Zelf pand plaatsen op Funda?

Een bedrijfspand verkopen hoeft tegenwoordig niet veel moeite te kosten. Het pand kunt u makkelijk op Funda zetten. Bijna iedereen die op zoek is naar een huis of een huis wil kopen kijkt op Funda. Het is een bekend huizensite, waarop je foto’s, prijzen en informatie over panden kan zien. Online marketing kan een grote bijdrage leveren aan de verkoop of verhuur van je bedrijfspand. Een mooie advertentie heeft een enorme impact op het eindresultaat. Vaak regelt een makelaar dit, maar je kunt ook zelf pand plaatsen op Funda en andere media. We geven een aantal tips om zelf actie te ondernemen.

Zelf pand plaatsen op Funda mogelijkheden

Zelf pand plaatsen op Funda heeft verschillende voordelen. Je hebt de voordelen van de vele bezoekers die Funda elke dag krijgt. Je pand wordt sneller gevonden en krijgt alle exposure die het verdient. Wanneer je het pand zelf op Funda plaatst, heb je ook als voordeel dat dit een stuk goedkoper is dan wanneer je het door een NVM makelaar laat doen. Toch is het handig om de noodzakelijke checks te laten uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld door www.debedrijfsmakelaar.nl in te schakelen wanneer je begint met zelf pand plaatsen op Funda. Zo weet je zeker dat de juiste informatie bij je pand staat, en dat de advertentie optimaal is.

Ook kun je ervoor kiezen om professionele foto”s voor op Funda te laten maken bij zelf pand plaatsen op Funda. Deze speciale Funda foto’s laten het pand letterlijk vanuit het beste perspectief zien. Mooie foto’s uit de juiste hoek kunnen echt het verschil maken, en jou een stuk meer bezichtigingen opleveren. Voor je het weet is je pand verhuurt of verkocht.

daarnaast kun je ervoor kiezen om je pand op Funda in Business te zetten. Dit is een speciale website van Funda die speciaal wordt gebruikt voor de verhuur en verkoop van bedrijfspanden. Dat zorgt voorr nog meer exposure van jou pand. Kortom: er zijn genoeg mogelijkheden voor zelf pand plaatsen op Funda. Kies hierbij wel voor hulp van www.debedrijfsmakelaar.nl. Zij zorgen voor de plaatsing van je bericht en voeren de nodige checks uit. Daarnaast kunnen zij voor extra services zorgen. Bijvoorbeeld:

  • raamposter
  • V-bord
  • Brochure
  • Kadastraal rapport
  • gecertificeerd huur- of verkoopwaardebepaling
  • Opstellen huur- of verkoopovereenkomst door makelaar

Zelf pand plaatsen op Funda met De Bedrijfsmakelaar

Het voordel van zelf pand plaatsen op Funda met De Bedrijfsmakelaar is ook dat je allerlei mooie extra’s krijgt. Zo krijg je bijvoorbeeld inzicht in de bezoekersstatistieken en zoekopdrachten. Verkoop je meerdere bedrijfspanden, dan kun je voor een pakket kiezen waarmee je vijftien panden of onbeperkt panden op Funda kan plaatsen.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van zelf pand plaatsen op Funda? Neem dan contact op met De bedrijfsmakelaar. Zij kunnen u ook van advies voorzien. Ook als u benieuwd bent wat uw pand voor verhuur zou kunnen opleveren, bent u daar aan het juiste adres. Datzelfde geldt voor een professionele taxatie van uw pand.  Als u liever niet wilt dat uw pand op grote websites komt te staan, dan kan de bedrijfsmakelaar ook uw pand discreet onder de aandacht brengen bij enkele van hun partners.