Wilt u mooie naamplaatjes bestellen?

Nadat de bouw van ons nieuwe kantoorcomplex jaren was vertraagd, konden wij vorig jaar dan eindelijk in ons nieuwe pand trekken. Wij hadden heel lang naar dit moment uitgekeken en wij vonden het heel leuk dat wij nu eindelijk in het pand konden trekken. Wij hebben allemaal namelijk een eigen kantoor gekregen en daar keken wij al heel lang naar uit. Wij moesten in ons oude pand namelijk altijd ruimtes delen wat leuk was voor de gezelligheid, maar als je klanten over de vloer had, dan was het heel vervelend dat er ook andere medewerkers in de ruimte aanwezig waren. Tegenwoordig kunnen wij onze klanten allemaal op ons eigen kantoor ontvangen, maar wij merkten al snel dat dit een klein probleempje met zich meebracht. Het was namelijk zo dat wij geen naamplaatjes bij onze kantoren hadden aangebracht. Als wij dus een klant over de vloer hadden die bijvoorbeeld naar mevrouw Dijkstra moest, dan moesten zij alle veertig kantoren bij langs om te kijken waar mevrouw Dijkstra te vinden was. Dat was natuurlijk niet echt klantvriendelijk en vandaar dat wij gekeken hebben of wij ook naamplaatjes konden laten maken om die vervolgens naar de deuren van het kantoor te hangen. Wij wilden graag voor iedereen een naamplaatje laten maken en dus hebben wij gekeken waar wij dit naamplaatje het beste konden laten maken. Wij hebben toen besloten dat wij het beste via het internet op zoek konden gaan naar een bedrijf dat voor ieder van ons dit naamplaatje zou kunnen maken omdat wij geen zin hadden om zelf de stad in te gaan om een bedrijf te vinden. Wij hebben daarom gegoogeld op ‘naamplaatjes laten maken’ en toen kwamen wij al heel snel terecht bij een site die een heel goede indruk op ons wist te maken. Wij hebben namelijk de site van naamplaatmaker.nl gevonden. Zoals de naam van deze site al aangeeft, moet je hier zijn wanneer je naamplaatjes wilt laten maken. Ik heb daarom meteen gekeken of wij hier mooie naamplaatjes konden laten maken en dat bleek zeer zeker het geval te zijn. Ik zag dat het naamplaatjes maken hier ook helemaal niet duur was. Dat was heel erg fijn om te merken omdat je op deze manier ook niet een vermogen hoeft uit te geven aan deze naamplaatjes.

Onze naamplaatjes zijn prachtig geworden

Wij hebben uiteindelijk een ontwerp doorgegeven en wij hebben dit ontwerp laten maken. Dat is ons heel goed bevallen want wij hebben heel stijlvolle en duidelijke naamplaatjes mogen ontvangen. Wij merken nu dus ook dat onze klanten nooit meer voor het verkeerde kantoor staan omdat ieder kantoor nu is voorzien van de juiste naamplaatjes.

Wilt u ook een bestelling plaatsen?

Als u ook een naambordje wilt bestellen, kan ik u aanraden om een keer naar de site van naamplaatmaker.nl te gaan kijken omdat:

  • U hier heel veel interessante mogelijkheden kunt vinden
  • U hier voor een goede prijs geholpen kunt worden
  • U uw bestelling al heel snel in huis kunt verwachten

Ik kan u sterk aanbevelen om een keer op de site van naamplaatmaker.nl te gaan kijken.