biedt daarnaast allerlei extra’s, zoals een fles champagne, een dj, entertainment en een bar. Je kunt ook een limousine huren om je naar het vliegveld te laten vervoeren met al jouw bagage. Geen gedoe met gesleep met koffers, het vinden van een parkeerplek of verlate treinen. Op die manier verloopt de reis naar het vliegveld helemaal ontspannen. Een perfect begin voor een droomvakantie of huwelijksreis.

Maak je feestje extra speciaal met een limousine

Wil je jouw vrijgezellenfeestje extra speciaal beginnen? Limousine huren Utrecht is de ideale start van een onvergetelijk weekend met jouw vrienden of vriendinnen. Met een limousine vertrek en arriveer je helemaal in stijl én in een extra goed humeur op de locatie. Het is voor de vrijgezel ook altijd een enorme verrassing als er ineens een limousine met al zijn/haar vrienden voor komt rijden. Bij limousine huren Utrecht bieden we verschillende soorten limousines aan, zoals een chique Chrysler 300C of een stoere Hummer limousine, voor een echte mannenparty. We hebben limousines in verschillende kleuren en stijlen. Denk eens aan een knalroze limousine voor het prinsessenfeestje van uw dochter? Of een witte limousine voor uw bruiloft? We hebben de volgende limousines op stal:

 • Chrysler 300C (roze en wit)
 • Hummer
 • Lincoln towncar
 • Porsche cayenne
 • Dodge RAM 1500

Wil je de limousine extra feestelijk maken? We kunnen de limousine opfleuren met een prachtig boeket. Een bloemstuk als smaakvol element of als uitbundige blikvanger maakt uw limousinerit helemaal compleet.

Limousines huren Utrecht

De limousines van limousine huren Utrecht kunnen op verschillende locaties worden gehuurd en rijden door heel het land. Het huren van een limousine is altijd een enorme verassing voor iedereen. Verras bijvoorbeeld uw vrouw eens met een extra bijzonder uitje. Een ritje in een limousine, met geblindeerde ramen, is een perfect romantische verrassing voor uw geliefde. Of verras uw dochter door haar met een limousine van school te halen voor het verjaardagsfeestje! Het voorrijden van een limousine geeft altijd veel bekijks en geeft de jarige het idee echt helemaal in het zonnetje gezet te worden. De kinderen zullen hier nog tijden over napraten en het feestje is direct al helemaal geslaagd. Bij een feestje waarbij ook alcohol gedronken zal worden is vervoer per limousine ook een zeer veilige en praktische keuze. Er hoeft niemand de BOB te zijn en dat is wel zo gezellig. Door te kiezen voor vervoer met chauffeur weet je zeker dat iedereen weer veilig thuiskomt, wel zo’n veilig gevoel. Ook met die reden is limousine huren Utrecht een goed idee voor een schoolgala, waarbij je zoon of dochter met een gerust hart naar het feestje kunt laten gaan en veilig weer wordt thuisgebracht.

Lees meer…