Wilt u ook graag wietzaden verbouwen?

Wilt u op een discrete manier wietzaden kopen maar weet u niet hoe u dit het beste kunt doen? Er is nu een site waarop u dit op een veilige manier kunt doen: high-supplies.com. Uiteraard is het al sinds 1961 legaal om wietzaden te kopen en te verkopen, maar het is begrijpelijk dat er wellicht nog wat haken en ogen aan de gedachte van het bestellen vastzitten. Weest u gerust, het is allemaal in kannen en kruiken in Nederland. Voor een verzending naar het buitenland is het wel afhankelijk van de regels en wetgeving aldaar. We sturen daarom geen wietzaden naar de Verenigde Staten van Amerika, daar zijn ze nog veel te conservatief en is het slechts in enkele staten gedoogd; mits het voor medicinaal gebruik is. Wij hebben al een jarenlange ervaring met de inkoop en verkoop van hoog kwalitatieve wietzaden. Zoals u kunt zien op onze site hebben we een enorme variëteit aan soorten die elk een geheel nieuwe ervaring aan uw rookleven zullen toevoegen. De een is nog lekkerder dan de andere en we hebben ze speciaal voor u op de kaart gezet. Om het overzichtelijker te maken hebben we de verschillende types wietzaad ondergebracht in een aantal categorieën. Dit zijn:

  • binnenkweekzaadjes
  • reguliere wietzaadjes
  • autoflowerzaadjes
  • buitenkweekzaadjes
  • gefeminiseerde zaadjes

Binnen deze categorieën hebt u de keuze uit wel tientallen verschillende soorten wietzaden. Zo kunt u elk jaar iets nieuws proberen totdat u uw favoriete te pakken heeft. De klassiekers zullen wij dan ook zeker blijven verkopen mar het kan zijn dat een ander type er op den duur uitgaat. Maar geen nood: wij hebben keuze zat dus het zal vast en zeker goedkomen met het kopen van wietzaden. Hebt u hulp nodig met het verbouwen van deze wietzaden? Download dan onze handige handleiding.

Wietzaden kopen was nog nooit zo eenvoudig

Zoals u al wel kan raden zijn de buitenzaden veel beter tegen weersomstandigheden beschermd dan de binnenzaden. Wij leveren beide types dus er is keuze volop. Deze wietzaden bevatten uitstekende schimmel- en ziekte afwerende eigenschappen zodat u die kans enorm klein maakt. Uiteraard neemt dat niet weg dat u wel meer aandacht dient te schenken aan de buitenplantjes dan de binnenplantjes. Het weer kan natuurlijk alsnog enorm uit hand lopen en het checken op schimmels, ongedierte en ziektes is zeker wel een belangrijk punt tijdens het tuinieren. U wilt niet dat het hierop alsnog stukloopt. Een extra voordeel van wietzaad dat buiten bloeit, is dat u bespaard op water en voedingsmiddelen: dat levert de natuur al aan. De selectie van wietzaden voor binnenkwekerijen is gegarandeerd van buitengewoon hoge kwaliteit. Deze hebben wij met zorg samengesteld. Zo kan een type hennepzaad wel bestaan uit meerdere kruisingen. Hierdoor wordt de smaak en geur nog lekkerder en zal u straks niet kunnen wachten op het resultaat. De binnenkweek van deze wietzaden heeft als voordeel dat je ze hiermee beschermt tegen weersomstandigheden die de plantjes stressvol kunnen maken en uiteindelijk zelfs ziek tot de dood erop volgt. Daarnaast is er natuurlijk een groot voordeel qua seizoenen want deze planten kunnen het hele jaar door bloeien. Hoe meer thc in de wietzaden, hoe beter de werking van de joint, dat is algemeen bekend. Daarom is het echt een uitkomst dat high-supplies.com speciale gefeminiseerde wietzaden aanbiedt voor een lage prijs. Deze weitzaden worden speciaal door vrouwelijke planten geproduceerd die behandeld zijn met het hormoon “Gibberillzuur”. Door een ingewikkeld proces zullen de planten op den duur alleen vrouwelijke zaden afgeven die u er van verzekeren die lekker geurende toppen aan te maken die nodig zijn voor de uiteindelijke joint. Daarnaast is het thc-gehalte bij vrouwelijke planten veel hoger dan bij mannelijke planten, dus dat is al helemaal mooi meegenomen. Elke soort heeft verschillende eigenschappen als het gaat om geur en smaak. Probeer daarom eens een van onze bekende soorten en ontdek uw eigen voorkeuren.

Onze klantenservice staat altijd voor u klaar

Wij hebben een speciale pagina die we veelvuldig updaten met allerlei aanbiedingen. Deze pagina staat bomvol met afgeprijsde wietzaden. Bijvoorbeeld omdat ze verdwijnen uit het assortiment. Misschien vindt u wel uw favoriete zaad hier terug maar dan met een enorme korting op de prijs. Onze kortingen kunnen wel oplopen tot maar liefst 40 procent dus wacht niet langer en zoek snel onze site high-supplies.com af op zoek naar die mooie meevallers. Niet alleen hebben we een pagina met acties, ook vindt u een pagina met al onze nieuwe wiet zaden. U bent misschien wel toe aan een nieuwe soort, bij ons liggen ze voor het oprapen. Wellicht is de ruime keuze wat overdonderend voor u, bel dan het speciale nummer om met onze medewerkers in contact te komen. Zij kunnen u alles uitleggen op het gebied van het kopen en planten van deze wietzaden. Bent u toch nog niet helemaal zeker van uw zaak en kijkt u liever de kat uit de boom? De aanschaf van hennepzaad is immers een serieuze aangelegenheid en dat begrijpen wij als geen ander. U kunt daarom voor al uw vragen bij ons terecht op via de online service of via het contactformulier. Als u nu bestelt, dan kunt u het morgen al in huis hebben. De bezorgkosten zijn daarnaast ook nog eens helemaal gratis dus u betaalt niets extra’s. Klinkt u dit als muziek in de oren? Neem dan snel eens een kijkje tussen ons ruime assortiment. En onthoud: rook, maar geniet met mate!